Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    mterayes26 o modelde vites göstergesi yok

Vay be sonunda geveze yapanlar azalmış gibi iyi ozaman kimse yokken biraz yayılayım şöle
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    eray naaapıcan vites göstergesini bak benim MZ'de de yok
    Önemli olan vitesin kaçta olduğunu hissedebilmektir sen yolda giderken;acaba vitesi kaça taktım diye o göstergeye mi bakıcan? Bunlara gerenk yok bence
    Bu arada Oğuzhan abim gelmiş hiç sesi soluğu duyulmuyo ne zamandır Hoşgelmişsen abi Bide şey dicem abi yaa,hani ben gelmiştim ya sana benim MZ için o akşam konuştum babamla biraz tartıştık ve şu an motor Rafi ustada.Babam ben karışmıyom ne yaparsan yap ddi dayımda tuttu beni Rafi ustaya götürdü iyimi ettik kötü mü bilemiyorum artık
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim.
    onsekiz yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela.
    Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan ,huysuzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim.
    Örnekleri çoğaltabilirim.Örnekleri çoğaltabileceğimden eminim.
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    ya ahmet.. dün akşam bendeydi . senin mz in gri si.. ben valla. kaçıncı viteste gittiğimi bulmak için durmayı bekliyordum... 1.2.3.4.5..... bi süre geçtikten sonra .. kaçıncı vitesteydi bu yaaaa. die . soruyorum.. ve her defasında.. gözünü seveyim vites göstergesinin die dua ediyordum..
    ama mz . i çok beğendim.. çook hoşuma gitti.. biraz alışmak lazım . tabi motora.. tam alıştım derken..motoru geri verdim.... neyse.. yakında eray ın da motoru geliyor..caracal da da vites. göst. yokmuş.. bakalım ne kadar zamanda alışacaz...

unutmadan. p.tesi saat 20:30 da. atv da . çok güzel bir . film. var .. bence film güzel ama içinde motorsiklet olunca daha da bi güzel oluyor... herkes. kib.. görüşmek üzere..
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan,huys uzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim.
    Faruğum noluyo yaw nedir bu mesaj takma kafana hiçbirşey bak bugün umut ismail ben yüzmeye gittik neler oldu sende olsaydın süper olurdu bilgileri umutdan al

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

vites göstergesi

babama dedım aynı o konuyu o da eskı motorculardan dedıgı soz uln ...... kacınsı vıteste gıttıgın bılmeyeceksen bınme o motora dedı ve haklıda yanlız motorun sesıne gore hangı vıteste gıttıgını nasıl anlıcaz yawfff
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    ne bu sessizlik yaahf
    umut bugün siz Muttalip'e girerken gördüm ben sizi, önde bi cruiser vardı sen arkadan geliyodun.ben onu emrah abim sandım ama bora abiymiş
    eeee hani bize resim yoq mu
    torento&mterayes
    Dostum karışmak gibi olmasın ama bence caracalmı neyse artık ona onca para verilMZ.Gerek servis gerekse kalite bakımından alınacak motor değil
    size bi tio vereyim:-Satamayacğın motoru alma!
    Ama şimdi dersin ki satacağım motoru niye aliim ona da bi cevabım var:-Motorcu adam uslu duramaz hız ister bilmem ne ister bakarsın motor çekişten düşer şu olur bu olurGün gelir "nerden aldım ben bu kanuniyi" dersin
    Ama yinede seçim senin ben sadece;kanımca neyi doğru buluyosam onun avukatlığını yaptım.Sonra kızmayın ne diyo bu diye
    Eray
    Motorun kaçıncı viteste olduğunu bilip bilmemek hiç önemli değil sen kullandıkça günden güne alışacaksın ve öyle bi seviyeye gelecksin ki bir üst vites daha isteyeceksin buna eminim Neyse;hayırlısı olması dileğiyle...
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    sonradan satacağım diye beğenerek binemediğim bi motorsikleti almaktansa .. beğenerek aldığım bi motorsiklete binmeyi tercih. ederim..hem bi yerde işin ucu dönüp dolşaıp bütçeye geliyor.... o yüzden.. fazla kurcalamayalım. bu işleri... eray takrar hayırlı olsun... allah kaza bela. göstermesin...
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

selam herkeze coktandır sıteyı takıp edıyodum ama bugun uye oldum volkan abıyı falnda gorunce baya tanıdık varmıs harbıden hatta body salonndan tanıdk bıle varmıs ben yesıltepede bısıkleetcıyım ,bende 67 model planet var mavı sıyah baya temız volkan abı bılır 26 AV 782 belkı gormussunuzdur sehır ıcnde balıkta bozdaga (her hafta gıderızde ) bı gezınıze bende gelirm inş.cok ısterım yanı hadı hoscakalın .
    http://img149.imageshack.us/my.php?i...untu212cb7.jpg

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    selam millet biz bugun aytac termal oteldeydik.yarın pazar ve gitme bir durum söz konusu olabilir diyorum şöyle yapalım.isteyen sakarı ılıcalarına gelsinarkadaşlar.işlerin yoğunluğuna göre de ben gelip gidemem belli değil.arayın birbirinizi anlaşın.yüzün le işte daha ne.....umtcuuuuuuum ilgileniver.

Motosikleti
    cıbır125r
    ismail abi sende herşeyi bize at zaten.tamam işin var ama bu kadarda olmaz....
    ben yarın kumlaya gitmeyi planlıyorum.arkadaşlarımı özledim.....
    size ii eğlenceler yarın....

eraycım sen bi başla gerisi gelir.ama vitesleri tam öğrenmeden tek teker hareketlerine girme.sonra benim gibi debriyaj balatalarını yersin valla.1. vtesteyim die 2 de zorlarsan makinayı olcağı bu
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

Motosikleti
    AZ KALDI AZ........ :D
    herkeze selam esk. de tvs bayisi varmı (can iş ten başka)? çok hoşuma gitti tvs apache rtr 160
    [COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    boyka26 hoşgeldin aramıza
    [B]dirty bike[/B]

yok mu beyler bugun kimsede atraksiyon??

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beceriksizliğimden,yalnızlığımdan,bu şehri sevmediğimden,düzensizliğimden,yorgunluğumdan,huys uzluğumdan,baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,kırgınlığımdan,bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim.
    Yaw Faruk bu ne hal abi... Sakin ol. Relax...

Bak beterin beteri var...

---

boyka26 , M.K ;

Yeni arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz...

Motosikleti
    cıbır125r
    murat abi atraksiyonu ben yaptım.kumlaya gidip yüzüp geldim.ama en güzeli arkadaşları görmek oldu.deniz bahane arkadaşlar şahane
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

evet haber verme böyle giderken iyi oluyor.
    ne luzumu var git yorul gel filan dime ama

selamlar , cok sağolun hosbulduk

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    atraksiyon mu (: ben bugun süper bişi yaptım 7 tane labutun arasından slolom yaptım (: hemde komisyon önünde tavsiye ederim çok zevkli bi sağ bi sol
    [B]dirty bike[/B]

Motosikleti
    AZ KALDI AZ........ :D
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw Faruk bu ne hal abi... Sakin ol. Relax...

Bak beterin beteri var...

---

boyka26 , M.K ;

Yeni arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz...
    bu arada benim adım murat boyka senin (dh)'da üyeliğin var zannedersem MuratK.
    [COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler