hadiyin yahuuu
kimler gelio bakalım elleri göreliimm???
hadiyin yahuuu
kimler gelio bakalım elleri göreliimm???
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
valla o gördüğün tf palakalı cbf 150 bendim hatta diğer motorun da plakası tf idi ama belki eraydır belki sinan abimdir ,, hepimizin plakalar tf de. yakın zamanda görüşmek dileğiyle,,
herkesin mübarek ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olması dileğimle...
bu arada aslımmm hoş geldinn
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
bak ben dedim sizeersin eray... elbet bizi farkedecekler diye... marka olcaz yakında bu gidişle 3 tefeliler diye :D yani tf'liler 3 silahşörler gibi oldu
3 tfliler deılde 3 tefeciler olacaz yakında bır gun meshur olacaz az kaldı arkadaslar tf lıl goren oldumu motor kırmızı renk 3 ude bırı cbf 150 bırı caracal 200 bırı rokko 150 kesın o bızızdır bızden baska bole motorlarla gezen yok
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
benim (3 kırmızı şeytan geziyor) yakıştırmam daha bi güzeldi sanki.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
pazar sabahı yenişehire gidecem hepinize İYİ FORUMLAR DİLİYORUM
hakkınızı helal edin ( kalacağım yurt ''AŞIRI'' disiplinli olduğundan pc bulmam zor) görüşmek üzere
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
güle güle git ismail m.k adın ismail dimee
ya bu pazar napıyonuz millet ? direksiyon sınavım yoksa yapalım bişeler.yakın yerlere gidelim foto çekelim... direksiyon sınavı ne zaman haberi olan varmı? bütün kurslar aynı anda mı olur ? farklı günlerde mi olur ?....
Pazar günü Bursa'ya gidiyorum. Gelen olursa beklerim...
bende pazar günü konyaya gidiyorum gelen olursa gelsin
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
valal pazar ben ankaradayım kim ne yaparsa yapsın(sözüm meclisten dışarı)
Pazar Dağılımı :
viper >> Bursa
beyfa >> Konya
umut_utu >> Ankara
sibemol >> Eskişehir
devamını yazın, sonra eklerim buraya...
it gibi geziyoz sonumuz pek iyi olmıcak vala
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bbaday. demek umut taş çaldı ama anlamıyor ki..ne fayda.bi masada acemi varsa(volkan=umut) taş acemilere gider.dimi abi ya
neyse de gene meşhuuur rüyalarımdan birini gördüm gene o da ne cüneyt yzf 125 r mı almış ne.haydeee bakam hayırlısı
umut akşam taş çaldı
ne ara çaldım ya??benim nie haberim yok???
bbaday. demek umut taş çaldı ama anlamıyor ki..ne fayda.bi masada acemi varsa(volkan=umut) taş acemilere gider.dimi abi ya
neyse de gene meşhuuur rüyalarımdan birini gördüm gene o da ne cüneyt yzf 125 r mı almış ne.haydeee bakam hayırlısı
acemiyim tamam kabul ama sen bendende şeysin yahuuuyendik ama....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)