halime sukretmemele ne alakası var bız 20 yasımızda anca aldıkbız 8 ay bekledık b-a2 ıcın sende bekle
halime sukretmemele ne alakası var bız 20 yasımızda anca aldıkbız 8 ay bekledık b-a2 ıcın sende bekle
Selam Millet.Nbr?
Aldığım son dk kararı ile yarın yola çıkıyorum.
Listede şu anda Çorum, Kırıkkale, Amasya var.; Samsun ve Tokat'da düşünüyorum...
hakkatten yaw biz de umut ile bindik accayip bişi bu makinalar
Volkan bu plan nereden çıktı yaaa
arkadaşlar bugün birkaç okul ile görüşmemden dolayı aranıza katılamadım.
kusura bakmayın dileklerimi buradan da iletmek istedim.
hepinize iyi sürüşler
oo volkan abi nereye ya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Bu güzel kızla kaçıyorum şehir dışına...
Kendisine İngilizce şiir okudum. Daha yarısına gelmeden "KAÇALIM" dedi..
tamamını okusaydın seni o kaçırırdı herhalde
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Hayırlı yolculuklar.bende cuma günü saat 12.00'da güneye iniyorum toplamda 1500 km civarı yol yapmayı hedefliyorum.
ooo herkes bir yerlere kaçıyor.
gezecek arkadaşlarım hepinize iyi yolculuklar
Bir-iki ingilizce şiir de ben öğreneyim bari
bir bayan olarak ben buna izin veremem abi
yengemi düşün abi
O na farsça,lehçe,ibranice,Moğalca,Tatarca,Es ki ve yeni "MO" ca vs. bildiğim bütün dillerden şiir okudum ama yine de ben motora binmem diyor.
Kendisini bi çukura atıvericeğimden korkuyor.Aslında haksızda değil hani
off kafayı yicem ben ya herkez gidiyo ehliyet de var tabi kafanız rahat gezin bakalım...gitdiğiniz yerden bi daha dönmeyin ama biz hala çalışıyoruz ama nereye çalışıyoruz bilmiyorum
herkeze hayırlı yolculuklar kazasız belasız hedeflediğinz yere ulaşır ve kazasız belasız geri dönersiniz...hadi bklm allaha emanet
aaaaaaaah ah ingilizcemiz var ama ehliyetimiz yoq.kalkıpta birilerine şiir okuyup biyerlerede götüremiyoz ne olcak bu halimiz faruk hadi sen gene iyi kaydoldun kursa, ehliyeti bi aliim tekirdağa gitcem inş.
Sana hayırlı yolculuklar dilerim Volkan abicim inş. kazasız belasız gider gelirsin dualarımız seninle
bugunlerde motora mavi bir kot mont la bındınmı dün mesela
mterayes yok hayır mavi bir kot montla binmedim.
korumalı montumu giymediğim zamanlarda genelde kahverengi tarzı bir kot ceket giyerim
offfffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff içim sıkılıyo beee çalış babam çalış nere kadaryaa
faruk bu gısıle calısan bı tek sen kalcan..bugun olan olaydan sonra benıde atarlar heralde ısten
bişey olmaz parçam...
ya bugünlerde benim asgerlik duygum kabardı 2 sene geçmez şimdi
gerçek aşk budur.
Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor;
Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum
Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum
Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle
Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla
Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız delikanlıya sıkıca sarılır
Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı.
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenleri bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını
istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta
kalmasını sağlamıştı...is-maill...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)