Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    ya abi 2 eylül hepimizin bildiği gibi Eskişehir'imizin kurtuluş günü ne işimiz var Bursa'da
    Çağıralım gelsinler buraya hem İstanbul hem Bursa
    Olma mı? Benim düşüncem bu hak verenler el kaldırsın
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    var ama ER-5 alası var..

eski maZ

ii akşamlar herkese..
    artık bu nickle forumlardayım..
    bu arada cüneyt abi duyduğuma göre senin canavaRR bayag bi revizyona girmiş hayırlı olsun..

SV 136'da ellerinden öper maşallahı var,ses biraz daha gür çıkıyo artık ehliyetten sonra yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo

readymehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650 & DT 125 & CBR600F
    herkese iyi geceler, gece vakti kent ormanında geziye cıkalım diyorum, heyecan yaşamak isteyen varsa bana ulaşa bilir
    yüreginin götürdügü yere git

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    iki geziyede katılamıyorumm yaaa

Mehmet abii ayağımda lastik olsa gelirdim bu lastikle asfaltta tutunamıyorum alcaz bakalım inş sana iyi eğlenceler
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Tamam Cüneyt abi ; haberleşiriz. Bi aksilik olmazsa beraber Bursa yolcusuyuz...
    Evet başka gelen yok mu ?

Alıntı BLaCK_j.W.a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki geziyede katılamıyorumm yaaa
    Olsun önemli olan niyetlenmek...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi 2 eylül hepimizin bildiği gibi Eskişehir'imizin kurtuluş günü ne işimiz var Bursa'da
    Çağıralım gelsinler buraya hem İstanbul hem Bursa
    Olma mı? Benim düşüncem bu hak verenler el kaldırsın

Köstek olmayın yahu...sizi de beklerim bursa'ya ardından ilerleyen tarihlerde sakarbaşı mı yoksa sakaryabaşı mı hangisi doğru bilmiyorum da!Sakarya nehrinin kaynağı olan bi yer var muhteşem güzellikte gece sabaha karşı 3-4civarı gittim oraya içimde kaldı sizlerle birlikte de oraya bir gezi düzenleriz siz yeterki isteyin yahu...2eylül de sizleri de Bursa'da görmek isterim ama...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    valla benim scooter gidemez bursaya :D gidebilseydi valla gelirdim.... ama sakarı ılıcalarına yüzmeye gitcez ben torento bide mterayes26.... yaz bitiyo daha yüzmeye gitmedik biz... :(

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    Ersin bizde plan yok. Bir aksilik çıkmazsa ben size katılabilirim... [/QUOTE]

tamam . volkan . görüşürüz...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    2 kişi varsınız sanırım şu an Bursa için...(viper_1 & halidbin)

bbaday, sesimi duyuyorsan ses ver, senin durumun nedir? İlk kıvılcımı sen yaktın, sonra kayboldun ortadan...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 kişi varsınız sanırım şu an Bursa için...(viper_1 & halidbin)

bbaday, sesimi duyuyorsan ses ver, senin durumun nedir? İlk kıvılcımı sen yaktın, sonra kayboldun ortadan...
    gelmeye çalışacağım geziye birkaç gün kala net cevap verebileceğim az önce volkanla karşılaştık onunlada konuştuk gelmeyi bende çok istiyorum

Motosikleti
    bugün bi değişiklik yapalım dedim.. eray ve ismail abi ye sordum kabul ettiler. bozüyük e gittik..biraz önce de geldik. çok ta keyifli yolculuk oldu.. fotoları ekledimmm
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

iyi ama

bi daha gitmicem oraya yol bıtmek bılmıyo sıkıntı gelıyo
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Caddelerde gezerken ; Engin'le karşılaştım... Saolsun, gezdik biraz. İyi oldu...

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sarıcakaya yolları gibi , başka yol yoktur Dünya'da... Sağ viraj - sol viraj - sağ viraj - sol viraj

Motosikleti
    yani eray sende o yolu bitiremediysen kulağında kulaklık nerdeyse dans ederek gittin. geliirken arkamda kaldığın için göremedim kusura bakma kardeşim..

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani eray sende o yolu bitiremediysen kulağında kulaklık nerdeyse dans ederek gittin. geliirken arkamda kaldığın için göremedim kusura bakma kardeşim..

sie arkanda kalmısım basmadımda ona tozumu yutarsın yoksa opetten sonra sinan abiyle sen karınca eniği gibi kaldınız 150 cc lik honda hayat onda deil (şakaa) giderken nçiftetelli fln oynaya oynaya gıttım doru gelırkende bı ara 115 km deydım ama hız yolu cbk bıtırdı
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    eee depoyu doldurdun tabi geçeceksin.. ben dönüşte yedeğe geçtim..eray unutturma da bi dahakine bende kulaklığı alayım.. gerçekten bi süre sonra canım sıkılıyorrr.

Motosikleti
    valla iyi fikir o mp3çalar.... o zamanda arabaları duymayız. :D ama benim minikkuş da fena gelmedi haa. kopmadım sizden kanuni işte kardeşim...

evet dönüş çabuk bitti yaa.gerçi ben de 80den düşmedim 25dk da filan geldik... hele bi pazar olsun bakalım

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bize yollar kısa geliyo sen yol bitmiyo diyon arkadass yaww

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Caddelerde gezerken ; Engin'le karşılaştım... Saolsun, gezdik biraz. İyi oldu
    evet volkanla aksam gezisi yaptık sagol volkan..
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Motosikleti
    Alıntı forester adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bize yollar kısa geliyo sen yol bitmiyo diyon arkadass yaww
    yol nası kısa gelir yav bizim otura otura bacaklarımız tutuldu valla şurda 35km yolda. iz Allah bilir 120den düşmüyonuz tabi aletler iyi olunca...

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol nası kısa gelir yav bizim otura otura bacaklarımız tutuldu valla şurda 35km yolda. iz Allah bilir 120den düşmüyonuz tabi aletler iyi olunca...
    motor üstünde 1 günde 600 km yi askın yol yaptım (ybr 125)
    ve gideceğim yere vardıgımda keske daha yol olsa diye düşünüyorum halaa
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler