ya abi 2 eylül hepimizin bildiği gibi Eskişehir'imizin kurtuluş günü ne işimiz var Bursa'da
Çağıralım gelsinler buraya hem İstanbul hem Bursa
Olma mı? Benim düşüncem bu hak verenler el kaldırsın
ya abi 2 eylül hepimizin bildiği gibi Eskişehir'imizin kurtuluş günü ne işimiz var Bursa'da
Çağıralım gelsinler buraya hem İstanbul hem Bursa
Olma mı? Benim düşüncem bu hak verenler el kaldırsın
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ii akşamlar herkese..
artık bu nickle forumlardayım..
bu arada cüneyt abi duyduğuma göre senin canavaRR bayag bi revizyona girmiş hayırlı olsun..
SV 136'da ellerinden öper maşallahı var,ses biraz daha gür çıkıyo artık ehliyetten sonra yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo
herkese iyi geceler, gece vakti kent ormanında geziye cıkalım diyorum, heyecan yaşamak isteyen varsa bana ulaşa bilir
yüreginin götürdügü yere git
iki geziyede katılamıyorumm yaaa
Mehmet abii ayağımda lastik olsa gelirdim bu lastikle asfaltta tutunamıyorum alcaz bakalım inş sana iyi eğlenceler
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Köstek olmayın yahu...sizi de beklerim bursa'ya ardından ilerleyen tarihlerde sakarbaşı mı yoksa sakaryabaşı mı hangisi doğru bilmiyorum da!Sakarya nehrinin kaynağı olan bi yer var muhteşem güzellikte gece sabaha karşı 3-4civarı gittim oraya içimde kaldı sizlerle birlikte de oraya bir gezi düzenleriz siz yeterki isteyin yahu...2eylül de sizleri de Bursa'da görmek isterim ama...
AKIN FİDAN
valla benim scooter gidemez bursaya :D gidebilseydi valla gelirdim.... ama sakarı ılıcalarına yüzmeye gitcez ben torento bide mterayes26.... yaz bitiyo daha yüzmeye gitmedik biz... :(
Ersin bizde plan yok. Bir aksilik çıkmazsa ben size katılabilirim... [/QUOTE]
tamam . volkan . görüşürüz...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
2 kişi varsınız sanırım şu an Bursa için...(viper_1 & halidbin)
bbaday, sesimi duyuyorsan ses ver, senin durumun nedir? İlk kıvılcımı sen yaktın, sonra kayboldun ortadan...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bugün bi değişiklik yapalım dedim.. eray ve ismail abi ye sordum kabul ettiler. bozüyük e gittik..biraz önce de geldik. çok ta keyifli yolculuk oldu.. fotoları ekledimmm
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
bi daha gitmicem oraya yol bıtmek bılmıyo sıkıntı gelıyo
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
yani eray sende o yolu bitiremediysen kulağında kulaklık nerdeyse dans ederek gittin. geliirken arkamda kaldığın için göremedim kusura bakma kardeşim..
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eee depoyu doldurdun tabi geçeceksin.. ben dönüşte yedeğe geçtim..eray unutturma da bi dahakine bende kulaklığı alayım.. gerçekten bi süre sonra canım sıkılıyorrr.
valla iyi fikir o mp3çalar.... o zamanda arabaları duymayız. :D ama benim minikkuş da fena gelmedi haa. kopmadım sizden kanuni işte kardeşim...
evet dönüş çabuk bitti yaa.gerçi ben de 80den düşmedim 25dk da filan geldik... hele bi pazar olsun bakalım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)