MaCiT e geçmiş olsun (: kim taşıyordu çeki halatı yaa:D çok güzell
kim bilr nerde kime lazım olacağı
[B]dirty bike[/B]
Kimse taşımıyodu. Gidip evden aldık.
aboww ben yanımda takım çantası taşıyorum çeki halatı ekleyelim onların arasına iyi olur diye düşünüyorum
[B]dirty bike[/B]
Ben çekiciyi getiriyom. Halatı da siz getirin...
25 kere maşallah cbf 250 ye.üstünde bnm olmama rağmen MaCiT i çekti
hamit geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı iyiki o rampalarda birşey olmamış nazar degdi senin macite
geçmiş olsun hamit abi her motor arada bir yapıyo bööle şeyler.Cüneyt abim haklı iyi ki rampalarda felan kalmamışsın
Ya cüneyt abi ben dün seni nası farkedemedim yhaaDönücektim ama biraz işim olduğu için dönemedim.birde yıldızın o taraflarda bora abiydi sanırım iki kişi oturuyolardı onlarlada tanışamadım
neyse tek bir mct sorunu ile güzel bir gezi daha düzenlenmiş fotolar gelmiş bizlere yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
sonunda
[B]dirty bike[/B]
hayırlı olsun Uğur abicim
Adın gibi güzellikler sağlasın sana,ne deyim darısı başıma
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
gözün aydın ugur
nettin ettin köyümüze kalabak suyunu gettin
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Allah razı olsun
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
[B]dirty bike[/B]
Ehliyet hayırlı olsun.
--- --- ---
Arkadaşlar sizlerle görüşmem gereken ciddi ve önemli birkaç konu var. Konuyu merak ettiniz ama buraya yazarsam ciddiyeti kalmayacak... İsmail'in düğünden önce veya düğünden sonra yani toplandığımız bir ara konuşalım , en kısa zamanda konuşalım....
Volkan bugün esnaf sarayının önünde bana selam verdin sanırım korna sesini duydum ama seni geç gördüm selamını almadığımı düşünme sakın bana verip vermediğindende emin değilim gerçi
Teşekkürler Ahmet, teşekkürler Cüneyt abi.
Ehliyetler hayırlı olsun arkadaşlar.
Merkez > Hamit ; 505'den görüşelim...
(Görüştük.)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)