yahyaa abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bıldırcın pilavı istiyoruum yaaaaaaaaaaaaaaa:'(
ama sen bize bıldırcın bırakmamışsın ki (:
volkan kapalı alan fikri benimde çok hoşuma gitti listeye benide ekle (: ( ama silme bidaa olur mu )
yahyaa abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bıldırcın pilavı istiyoruum yaaaaaaaaaaaaaaa:'(
ama sen bize bıldırcın bırakmamışsın ki (:
volkan kapalı alan fikri benimde çok hoşuma gitti listeye benide ekle (: ( ama silme bidaa olur mu )
[B]dirty bike[/B]
yarın hiç bi aksilik olmazsa saat 17:30 da kanal 26 nın önünde buluşup gidiyoruz inşallah.volkan bi aksilik yok değil mi. sende geliyorsun. başka gelmek isteyen arkadaşlar. varsa haber vermesine gerek yok. sürpriz de yapabilir.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
merhaba arkadaşlar, yolculuk nereye ben anlayamadım kusura bakmayın?
yüreginin götürdügü yere git
Tekrar merhaba...
Arkadaşlar her türlü fikre açığız
-- --
Evt. Yarın 17:30 da oradayım!
teorik olarak güzel, iyi bir şekilde uygulamaya gececeginden eminim,
manevi olarak arkanızdayım
yüreginin götürdügü yere git
selam ailemden gizli motor alma kararını verdim okurken çalışıp dönüşte bi motorum olacak ( önceden araba delisiydim ama farkında olmadan motor delisi oldum)
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
ready mehmet, sakarı ılıca kaplıcalarına gidiyoruz.. bekleriz..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
biraz stres atacam yolda stres atacam
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
iyi gelir sana o yol eray ama stres atcam diye de beni unutmayın arkada..benim minikkuşun kanatları küçük...
benim moralim düzgün sinan abi.ben en geriden gelirim. senin minik kuşu kurda ,kuşa yem etmem korkma .
kardeşim benim... harikasın sen... bakarsın yolda kapıverir bitane suzuki filan yutar valla...
ersin akşam 17:30 da gidilip kaçta dönülecek bi öğrenebilirmiyim ona göre gelip gelememe durumum var da
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ahmet sanırım bi aksilik olmazsa. 9:30 yada 10 a doğru esk de oluruz. belki daha erken. ama 10 u geçeceğini zannetmiyorum. gelirsen dönüşte. şöförler çeşmesi tarafından geliriz. sanırımm. gelirsen tanışmış ta oluruz. görüşmek üzerre.
herkese slm.dün saat 15:15 kafama esti arkadaşın düğününe motorla gidebilirmiyim diye düşündüm,kendi kendimi gaza getirip çıktım yola. düğün sincanda. allah şükür sağ salim geldim. bugün 2 gibide geri dönüş yoluna çıkıcam.inşallah sağ salim kazasız arızasız dönerim.dün gelirken bi ara şakır şakır yağmur yağmaya başladı.oysaki hava günlük güneşlikti. birden etrafıma baktım , acaba EREN buralarda biyerdemi diye. malum gittiği yeri susuz bırakmıyoda.herkese iyi gezmeler. ESK de görüşmek üzere.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
adam bereketlı her gıttıgı yere su goturuyo bu kuraklıkta
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ehuehue.. yok onder son 1 haftadır eskısehır dısına cıkmadım... yagmur benden degıl yanı
yarın gezmeye gıdıceklere ıyı eglenceler..bende sehır ıcınde pızza dagıtırken eglenırım
harika bi geziydi bugünkü. gece yolculuğu da zevkli oluyormuş.... tam 9 tane motoiklet arka arkaya.. farlar uzun peeh... gelemeyenler kaçırdı. volkan abilerle de tanıştık...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)