yeni,yine,yeniden eskteyim
arkadaşlar ehliyetleriniz hayırlı olsun.kazasızbelasız inşallah...
cüneyt abi naaptın ne ettin?? motor ne durumda??
yeni,yine,yeniden eskteyim
arkadaşlar ehliyetleriniz hayırlı olsun.kazasızbelasız inşallah...
cüneyt abi naaptın ne ettin?? motor ne durumda??
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
arkadaşlar herkese ii geceler.İsmail abim XT nin zinciri koparttırmış nası becerdiyse artıkınbenden topiğe yazmamı istedi.
Umut pire gibisin walla bi bakmışın orda bi bakmışın burda
Gez iyi güzelde aman dikkatli ol arkadaşım yollar kasap dolu.geçen gün bi tanesi tepeme çıkayazdı aman dikkat herkes dikkatli olsun bu aralar havalar da berbat bi şekilde sıcak oluyo mayışmamak lazım motor üzerinde demi
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Dün söyledim ben ona zinciri yağla kopacak bugün yarın diye ama beni dinlemedi yağlı hali bu filan dedi sonuçda kopmuş belli birşey kopacağı arkadaşlar sıcak havalarda özellikle zincir yağını kontrol etmeyi unutmayın bir arkadaşımla kütahya ılıcalarına giderken 5km. kala zincir koptu ders oldu sık sık yağlıyorum artık
İsmail geçmiş olsun. Motorun en kısa zamanda tekrar yollara dönmesi dileğiyle...
---
Gruba yeni bir CBF 150' mi katılıyor?
Reklamlardan sonra...
---
[B]dirty bike[/B]
bugün saat 15:30 itibariyle cbf150 katılıyor viper 1 allah herkese nasip etsin.. seyhan 100 den sonra cbf 150 bakalım nasıl bi alet.. ?? görüşmek üzere ..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Selamunaleyküm ahalinasılsınız P U C H M O R T
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
eyyy ahali Miraç kandiliniz mübarek olsun
arkadaşlar pazar günü mt erayes ile birlikte. musaözü ne gitmeyi düşünüyoruz .. gelmek isteyen var sa . saat 18:30 da gar ın önündeki çay bahçesinde buluşalım.. benim plaka işlerim p.tesi ye olacağı için eray ın caracal ıyla gidiyoruz... görüşmek üzere
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
arkadaslar egsozdakı nıkelajda lekeler olustu ne ıle gıderılır bu bılen varmı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
torento hayırlı olması dileğimle,kaza bela görmemen isteğiyle hayırlı olsun.eray leke nasıl leke? ayakkabı izimi?eğer öle ise çıkması kolay onun.egsoz hafif sıcakken deterjanlı bulaşık süngerinin sert tarafı(yeşilmi mavimi her ne ise)ile hafif hafif temizle.baktın olmuo biraz bastır.çıkacaktır ama lekenin nasıl bişi olduğunu bilemediğim için bişi diemicem tam olarak.
bu arada pazar günü ismail abi(oldcityboy)nin düğünü var.biz orda olucaz.sizde gelin
herkese selam gunaydın guzel memleketimin güzel insanları nasılsınız bugün..
:bounce: Felsefe 4 Tekerden Geçer,Alayınıda 2 Teker Geçer,Kızdırma WoLKaN ı Tektekerle Geçerrrrr...
umut utu öncelikle ii dileklrin için teşekkür ederim..
düğün nerde bilmiyoruz ki.. ayrıca gündüz se gelemeyiz eray da bende çalışıoruz...
Valla eren bence sen o avatarın altındaki motosikleti:bölümünü ben gibi boş bırak şimdididen 2mizede hayırlı uğurlu olsun
Not:30 iş günü içerisinde alınmayan maldan servisimiz sorumlu değildir
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
motoru yaptındamı alcaktım SERVISTEN ??? bıraktıgımdan berı 50 kere soyledım alalım parcaları toplıyalım dıye... su yaptıgın yuzunden karakola gıtsem mahkemelık oluruz kaldıkı ruhsat sahıbı gıtmeyıde dusunuyo.haklıda adam...sen hala dalgasındasın ısın...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)