Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bu pazar nerelere gidiliyor arkadaşlar,,var mı fikri olan,, benim pek çıkmaya niyetim yok. ama ..
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Yaw Süleyman abi haklısın hepsi bir değil ama motosiklet kullanan şahıslardan biri ters bişi yaptığında hepimize laf gelmiyor mu
    Gerçi istisnalar kaideyi bozmaz deyip yola devam etmek gerek ama neyse

Höööööyt elleşmeyin Cüneyt abime adamın canını sıkmayınO ne yapar yapar 600 RR yapar kendine bitane

Bu arada Oğuzhan abiciğime buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum Jant&lastik için abicim ellerine sağlık göbek kırmızı civil civil yanıyo akordlar desen o biçim

Volkan abim bi ara iftar yemeği diyodu gibi ama yalan oldu galiba Bence çok güzel olur herkesi toplayıp bir iftar geçirmek herkese göre uygun bi tarih ayarlarız hem diğer sorunlarımıza da el atarız(ESKİŞEHİR MT mekan işi vs.)

çok konuştum galiba neyse herkese iyi sürüşler dilerim aman dikkatli olalım
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125

eşekten düşünce böyle oluyor

Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mutfakta birivar.aloo cemaat-i müslimin.nerdesiniz ya mt eraatı kayıp.cüneyt abe farkındamısın bilmiyorum ama mt de tek 600 bende.
    bu ne demek oluyor..yaniiii en büyük hacimli ve en cok ivmelenmeye sahip motor bende olmuş oluyor.havan batsın emi deme abi,doğrusu bu.kahretsin 954 gerçeği başlamadan hayal oldu.600 rr olsa ne yazar...ama gaza getiriyom seni farkındamısın..boyna rüya görüyom.gecen gece yine bi rüya mağazanın önüne gelmişsin ben sonradan geliyorum beni bekliyorsun o da nesi camlarım kırılmış kim yaptı diyorum.. bana eksozu gösteriyon.nerdeeee o günleeeeeeeer.nerdeee..
    ismail sevgiler sana kafanı bir yerlere vurmadın degilmi eşekktenmi düştün yoksa ya bende motor var idare ediyozda senin yamaha hiç servisden çıkmyor istersen sana emanet motor verebilirim hayrına bi 600 rr alda bende senden alayım ne de olsa sen iyi bakım yapıyon sahi senin motor senden çok servisde duruyor inan kahroluyom ama elden ne gelir çakma kroscu seni

Motosikleti
    103 spxl
    Geceniz Hayirli Olsun Beyler

YAW OGUZHAN ABİ ÜNÜN MUTTALIP E YAYILDI ABI EGER NETEYSEN Bİ GÖRÜŞELİM

LEN KOCAKURT OGUZHAN ABIYLE GÖRÜŞELİM BEA

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??
    Ilıcalarda eğitim vermeye gelen bir grup varmış. Büyük ihtimalle onlardır.
    Dün Ahmet ustalarla konuşurken duydum ama tam olarak
    nerenin grubu bilmiyorum

Bizim Kurye arkadaşlar da Ilıcalara gidecekti. Ama onların sayısı 27 olamaz...

--- ---

Motosikleti
    motor kullanmayı bilmiyorum ama öğrenicem inş.racing tutkum war.!(kawasaki_zzr_1400)
    eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!
    ::138: racing's girl...

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı haylaz_bebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!
    kaç tabi kaç. bayan bayana ya da beylerle takılırız

racingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
    hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
    gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın

Motosikleti
    zx-10R & today50
    racingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
    hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
    gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın
    dün bende oradaydım hayalin önünde lastikğin yarısını yaktım.... süper bi geceydi

Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı ozi26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün bende oradaydım hayalin önünde lastikğin yarısını yaktım.... süper bi geceydi
    evet gördüm seni. yan masadaydın

Motosikleti
    zx-10R & today50
    aaaa o senmiydin aytaç nie gelmedin yanımıza..

Motosikleti
    yaa volkan senin motor yan ayaklıkta olunca sanki biraz boynunu bükmüş gibi durmuş.... şaka yapıyorum şakaa. bu arada torento1987@hotmail.com . benim msn .. ekle senin msn bende yok.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Sen sus daha yan ayaklığın bile yok...

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ne zaman buluştunuz lem. foto çekip koymuş bile adamlar... demin sivrihisar'dan geldim abi bitmiyo yol yaa. düz düz 80-80 gidilmiyo . seneye yaza bitane cbf 150 ya da bi ybr 125 filan ben alayım bari. duydunmu ersin

Motosikleti
    duydum sinan abi duydum..böylelikle yarı türkiye turuna ,, sende kendi motorunla katılmış olursun ,,, yoksa artçım olarak geliyorsun haberin olsun ,,,

Motosikleti
    103 spxl
    yaw arkadaşlar motorun calıntı olup olmadıgını nasıl sorgularız LÜTFEN CVP YAZIN

Motosikleti
    www.trafik.gov.tr belki bu link sana yardımcı olur.

Motosikleti
    AZ KALDI AZ........ :D
    bugün kırmızı kanuni caracal ve bi scooter yanımdan geçti kimdi o ya ?
    [COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    cünayt abe.enson ne oldu biliyorsun değil mi kendine.scooterinla yanından gecip dururken.mazlum mazlum bakıyordun..ne oldu sana ağam.yaw olmucak böyle sana 105 peco alıcam ben.hızlandırılmış karbüratör taktık mı.aktivaya sol ceker.muhahaa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler