gunaydın...
nasıldı dun aksam konser???
gelemedım ama haberlerı aldım guzeldı dıyolar
bari fotoları koyunda onlara bakalım
Evet konser güzeldi. Bide kalabalık olmasa çok dahada güzel olcaktı... Dönüşümüz tam bi fiyasko oldu. Motorla bile 1 saati geçti çıkmamız trafikten... Arabası olana allah sabır versin. Millet yürüdü onca yolu. Her sene aynı nane....
Selam, konser güzeldi. Gece 02:30 da eve ancak girebildik. Sabah 7:30 da kalkıp mesaiye başlayınca haliyle dökülüyor insan...
Çıkışta iyiki trafik sıkışıkmış. Birbirimizin yüzünü biraz daha gördük istemeden de olsa.
Çevre yoluna çıkınca ne olduğunu anlayamadım. Herkes dağıldı gitti. Volkan kardeşim bi açıklama getirecektir diye bekliyorum.
Bu arada bizden yakın ilgilerini esirgemeyen başta Volkan olmak üzere, Emrah,Süleyman, Aytaç, Umut,Faruk, Emre kardeşlerime teşekkürü borç bilirim...
Yine,yeni,yeniden görüşmek üzre....
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
Evet konser akşamı gelişiniz süpriz oldu. Ayağınıza , tekerinize sağlık...
Kürşat abi ; çıkışta çay ikramımız olacaktı, muhabbet etmeyi planlıyorduk ama kalabalık trafikten Aytaçların çıkmasını bekledik. Yarm saat sonra ; öğrendik ki Aytaçlar çoktan eve varmış.
Bu arada Faruk da telefonunu düşürmüş , onu aramaya gittiler. Uzun arayışlar sonucu telefon bulundu.
Ortalık karışıktı , aksilikler de üst üste gelince birbirimizi kaybettik. Kusura bakmayın.
Valla ortalık harbiden bulanmış... Biz only, eşi ve ben kampüs önüne çıktık heralde ora gidiyoruz diye. Aytaçı arayınca anladık o çoktan uçmuş eve :D. sonra bizde eve doğru yol aldık..
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
heyyy okudum yazdıklarınızı ve çok kırıldım
anlayıp dinlemeden dedikodu yapmayın leyn
çevre yoluna ikinci sırada çıkan bizdik.
önümüzde umut faruk çifti vardı.
çevre yoluna çıkınca nereye gittiklerini anlayamadık
biz de 10 dakika bekledik yolda. çaya da kalacaktık
ama baktık ki saat 12 ye geliyor malum benim eve dönmem gerekiyordu
ayrıca kankamla benim hakkımı yemeyin
gezilere katılma çabası gösteren nadir kişiler arasındayız
dün akşam için gelen ve gelmek isteyen herkese teşekkürler
fotolar nerdeeeee?? aytaç bırak gevezelii hadi bakem foto at şöle ortaya karuşuk.
eren konser güzeldi ama çok kalabalıktı ve biraz daha hareketli geçseydi daha güzel olacaktı.
anlayacağın çok fazla hoplayıp zıplayamadık. ama keyfimiz iyiydi.
başka konserlere beraber gitmek ümidi ile arkadaşım
kürşat hoca ve eşinin süprizi de güzeldi. tekrar tekrar teşekkürler
volkan beraat için kankam ve ben teşekkür ederiz
emrah ve arkadaşlar fotoğraf makinası kankamda.
en kısa zamanda fotoğrafları size ulaştırmaya çalışırız.
ben de merak ediyorum doğrusu kareleri
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin
yahya ağabeyyyyy öymennn
faruk geçmiş olsun telefonu tekrar bulmanıza sevindim
emre dün akşam aradığın için sağol
arkadaşlar foruma girmeye fırsatım olmuyor eskişehirde değilim şuan motorla gitmememin nedeni rodaj sorunu olması tam bilmiyorum ama sanırım 4-6 bin deviri geçmemem gerekecek o kadar yolu nasıl gidiyim ölürüm ya konyadan almamamın nedeni ise bi araba vardı honda crv konyada servise götürdüm başıma gelmeyen kalmadı bi bijonu eksik taktılar sonra tekrar gittim bu sefer arabanın şaftını takmamışlar!!!yanlış okumadınız şaft takılmamış şaftı bize otobüsle gönderdiler araba 4 çekerdi arka tarafın takmamışlar o yüzden korkuyorum motosiklettede öyle şeyler gelirse başıma diye murat arkadaşım gelir gelmez uğruyorum yanına görüşürüz ama sen şimdiden cevap yaz be merakım giderilsin kamyonetle falan teslim olabiliyormu? herkese iyi geceler iyi sohbetler
:bounce:
Uleeee es-mt... öldünüzmü??. neden hiç gün ortasında bi allahın kulu olmaz burda?
Emrah abi ben varım ? Bugün işden kayış attımda
-----------
Evet konser süperdi Valla bana kabahat bulmayınn sizin şöförlüğünüz kötüyse nabam demi kanka valla bulduğum boş yola kaydım bi ara şarampolden bile gittik çıktığımızdaa arrkadan yeller esiyo kimsecikler yok
Fotolar gelcekk be....bekleyin
şimdilik sadece Kankama jest
Fazla da bişi yapamadık ama abii sende çok saol süpriz için, her zaman bekleriz çıkın gelinn ben olmasamda Kankam var Ve büyük MT26 grup üyeleri
BEn ikinci işime doğru yol alıyorum pasaport'a trafikte görmimm alırım anahtarınızı.....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
emrah saat 18:30 civarı ve ben de buradayım
kanka ya canımsın o güzel anı yakaladığın için çok ama çok
repsol ve ben. süper ikili
evet kanka uyma sen onlara. motosiklet kullanmayı bilmio onlar
şarampolden inerken çok korktum ama ben
ama o gün izin alman çok iyi oldu. konserde senin de aramızda olman çok güzeldi
izin dedim de aklıma geldi. sen nie kayış attın bakiim
keşke trafikte karşılaşsak. iş güç arasında en azından öyle görüşürüz
bu arada o akşam biraz daha kalabilseydik kürşat hocalara çay ikram edebilseydik
daha iyi olacaktı ama bir daha ki sefere telafi ederiz inşallah.
dediğin gibi ben buradayım
herşey güsel olmuş paylaşımınız içinde teşekkür arkdaşlar da yalnız tek eksik benım orda olmamam
İyi geceler eskişehir MTN
konserde eğlenmiş olmanız güzel ama ben aranızda olamadığım için üzüldüm
bi şeye daha üzüldüm kürşat hoca (pardon hoca camide) öğretmenimle tanışamadığıma....
o saatlerde çılgınlar gibi çalışıyordum malum yuvamızı yapıyoruz
demin çalışırkene kulaklarım çınladı sanki biri yahya abiiii öymeeen diye bağırmış gibi geldi hadi paydos da ettim bi MTN ye bakiim dedim ama erenden başka kimse yok...
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
bende warla yok arasında bıseyım abey bea
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)