bu pazar nerelere gidiliyor arkadaşlar,,var mı fikri olan,, benim pek çıkmaya niyetim yok. ama ..
bu pazar nerelere gidiliyor arkadaşlar,,var mı fikri olan,, benim pek çıkmaya niyetim yok. ama ..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Yaw Süleyman abi haklısın hepsi bir değil ama motosiklet kullanan şahıslardan biri ters bişi yaptığında hepimize laf gelmiyor mu
Gerçi istisnalar kaideyi bozmaz deyip yola devam etmek gerek ama neyse
Höööööyt elleşmeyin Cüneyt abime adamın canını sıkmayınO ne yapar yapar 600 RR yapar kendine bitane
Bu arada Oğuzhan abiciğime buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum Jant&lastik için abicim ellerine sağlık göbek kırmızı civil civil yanıyo akordlar desen o biçim
Volkan abim bi ara iftar yemeği diyodu gibi ama yalan oldu galiba Bence çok güzel olur herkesi toplayıp bir iftar geçirmek herkese göre uygun bi tarih ayarlarız hem diğer sorunlarımıza da el atarız(ESKİŞEHİR MT mekan işi vs.)
çok konuştum galiba neyse herkese iyi sürüşler dilerim aman dikkatli olalım
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ismail sevgiler sana kafanı bir yerlere vurmadın degilmi eşekktenmi düştün yoksa ya bende motor var idare ediyozda senin yamaha hiç servisden çıkmyor istersen sana emanet motor verebilirim hayrına bi 600 rr alda bende senden alayım ne de olsa sen iyi bakım yapıyon sahi senin motor senden çok servisde duruyor inan kahroluyom ama elden ne gelir çakma kroscu seni
Geceniz Hayirli Olsun Beyler
YAW OGUZHAN ABİ ÜNÜN MUTTALIP E YAYILDI ABI EGER NETEYSEN Bİ GÖRÜŞELİM
LEN KOCAKURT OGUZHAN ABIYLE GÖRÜŞELİM BEA
arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??
Bizim Kurye arkadaşlar da Ilıcalara gidecekti. Ama onların sayısı 27 olamaz...
--- ---
eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!
::138: racing's girl...
dün bende oradaydım hayalin önünde lastikğin yarısını yaktım.... süper bi geceydiracingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın
aaaa o senmiydin aytaç nie gelmedin yanımıza..
yaa volkan senin motor yan ayaklıkta olunca sanki biraz boynunu bükmüş gibi durmuş.... şaka yapıyorum şakaa. bu arada torento1987@hotmail.com . benim msn .. ekle senin msn bende yok.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Sen sus daha yan ayaklığın bile yok...
ne zaman buluştunuz lem. foto çekip koymuş bile adamlar... demin sivrihisar'dan geldim abi bitmiyo yol yaa. düz düz 80-80 gidilmiyo . seneye yaza bitane cbf 150 ya da bi ybr 125 filan ben alayım bari. duydunmu ersin
duydum sinan abi duydum..böylelikle yarı türkiye turuna ,, sende kendi motorunla katılmış olursun ,,, yoksa artçım olarak geliyorsun haberin olsun ,,,
yaw arkadaşlar motorun calıntı olup olmadıgını nasıl sorgularız LÜTFEN CVP YAZIN
www.trafik.gov.tr belki bu link sana yardımcı olur.
bugün kırmızı kanuni caracal ve bi scooter yanımdan geçti kimdi o ya ?
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
cünayt abe.enson ne oldu biliyorsun değil mi kendine.scooterinla yanından gecip dururken.mazlum mazlum bakıyordun..ne oldu sana ağam.yaw olmucak böyle sana 105 peco alıcam ben.hızlandırılmış karbüratör taktık mı.aktivaya sol ceker.muhahaa
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)