Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    herkese iyi geceler
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi geceler
    eğer bu herkesin içinde ben de varsam sana da iyi geceler

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    teşekkürler Süleyman abi sana da ii geceler.Hayırdır ya Bursa işi ne oldu
    Bugün Muttalip'in Motor Tutkunu gençlerini toplayıp biras yol yaptım,herşey çok güzeldi taaa ki kaskımın motorun üzerinden düşüp camının kırılmasına ve evin önüne geldiğimde arka lastiğimin foskadak inivermesi canımı çok sıktı lastiği söktüm öölece bıraktım
    Ama bi an düşündüm de ya o lastik yollarda patlasaydı ne olurdu halimiz buna da şükür diyelim artıkın bakarız bi çaresine
    Eee millet sizde bişi yok mu kimler neler yaptı bugün...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    seyitgazi gezisi hava nedeniyle iptal edilmişti buraya yazmamıştık buluşma yerini ama mterayes26 kardeşim illaki tutturdu akşam 5de de olsa yola çıkalım diye bende torento'yu aradım ve alel acele düştük yola. fotoğrafları hazırlıyoruz... eve döneli bi 40dk filan oldu.gece de köpekler olmasaydı daha süper olcaktı torento ve eray kıl payı kurtarmışlar bana gelmediler Allah'tan heralde scooter diye beğenmediler caracal'la cbf150'ye atlamışlar

bu mtreayes i beklerken torentonun çektiği foto. saat 18 gibi

alelacele geldik eray'ın yanına illa da gidelim dedi bekletti bizi

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    sinan abi şu msn i açta . fotoları toplayım . eray da göndercek şimdi. hepsini birden ekleyeyim.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    bi ara durduk torento ben üşüdüm dedi üstüne başka şeyler de giydi.ben gidiyim dedim beklemedim bastım gaza meğer amma hızlı gelmişim seyitgazi'ye 1km kala bi yol ayrımı vardı nerden baksam bi 20dk rahat bekledim.onlar gelene kadar da foto çekiyodum kendi kendime... yoldan geçen arabalar da bana bakıyolardı bu deli napıyo diye fotoraflar Fotoğraf Forumunda...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

kemiklerim agrıyo

koruma alamadım bır turlu ama alcama en azından bır dızlık ruzgardan kemıklerım uyustu ama zevklıydı be motorun ısındıkca kudurması bır ara 120 gordum ama baya salladı mıleet dıo 140 gormen lazım dıo oldu 240 goreyım tam olsun 120 de bıle bı saga bı sola yatıyoz ama sevıyorum motorumu bıde tıger ve caracal ın egsozları cıft delıklı delıgın bırı kapalı acsam zararı olurmu bılgısı olan arkadaslar yazsın lutfen
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    ya sinan abi orda . seni çok beklettik yolda kaplumbağa bulduk.onu yolun kıyısına taşıdık. falan. işte. bayaaa bi geciktik. senin anlıyacağın. hatta gidiş dönüş dersek. kaplumbağa,3 tane köpek 2 si saldırdı.koyun, kuzu,vs.vs.vs. ve daha bilimum mahlukatı görme fırsatımız oldu.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Selamlar.

Eğlenceli bir 48 saat ve 500 km! MT Bursa toplantısından ufak bir kare...

Sol tarafta viper_1'i görmeniz mümkündür...

Eray ; dizlikler darbelere karşı kullanılıyor. Maalesef soğukta pek faydası olmuyor. Yunusemre Çarşısında ya da Doktorlar caddesinde ÇAPA ortapedi ; dizler için korse tarzında yün veya pamuktan ürünler var.
    Gidip bak. Onlardan kullan. Soğuğa karşı çok etkili...

Motosikleti
    ooo engin abi de ordaymış daha çoook fotolar. var gibime geliyorr..

Motosikleti
    keeway sl 150
    ya motoru alarmlı olan arkadaşlar!!! benim alarma bi hal olduhiç bi tepki vermiyo? anahtardanda çalışıyodu uzaktan birine göstereyim derken baktım ki calışmıyor hiç bilgisi olan var mı? alarm beynine bi şey mi oldu acaba?hiç başına gelen var mı?şimdiden teşekkürler

selam ve saygılarla...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    cıbır125r
    volkan abi ulaş abi beni aradı.sana ulaşamamış.15-16 eylül ankara yarışları için gelip gelmeyeceğimizi sordu.bende çarşamb günü net cevap veririm dedim ama sen bi konuş istersen.ok??
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    ooooo slm millet nbr'siniz
    bakıyorumda herkescikler pazar günü biyerlere tüymüş
    Oğuzhan abi senin msn yok mu ya eklesek diyorum hani iletişim açısından ya da bana özelden gönderebilir misin adresini o da olmadı beni ekle abim.Amma çok alternatif sundum bea

