Slm Aranizda 1 Kisilik Daha Yer Varmi?
Ben Yeni üye Nuri
Ben Yeni üye Nuri
Herkeze Slm'lar Ben Yeni üye Nuri Aranizda 1kisilik Yer Varmi
TABİ TABİ
NEDEN OLMASIN AYAKTADA GİDERİZ
Tekerin Düz Hali
Yaz Sezonunu Kapatdım NASİP Belki Kışın Sahalara Dönerim!
DİKKAN EDİN ARKADAŞLAR!! bende hiçbişey yok montda biras bişiler var önemli değil ama....
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
faruk geçmiş olsun. sende bişey varmı bari. çok üzüldüm valla.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
çok geçmiş olsun faruk kardeşim..inşallah sende bişey yoktur..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
çok geçmiş olsun.. ALLAH beterinden saklasın hepimizi..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
İstanbaldaki arkadaslarımız Bursa'ya bir gezi düzenleme girişiminde bulundular sizleri de bekleriz...Lütfen linke tıklayıp fikirlerinizi yazınız...
AKIN FİDAN
nuri hoşgeldin (: buyur ben sana yer vereyim otur
[B]dirty bike[/B]
Arkadaşlar ; yarın saat 09:30'da Kanal26 önünde toplanıyoruz!
İstikamet : Çatacık Ormanları...
Gidişte abur cubur şeyler alıp ; orada yiyecez. Köylerde Karpuz, Kavun bulursak alır ; orada yeriz...
Gidiş 76 km olarak aklımda kalmış. Gidiş geliş gezme 160 - 180 fln olur sanırım!
arkadaşlar bizim kütahya işi iptal oldu. saat 5 te . sakarbaşına gidiyoruz.. ordan da yol nereye götürürse artık.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
ulen bı toplanıp gıdemedınız bıyere
durun sız az kaldı motoru bı alıım coban gıbı toplıyacam hepınızı..gelmıyenın keserım tekerını
bıde bu gece 23:45 gıbı tulomsasın karsı tarafındakı yolda bı caracalla karsılastım..eraymıydı acaba o caracal??
slm abilerim ve kardeşlerim bi zamanlar bir de ablam vardı ama neyse...
monitörümdeki teknik sorunlardan dolayı ne zamandır net. dünyasında olamıyorum
Faruk; kardeşim geçmiş olsun inş. sende bişi yoktur bu arada hayırlı olsun dileklerimi sunar seni tebrik ederim hayat yolunda başarılar gönlünce devam etsin
Umut o ne olm vasiyet gibi ööle ama çok güzel bi yazı hemen kaydettim bi gün gelir bizlerin de böyle bir nasihat rehberine ihtiyacımız olur diye
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Aradaki farkları bulunuz...
selam millet.nasılsınız bakalım.epeydir görüşemiyorduk.catacıktan gelenlere selam olsun...cüneyt abe ne oldu 954 noktayı koydun ama binedik daha.sanırım motorsiklet hayatına da son noktayı koydun.sesonu kapattın herhalde.xt hala satılık gençler.duyrulur...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)