Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
headhunter251, oldcityboy
Mehmet abiiii emitasyon croscu mu kokuyo buralar bana mı ööle geldi acep
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
headhunter251, oldcityboy
Mehmet abiiii emitasyon croscu mu kokuyo buralar bana mı ööle geldi acep
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Allahından kork be bunu söylerken hiçmi vicdanın sızlamıyo hatırlarsın karda dağa cross yapmaya gittiğimizde bi emitasyon crosscuda orada vardı sizin giremediğiniz yollara ben girdim insaf
hadi diğer emitasyon crossyuya lafım yok adam motorun kilometresini mauutalip - eskişehir arasında doldurdu ona honda today alsak daha çok işini görür
abi süper olmuş görüntü için çok teşekkur ederim, vay be ne günlerdi...
ben çakma cross cu derken honda today alması gereken arkadaştan bahsediyordum, emrenin pazar çalıştıgını biliyorum
oyun oynamayı seven lüzumsuz arkadaşlara : http://www.travian.com.tr/?uc=tr7_73709
yüreginin götürdügü yere git
BLaCK_j.W.a
benim msn i al. orda konuşalım. buluşma yeri falan . torento1987@hotmail.com
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aloo kalkın len ben yatıyom mu!
kütahya mt den Hayati abiin selamları var. bu gun cuma herkes aksam nete bakar diye yazdım, benim birazdan nerde olacagım belli olmaz
yüreginin götürdügü yere git
Ulan yaz günü hasta oldum bea beni iyileştircek bi ilaç varmı sizde??
Kesin erenin bedduası tuttu eminim
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Binbir çeşit hastalık var Ozi.Seninki hangisi söyle de bildiğimiz bişi varsa yardımcı oluruz...
Hem sen nerelerdesin bakalım?
Hastalığın nedir? KUŞŞ fln gribi mi?
Kene falan ısırdımıydı son zamanlarda seni?
Yav hayati abi bilmiyorum çarşamba günü volkan gel yemek ısmarlıyım dedi tamam dedik gittik,abi öğleden sonra bi sancı bi istifra daha bugün geldim dükkana,heralde rakip motorcular kiraladı volkanı benim çalışmamı istemiyo.Hayati abi ne olsun be çalışıp duruyorum işte ama para kazanmamı engelliyenler var galiba Abi sen nasılsın umarım iyisindir??Kib
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
kutahyadan slmlar...
hayatı abının yanındayım herkese selamı war..bu gece burdayım..yarın doncem yuwaya..
len eren senmi beni hasta ettin yoksam
ne işin var orda ya kesin mz almaya gitmişdir parçammm
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Az önce gidecekleri yere bıraktım Eren'leri.Bu sıcakta yürüyerek gelmişler gariplerim.Yanmışlar susuzluktan valla.Neyse kapının dibinde bi yalak vardı giderdim susuzluklarını
geçmiş olsun Oğuzhan abi ben geçen gün senin oraya uğramıştım ama sen yoktun elemanlar hasta oldu usta ddilerdi.Bugün uğriycaktım hastasın diye gelmedim keşke geleymişim bak
Eren abiiiiii kütahyada çok MZ var atla gel birine
tandır yolunda eskişehirli babası arı takside şofor olan gökhan sert kardesımız trafık kazasında vefat etmıs tanıyan varmı arkasında bı artcı ıle onune doblo cıkmıs fln
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben tanıyamadım yaa.normalde taksicileri biras tanırım da... Allah rahmnet eylesin ne diyelim...
Allah rahmet eylesin bende tanımıyorum
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Bundan birkaç gün önce , Sarı renkli motosikletin , Tandır yolunda kaza haberi gelmişti. Emre ; tanıyodu. Durumu ağır fln diyodu. Sonradan ne oldu bi bilgim yok!
Alla alla hiç haberim olmadı.Allah geride kalanlarına sabır kardeşimize de rahmet eylesin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)