Ahmet_MZ@w.cn bunu ekle abim.Herkese duyrulur MT için bu adresi aldım ilgililere ilanen duyrulur
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    bir cuma akşamıydı,hava alaca karanlıktan zifire doğru yol alıyordu..
    oda nesi ucak mı geciyor alçaktan ucuyor sanırım.allahım bu nasıl bir ses
    cok gürültülü,ışıkların arasından yaklaşan bir ses,merak ediyorum,göz bebeklerim büyümüş.kalabalığın arasında tek başıma bekliyorum gelen sesin sahibini,kalabalıkğın içinden bir ışk süzmesi insanlardan kaçarak geliyor..sağa sola manevra yapan bişi bu..geliyor evet geliyor,kalp atışlarım hızlandı birden evet o beklenen şey bu bu ve üzerindeki kişi o geliyor cüneytabim geliyor 600 rr la geliyor.sarı kaskından tanıyorum onu.heeyt be abimm hoşgeldin.en sonunda aldın demek.helal olsun sana be.kim tutar seni be..yürü bire buzlubey kim tutar seni..ahaaa oda nesi hay allah yaa rüya görmüşüm...rüyaların tersi cıkar derler ama umarım bu gerçek olur..OLDCİTYBOY... sevgilerle..

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125
    geç bakalım dalganı herhalde gece üstün açık kalmış ama çok yakın dediklerin ne yaparsın 1 kaç şerefsizin yüzünden bu hale düştükaldımmı aleti ilk senin dükkanın önüne getirip bagırtmassam ne olayım

Selam millet. Çoğumuz tatilde...

Ramazan ayında iftar yemeği organize edelim diyorum. Güzel bir iftar yemeğinde yeiden yetmişe tüm üyeleri toplamak mümkün olacaktır.
    Eylül 15 'den sonra "Seyitgazi, Kırka, Yazılıkaya, Kümbet, Çukurca, Çifteler, Kaymaz... " istikametinde güzel bir yol yapalım diyorum!

Eklemek isteyen, fikri olanlar buraya yazsın. Değerlendirme yapalım...

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..
    zaten ramazandan sonra havalar iyice bozar gibi..
    merkeze yakın iftar organizasyonlarına +2 (tiger+cxm)
    [B][CENTER]BorN 2 Ride WiLd[/CENTER][/B]

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı oldcityboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir cuma akşamıydı,hava alaca karanlıktan zifire doğru yol alıyordu..
    oda nesi ucak mı geciyor alçaktan ucuyor sanırım.allahım bu nasıl bir ses
    cok gürültülü,ışıkların arasından yaklaşan bir ses,merak ediyorum,göz bebeklerim büyümüş.kalabalığın arasında tek başıma bekliyorum gelen sesin sahibini,kalabalıkğın içinden bir ışk süzmesi insanlardan kaçarak geliyor..sağa sola manevra yapan bişi bu..geliyor evet geliyor,kalp atışlarım hızlandı birden evet o beklenen şey bu bu ve üzerindeki kişi o geliyor cüneytabim geliyor 600 rr la geliyor.sarı kaskından tanıyorum onu.heeyt be abimm hoşgeldin.en sonunda aldın demek.helal olsun sana be.kim tutar seni be..yürü bire buzlubey kim tutar seni..ahaaa oda nesi hay allah yaa rüya görmüşüm...rüyaların tersi cıkar derler ama umarım bu gerçek olur..OLDCİTYBOY... sevgilerle..

emitasyon motorcu sen zaten anca rüya görürsün bide 2 parmak mıcırın üstünde ileri geri yaparsın başka numaran yok

Motosikleti
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet. Çoğumuz tatilde...

Ramazan ayında iftar yemeği organize edelim diyorum. Güzel bir iftar yemeğinde yeiden yetmişe tüm üyeleri toplamak mümkün olacaktır.
    Eylül 15 'den sonra "Seyitgazi, Kırka, Yazılıkaya, Kümbet, Çukurca, Çifteler, Kaymaz... " istikametinde güzel bir yol yapalım diyorum!

Eklemek isteyen, fikri olanlar buraya yazsın. Değerlendirme yapalım...
    selam engin abi ben sinan. kırmızı rokko'cu... abi bu istikamet en az 500km yapar dönüş hariç.. bu da benim için en az 4 depo yapar... hesaba dökersek de epey yapıyor.... gelmek çok isterdim vallahi... seyitgaziye gittik geldik 16 civarı ytl filan yakmış minikkuş'um... 200km den fazla gitmişiz... yani scootercılar için biraz külfetli olur. tabi gidecek arkadaşlar için de şimdiden iyi yolculuklar...

Motosikleti
    benim de. inegöl e iftar a gitme düşüncem vardı. bilmem nasıl olur.
    sinan abi seni artçı alırız ayıp ettin şimdi yawww.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler