Slm Esk mt ismail geç bakalım dalganı salı günü görüsürüz senle. sanada nokta koyarım o zaman yanından gecerken hersey hazır yarın çıkıyor inşallah grenajları görmeni isterim.bu arada çatacık ormanına gidenler inşallah orda kaybolmamışsınızdır
Slm Esk mt ismail geç bakalım dalganı salı günü görüsürüz senle. sanada nokta koyarım o zaman yanından gecerken hersey hazır yarın çıkıyor inşallah grenajları görmeni isterim.bu arada çatacık ormanına gidenler inşallah orda kaybolmamışsınızdır
merhaba arkadaşlar aranızda yer war mı ?
Hoşgeldin. Kendini tanıt ona göre karar verelim?
slm arkadaşlar.. biz geldik. sakarbaşından... otogar ın önünde slmlaştığımız volkan siz diniz dime . o. siz gelirken biz daha yeni gidiyorduk işte. fotoları eklicem birazdan .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Hee bendim. Doğum gününe yetişmek için gaza yüklendiydim...
Yoksa dönüp , arkanızdan yetişmeyi düşünmedim değil...
Bu arada Ersin bana özelden numaranı yollasana , senin no bende yok...
; ; ;
Fotoları ekledim...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...asar-tepe.html
benim ilk aşkım ( her yonden )
KANLIPINAR ŞEHİTLİĞİ
tam foto çekildiği esnada bi kahkaha koptu işte şekil (a)
kask çıkarır çıkarmaz foto çekersen böyle aydınım baygınım çıkarsın ahanda ben
dedikki kaç km yapcaz sıfırladık
istesen böyle poz veremezsın ( tamamen tesadüf )
sarışın renklı gozlulerın güneşe bakması o kadar zor ki yanımdakı ersinni akrabası melih
bizim kahrımızı çeken kırmızı aslanlar caracal bnm cbf 150 ersin in
ŞEHİTLİKTE slm duralım dedık bu adam bıde askerlı kyapacak ersinin sol ele bak nerde
sakaryabaşı selale
veeeeeeeeeee son
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Beyler bundan sonraki ilk gezi için erken haberleşelim...
Kısa mesafe de olsa yol yapalım. Tanışalım!
Fotoları buraya taşıdım...
http://www.motosiklet.net/forum/foto...graflar-3.html
Ersin ; motoru fazla üzme. Güzel rodaj yapsın. İleride sana avatnaj sağlar...
volkan 700 km oldu bile. seni aveadan da ben çaldırdım.. benim de eray ında tel i var işte
biz eray la her gece hiç aksatmadan takılıoruz. hatta bazen eskişehir dar gelio da bozüyük e sıçradığımız oluyor .. sizleride beklerizzzz. görüşmek üzere .
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
şaka bi tarafa cüneytabicim.bilirsin takılırım ben sana..seni biraz gazlıyımda sende yaşar ustayı sıkıştırasın ki motoruna kavuş yanii.en büyüğümüz sensin sen aramızdaki son noktasın.biz başlarız yola sen noktayı koyarsın.hızlı adamsın vesselam..yeni yeni yüzler gelmiş mt ye hoşgeldiniz arkadaşlar.trafikte gördüğünüz mavi beyaz ve pata pata ses cıkarıpta arada bir kaldırımlarda gezen motor benim ahanda söylimm...
şaka bi tarafa cüneytabicim.bilirsin takılırım ben sana..seni biraz gazlıyımda sende yaşar ustayı sıkıştırasın ki motoruna kavuş yanii.en büyüğümüz sensin sen aramızdaki son noktasın.biz başlarız yola sen noktayı koyarsın.hızlı adamsın vesselam..yeni yeni yüzler gelmiş mt ye hoşgeldiniz arkadaşlar.trafikte gördüğünüz mavi beyaz ve pata pata ses cıkarıpta arada bir kaldırımlarda gezen motor benim ahanda söylimm...
biraz yağ kokusu aldım gibi ismail abim.
esk mt butaraflara beklioruz sizi choconut ile birlikte.haberiniz olsun.
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
arkadaşlar sizleri kumlaya bekliyoruz..şu anda umut bizde..hadi bi organizasyon yapında gelin..deniz,kum güneş.. sizleri bekliyo..cüneyt abi yeni motorun hayırlı olsun bu arada,hem sende açmış olursun makinayı..herkese selamlar..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4655028
yakında ybr ninde ilanını vericem!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
slm umut ne haber yarın motor çıkıyor motor komple revizyon oldu hersey yeni grenajlarda yeni en kısa sürede bursaya dogru gelecem inşallah yanınızada ugrarım kendine iyi bak
cüneyt abim motor süper olmuş eren abiden haberleri aldım piston gömlek yenilenmiş eskişehirin 1 numaralı 954 olucak bembeyazzz
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Slm motorize 26 arkadaşlarım abilerim bayadır bazı nedenlerden dolayı giremedim başta adsl problemi neyse aştık galiba sorunu inşallah hepiniz iyisinizdir
İsmail abi düğün yapmışsın Hayırlı uğurlu olsun abim
Cüneyt abi seninde motor hayırlı olsunn Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Bende süleyman kırmızı bi görülmedk bilinmedik motor varsa oda benim
İnş bundan sonra gezilere katılabilecem (vardiyada tutarsa)
Şimdilik Hoş Çakalın
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
slm arkadaşlar bu pazar sakarı ılıca kaplıcalarına gitmeyi düşünüyoruz..ben ,eray,sinan abi,, başka gelmek isteyen varsa bekleriz hep beraber gidelim. hem birlikte yol yapmış oluruz, hem tanışmış oluruz. saat 17:30 de yola çıkmayı düşünüyoruz.. buluşma yeri 17:30 da kanal 26 nın önü ...başka fikri olan varsa . yer konusunu değiştirebiliriz. görüşmek üzere. dasvidanya
torento1987@hotmail.com msn adresim
Selam Millet...
Bildiğiniz gibi 2 Eylül'de "MT-İstanbul" üyeleri ; Bursa'ya geliyor. Biz de davetliyiz.
2 Eylül Pazar günü yapılacak ; "Bursa gezisi" için katılmak isteyenler lütfen bana bildirsin. Ona göre liste yapılacak...
Detaylı link : http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
---
Ersin bizde plan yok. Bir aksilik çıkmazsa ben size katılabilirim...
ahhh bee 2 eylül de düğün var . benim motor gezi
için lazım. söz verdim. gelirdim ama
[QUOTE=viper_1;781116]Selam Millet...
Bildiğiniz gibi 2 Eylül'de "MT-İstanbul" üyeleri ; Bursa'ya geliyor. Biz de davetliyiz.
2 Eylül Pazar günü yapılacak ; "Bursa gezisi" için katılmak isteyenler lütfen bana bildirsin. Ona göre liste yapılacak...
Detaylı link : http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
---
volkan listeye benide ekle bi aksilik olmassa beraber gidelim
faruk ve süleyman iyi dilekleriniz için sagolun inşallah beraber deneriz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)