dün bende 222'deydim bahçede motosikletçi bir grup oturuyordu ama race 'ci olmadıkları belliydi bayanlı ,erkekli full ekipmanları çıkartmış muhabbet ediyorlardı bilmiyorum eskdenmi yoksa dışardanmıydı bu arkadaşlar ama hiçbirini daha önce görmedim yanımda arkadaşım olmasa konuşacaktım sanırım aynı motorculardan bahsetmiyoruz siz hayalde olduğunuza göre
m.k o gördüklerinin yanında. bide cbf 150 yok muydu,, biz bu gece hep beraberdik.. hatta volkan da. vardı...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
okudum malesef
ya esk. mt hala bayan sürücü bulamadınız mı yaaa
motosiklet seven bayan artçılar da kabul
Hayırdır hanımefendi ; sizi bugün nette fazla gördüm... Plan programda bi değişiklik mi oldu yoksa ?
Artık biz de C.Başkanı'na layık olmaya çalışacaz Aytaç ; Eşsiz ve Basına kapalı toplantılar...
ya siyahlimuzin sana bişe dicem bak oku... ya geçen gördüm bitane kız motosikletli. bişe sordum tersledi... güzel motosiklet dedim tşk ederim dedi.nereye gidiyosun dedim istersen beraber takılalım dedim tersledi... onunda scooterdi. gri tiger'di galiba... ne diyim şimdi ben ? hemen arkadaşlık tekşif etcek değilim ama motosiklet aşkına konuşmadı bile benle... sen de bulamadınızmı bayan motorcu diyosun...
cok gecmıs olsun yazık olmus
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
sonunda bizi gören olmuş yaa.. ersin ve eray'la ben'dik onlar ersin de vardı yanımızda cbf 150. eray caracalı kullanıyodu ben de scooteri :D 3 kırmızı 3 tf plakalı.akşamları müsait oldukça turlarız... hatta korna da çalmışızdır büyük ihtimalle sana.önce carreforu'a gittik sona da az adalar yaptık bitirdik turu takılsaydın arkamıza sorsaydın
sinan abi olacak kıza evlenme teklifi fln etseydin abi bi alemsın hıc tanımadıgın bır ksııye beraber takılalım mı ? haha
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
MTE ye ne oldu böyle motorsiklet sevdanızdan vaz mı gectiniz.kayıplarda millet,viber.aytac yüzünden mi dağaldık yoksa biz.ramazan geliyor tomlanma yokmudur yaw...
selamlar olsun ey cemaat-i MOTORİZE26
ismail abi programda yazdığın gibi yazmaya devam edersen kimse bişi anlamıcak gibi
nasıl gidio hayat oralarda ya?merak ediorum ama özlediğimi söliyemicem.....
kendinize ii bakın.özleyenlere selam olsun.az kaldı gelecem bi ara
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
saat 13.30 itibariyle Kütahya MT den Rahmi ve Ahmet Eskişehir'delermiş. Beni aradılar Oğuzhan'ın tlf.nunu istediler.Bende olmadığı için Volkan'ın no sunu verdim.Arayıp buluşmak isterseniz cep no su 05553397447
Kawasaki VN800 classic siyah.
bu taraflarada bekleriz arkadaşlar
muğla mt den selamlar.
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)