İsmail hep boru yapıyo, okey atıyo...
Ama nedense hep biz yeniyoz...
İsmail hep boru yapıyo, okey atıyo...
Ama nedense hep biz yeniyoz...
inşallah yanlış algılamamışımdır, seni bayan sanıyorum ve çapır kullanan bayan görmedim ve bana biraz ilgi cekici geldi o yüzden yani, hemde ehliyetin yokmuş
görürsem polise ispiyonlarım
en az bir yıl daha eskişehirdeyim, arasıra ugra bu tarafa, gerçi tırt motorcular yakında garaja girer ama seni bilmem
yüreginin götürdügü yere git
ooooooo slm millet görüşmeyeli baya bi hareketlenmiş burası yaw;)Aman Allah muhabbetimizi artırsın
Yeni isimler görüyorum galiba Hoşgeldiniz arkadaşlar en kısa zamanda tanışabilmek ümidiyle
Umut&İsmail abi kusura bakmayın ya gelirim ddim gelemedim ayıp ettim dün akşam ama inanın ki durum başka evde bütün sülale vardı ilk günden yemeğe geldiler ayrıca motorumda sorun vardı ama şimdi hallettim sanırım inş. başka bi toplantıda herkesle görüşebilmek dileğiyle
Mehmet abiii gecenin bi yarısı ne davetiymiş o ööle yauw millet uykuya çekilir mehmet abim çaya çağırmış.Gelemedim abim inş. bi daha ki sefere
Herkese iyi sürüşler dilerim...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ya burda herkesi bulmak denk getirmek biraz zor oluyor
bu işi msn e döksek nasıl olur
uyan arkadaşlar ekleyebilirrler
durmus_26@hotmail.com
en kısa zamanda görüşüp iftar edemesek bile bi iftar sonrası cayda buluşalım cok isterim gercekten şimdiden teşekkürler
selam ve saygılarımla...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Uğraşma tükkanla mükkanla. 50 ye aldım 70 e satarım sana
Şaka bir yana da işine yaramasını isterim. mct yi örter mi bilmiyorum ama denk gelirsek deneriz
Muratla görüşüp geri vermeyi bile düşünüyorum. Bir hevesle almıştım. Branda oldukça güzel. Ama limuzinime küçük geldi
Yani alacağın vakit tükkandan denk gelirse, o vakite kadar görüşemezsek Özmert diyorum başka bişi demiyorum
elcik rüzgar korumaları geliyor.manifolt lastikleri yeni geliyor..xt şimdi daha hızlı daha öfkeli..tabi, kullanıcısı ismail=oldcityboy da öyle..ve ayrıca burdan gönderme yapıyorum kalkışta 600 lük race lere kafa tutucam..muhahaha
manifoldu değiştirince daha mı hızlı kalkıyomuş motor esas buna muhahaha
O zaman herkes değiştirsin hayden millet manifoltlar havaya
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ulem bendemi yapsam motora bişeler... seneye yaza alırız bi repsol. (aytaç ilk seni gesdircem ) bakarız keyfimize...
nerde nezaman toplanıyosununz bari topıc acın gelelım bızde nerdeysenız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
[QUOTE=readymehmet;806832]inşallah yanlış algılamamışımdır, seni bayan sanıyorum ve çapır kullanan bayan görmedim ve bana biraz ilgi cekici geldi o yüzden yani, hemde ehliyetin yokmuş
görürsem polise ispiyonlarım:cherry
evet bayanım yalnış değil ama motoru ben almayınca mecbur kullanıyorum neyse poliseşikayet etme konususana kalmış zaten iice haşır neşir olduk karakollacherry:
selam dostlar nasılsınız
benim keeway sl 150 satılık haberiniz olsun 2006--10.000 km de sissybarı falan full ilgilenen olursa özelden ulaşabilir hepinize saygılar
.................::hakem1::.....
oovv cüneytbey sizmiydiniz.tamam abe kalkışta koyucaz motorları senle.gerçeği bi 600 lük motorun olucağından şüpheliyim.artık umudum yok...bittin sennnnnnnnnnn
muhahaha.
ismail yarın bi bozdağ yapam ne zamandır dağa çıkmıyodum sarıcakaya filan gezem gelem aytaç açıksa bide aytaç yaparız öğleden sonra iftarıda oralarda yaparız ohh miss gibi
Selamunaleyküm millet herkese hayırlı iftarlar
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
keeway i satacak olan arkadaş
motor hiç sorun çıkardımı sana
bi de kaç geçiyo piyasası öğrene bilirmiyiz
sisybarı nereye yaptırdın
çok soru sordum galiba neyse şimdilik yeter
görüşrüz inşallah
selam ve saygılarla
ewet ya ne oldu
hani iftardan sonra bi çay içeçektik
serdivanın alt katı çok güzel olmuş diyorlar
bi görsekmi ne dersiz
bu arada hayırlı ve bereketli iftarlar diliyorum herkese
selam ve saygılarımla
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)