1.5 saat kavurucu güneşin altında bekledim ve sonunda güneş az bişey çarptı daha yeni toparladım komisyonu bekle allah bekle yaw be kardeşim bu ülkede insana eziyet zevkmi veriyor heralde yarın motorumda geliyor bu herseye su serpecek
1.5 saat kavurucu güneşin altında bekledim ve sonunda güneş az bişey çarptı daha yeni toparladım komisyonu bekle allah bekle yaw be kardeşim bu ülkede insana eziyet zevkmi veriyor heralde yarın motorumda geliyor bu herseye su serpecek
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
arkadaşlar CBF500'ü satıyorum.ilgilenenlere duyrulur:D
bende motorumdan memnunum ama satıyorum işte
http://www.motosiklet.net/forum/satm...-3500kmde.html
toplamda 1400 kmlik kusadası seferenden sag salim dönmüş bulunmaktayız
ayrıntılar ve resimler az sonraaa
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
engin abimm az sonra demişsin hala ses seda yok.çok çektiniz galiba.zaten demiştin foto manyağı yapacam die.bekliorum bakk.uyumuom sırf fotolar için.
bu arada gökhan abiye sölediydim.gelince haber verin die.siz inegöldeyken.amaa ne çare.neyse sağ salim vardınız y o yeter...
fazla bekletme ama beni
engin abi msjı 02.16 da yazdım.şimdi saat 03.20.bukadar bekledim.sen yatıp uyudun galibaa.bunu hesabını sorarım valla bak.hazırlıklı ol
murat abi sende bi japon kokusu var galiba.burnuma ole bi koku gelio.1000lik mi ne??
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
selam millet ben geldim. eskişehirden :D
Selam arkadaşlar. Gezi ile ilgili en güzel anım.
Hyosung GV 250
1. her istediğimde 150 km hıza çıkabildim.
2. maksimum 155 km/saat oldu.
3. YAKIT
320 km gittim 30ytl fullendi
126 km // 14ytl //
143 km // 14ytl //
295 km // 28ytl //
280 km // 24ytl //
toplam 1164 km gittim 110 ytl yakıt aldım.
110ytl/1164km =94,5 ykr/km(yani km'de 94,5ykr yaktı.
hoş geldin digi_boy aramıza..
sende geziden hoş geldin bedrun...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
geziden notlar ve fotograflar.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ardesligi.html
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
engin abim elinize,ayağınıza ve ve ve motorunuza sağlık çok güzel bi gezi olmuş resimler yorumlar harika
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Eskişehir MT taklamakan çöllerinde ölü bulunmuşBilen varsa söylesin lütfen bu haber doğru mu?
Öylese yazık olmuş şuncaazlara.Üzülürüm wallaZaten gidip geldiğimiz bi onlar vardı bi kapı daa eksildi desenize
AŞAĞIDAKİ BÜTÜN YAZILAR ; ESKİ MESAJLARDAN ALINTIDIR...
Duygularımızı yazdık...
Fikirlerimizi paylaştık...
Fazlasıyla geyik yaptık...
Bütün faaliyetlere katıldık...
Bazen hayallerimiz oldu...
Hedeflerimiz vardı...
Dostlarımızı memnun ettik...
Yeni dostlar edindik...
SAYGILAR...
Viper helal be hoca, sanatçı dokunuşu derim ben bu son mesaja, fon müziği ve seslendirme eksik bi tek. MT forever.
Eskişehir MT'ye selamlar. Viper hocaya özellikle
Comfirmation Bias
arkadaşlar bugün yada yarın için bi program olursa bana bi alo diyiverin abi, çay içmeye geyik yapmaya, yol yapmaya her şeye gelirim.
viper ben tahmin etsem olurmu
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
umut inegöle gitmeden önce bana bi alo de
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
selam eğer üni. için eskişehire yarleşebilirsem babam söz verdi motor alıcak (ben hala karar veremedim)
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)