ya arkadaşlar eray ın dükkana mal geldi. onları yükledik gidemedik.düğüne. yaa.. yarın da yokmuş sanırım düğün.. şimdiden hayırlı olsun diyelim... yarın biz eray la gidiyoruz. musaözüne.. gelmek isteyen olursa 18:30 da. adını hatırlayamadığım. garın önündeki çaybahçesinde buluşalım.. hem tanışmız oluruz.. herkesle ben viper 1 ile tanıştım .. sıra kalanlarda... görüşmek üzere ii geceler eskişehir....
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
arkadaslar caracalım 440 km de suan 340 km deyken 10 ytl lık benzın aldım 440 oldu 441 e yaklastı ve hala gıdıyo bu motor rodajda daha nasıl oluyo bu anlamadım motor 200 cc heralde 4 zamanlı olmanın avantajları
yarın 6-6:30 arasında torento(ersinle)musaozune gıdıyoruz ısteyen gelsın bulusalım beraber gıderız hem de tanısmıs oluruz garın onunde 6-6:30 arasında gelecek olan arkadaslarla bulusalım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Evt. Pazar günü akşama birşey kalmayacağını söylediler. Tabi düğün olayları vakitli biterse , yorgun olmazsak katılmaya çalışacağız...
--- --- ---
Abi , 1024 kb bile şak diye UPLOAD yapıyor...
--- --- --- -
İşte motorize gençlik...
Kız evindeyiz...
Mehmet , Umut'a ; MKE'nin faydalarından ve MKE'den nasıl yararlanırız? konusunda brifing veriyor...
İşte karşıınızda damat ... Ağızda paralar ortada kaşıkla dönüyor...
Damat ve Abisi karşılıklı oynuyolar...
İsmail dostum şimdiden hayırlı olsun. Allah mutlu , mesut etsin. Hep böyle yüzün gülsün inş.
http://youtube.com/watch?v=7eVgyWVxLGM izleyinde gülün bari biraz:p
o kaza neydi ole bee
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=52188#989152
bu linki özellikle cüneyt abi için koyuyorum
• Yoldan kaynaklı kazaların oranı %2, hayvanların karıştığı kazaların oranı ise %1’dir.
• Koruma demirleri yaralanmaları önlemede etkili bir önlem değildir. Ayak bileğinin yaralanma sayısındaki azalma, alt bacak, diz ve üst bacak yaralanmalarının sayısının artmasıyla dengelenmektedirbuda volkan abime gelsin
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
istanbuldan sonra herzkeze selam
ismail abiyide başgöz ettdik sıra bende
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hee o zaman ben koruma demirini çıkarayım...
slm arkadaşlar.2 resimde bende var .onlarıda ekleyeyim dedim.nasip olursa bu öğlen yine buluup gelin almaya gidecez.
işte damadımız burda. dalyan gibi maşallah
Shot with N70-1 at 2007-08-12
işte buda diğer resim. mt hep beraber. ya volkan bu resimde umutu göremedim. tam olarak nerde bi işaretlermisin.sonra ben niye yoktum resimde falan demesin.sanki sağda biyerlerde bi parçası varmış gibi geldi bana
Shot with N70-1 at 2007-08-12
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
İşte bu kulak... Umut'tan kalan tek hatıra...
herkese selamler,
ismail arkadasimiza ömür boyu ömür boyu mutluluklar dilerim
ayrica arazide gitmeye merakli delikanli motosiklet kullanicilariyla tanismak istiyorum.
Aaaaah Umut'cum ah.
Bi de o kadar poz verdiydik DAMAT CİGARASI'yla
Ben de kendi kendime diyorum berbat çıkmışım diye, abi hiç çıkmamaktan iyiymiş ona da şükür
Gerçi hiç çıkmamak demeyelim kulak kulaktır ama onun Umut'a ait bir organ olduğunu anlayabilmek gerek... dimi yani
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ahmet saol kardeşim.
torpilleri hazırla çatıyı kökten uçuracaz
benim havalı tüfeğidemi getirsem acaba?:S
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
selam bugün sakarya gazetesindeki haberi okuyunca çok üzüldüm
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/ha...885&kategori=3
ve bu yüzden motor hevesime son verdim (belki sürücü kasksızdı ama motorda ne kadr dikkatli olursan ol karşıdan gelen ''SALATALIK'' seni buluyo)
iyi forumlar !
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
öncelikle motosikletin kaza yapma riski bir otomobilden %40 daha düsük (ama bazi arkadaslar sansini fazla zorluyor) senin gibi düsünen arkadaslar nasil bu siteye üye oluyorlar sasiriyorum.
sen belediye otobüsüne bin, hem kisin üsümezsin, hemsofor deneyimlidir emin ol.
ayrica o kazanin nasil oldugu suclunun kim oldugu aciklanmamis ve plakasiz, kasksiz cevre yolunda bir motosiklet.... kimsenin günahini almak istemem
tramvayda iyidir
slm arkadaşlar biz musaözüne gittik... çok şükür sağ salim geldik.. ama diğer arkadaşlar gelmedi.. bizde erayla ikimiz gittik... fotolar hazzırlanıyor.. haftaya kütahya çıkarması yapmayı düşünüyoruz... yine saat 18:00 gibi... zaman yaklaştıkça netleşçek herşey....gelmek isteyen varsa burda haberleşiriz.. görüşmek dileğiyle.. iyi geceler
ismail abi ye de mutluluklar..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
gezi öncesi birer çay içip hararet atalım dedık
evet motorcuyuz diyebilmenin baş şartı kasklarımız
ve karşınızda ben
ersinle tıkınmaya çalışırken
buda benim emektar caracalım
ersinde mubarek alıstı benım makıneye utanmasa al benim cbf 150 yi ver bunu bana dıcek
bardaktan içmek kesmeyince şişeyi dikiverdim
yolda daha cok maceralar yasadık ama elllerımız dolu oldugu için foto alamadık neyse haftaya daha ıyılerı ıle inş
motora yan heybe almayı dusunuyorum eskişehirde nerden temin edebılırız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
turkeiboy_@hotmail.com eklersen sana heybe alma konusunda yardımcı olabilirim ben tanıdık biryerden 65 ytl 'ye almıştım araştır almak istersen ve kaldıysa bakarız aldığım yere
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)