Gelmek şart değil. Gönüller bir olsun yeter...
http://www.motosiklet.net/forum/show...949#post728949
Gelmek şart değil. Gönüller bir olsun yeter...
http://www.motosiklet.net/forum/show...949#post728949
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
http://www.youtube.com/watch?v=5nS_grKtBNo
taksi filminden bir sahne(ben hatırlamıyorum ama izlemeye değer)
http://www.youtube.com/watch?v=-sHTJAKN-5k
buda emre abime ithafen.bakalım katana ne kadar keskinmiş
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Dağılın uleynn...
Burası link sitesi mi kardeşim..
Herkes bi link veriyo...
slm millet
Evet yaaaaaaaaaaa dün akşam harikaydı(özendirir gibi olmasın ama)
Cüneyt abiyle 200 basışımız ve benim o koca makinayı kullanışım...... aaaaah ah ne güzel dakikalardı.Akşam istasyondan ayrılırken içim burkuldu hiç inesim gelmiyodu 600F'in üstünden
Ama bana; unutamyacağım ve ilk kez yaşadığım bu güzel duyguları tattırdığı için Cüneyt abime çok çok teşekkür ediyorum Çok sağol abi,Motoruna sağlık
Volkan abimin dediği gibi dün akşam için hiçbir plan yapılmamıştı herşey tesadüf üzerine oldu ve bitti ama çok güzeldi hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum
evet yarın motor ehliyeti için giriyoruz cogumuz ınş agustos 10 gıbı elımızde olacak b-a2 veee kanuni caracal 200
sınava gireceklere başarılar
saygılar sevgiler
?10 gıbı elımızde olacak b-a2
merhabalar yarın bende sınava giricem inşallahta mterayes26 senin daha önceden B sınıfı sürücü belgen var mıydı veya almaya hak kazanmış mıydın ?
bende A2-B baş vurdum ancak tek sınavda 2sini alamayacağımı söylemişlerdi :S biraz açar mısın konuyu
[B]dirty bike[/B]
Ahmetcim keşke siz de 600F ile video çekip you tubeye verip link koysaydınız. mutluluğunuzu paylaşırdık
Uğur ilgili arkadaş offline ama Volkanlara falan danış bakalım
A2 ve B sınıflarının kurs paralarını beraber ödersin.
Ama sınavları aynı olmaz. Birbirini arka arkaya takip eden 2 sınava girersin.
Sınav sonuçları ayrı ayrı değerlendirilir. Değerlendirilen sonuçlara göre ;;
Aynı gün içinde hem motosiklet , hem de araba direksiyon sınavına girersin...
Çıkan olumlu sonuçlara göre de dosyanı verir B+A2 ehliyetini alırsın...
durum karışık ama böyle...
gece 01:00 dan sonra yapılan rakı muhabbetının ardından ıcılen turk kahwesının tadı baska walla...bu gece ıcın desteklerını esırgemeyen umut faruk wolkan we gokhan kardeslerıme tesekkuru borc bılırım
icelım guzelleselım
Biz de teşekkür ederiz. Borcunu en kısa zamanda öde...
Günün anlam ve önemini belirten bir kare de benden...
Faruk ; "İsmail FM" anladın sen onu...
selam millet yaww bana xt ye uygun bir arka teker bulabilirmiyiz.işi gücü olmuyan denk gelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..yanii arka teker fiyat ve kalite ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim dostlarım...bide şu.motorcu planyapmaz motorcu bir yerde sabit durmayı sevmez motorcu asidir motorcu gezgindir.plansız yapılan bir yolculuklar daha eğlenceli gelir.darılmaca yok..arkadaşlarım..hele bi darılın b küsün bakalım ne yapıyom ben sizi..
ismail sen arka tekerın olculerını ver ona gore bakalım lastık..
ama once ayılmam lazım hala toplıyamadım kafayı ben bılgısayarın ekranımı donuyo yoksa benmı donuyom anlamıs degılım çivi çiviyi söker hesabı gece yarım kalan ıse gunduz devam
ben bole aptalca bı sıstem beklemıyodum subatta b için yazılı sınava gırdık martta dıreksıyon sınavı ( dıreksıyon sınavının oldugu gun yenı gurup acılmıs bız o guruba gıremezmısız )
neyse 2 ay ordan tıfayı yedık sonra işte bole b ye hak kzandık sımdı a2 alcaz inş
o kadar yapacana adam gıbı kanun cıksa bız para tuzagı kurduk 60 ytl 2 sınav ucretını ver b yı alırsan hemen ordan a2 dıreksıyonuna gır onu da gecersen al ehlıyetını demek yok bole sacma bı kanun anca türkiye de olur dostum sadece para tuzagı
sınava girecek arkadaşlara başarılar.... ben atlattım ya bunları.. birazda siz uğraşın bakalım..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
yarın için bi plan yok muuu
heyyyyyyyy
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Herkese selam. Ben volkan... Anladınız siz onu..
herkeze slm ben faruk soyadım şenyüz şuanda yarı mutlu ve yarı dersiz tasasız biriyim ama sabaha bişeyim kalmaz gibime geliyo:D
eskişehir mt kendini alkole verdi
7 temmuz sınavının agustos 4-5 olarak belırtıldı dıreksıyon sınav tarıhı ama sımdı baktım 11-12 agustos gozukuyo yavf ne bıcım iştir bu bilgisi olan varmı bu gıdısle bız motora bınene kadar memlekete kar yagacak bızde seneye kalcaz
slm millet nabersiniz nası gidiyo hayat walla iş-güç derdine pc nin başına bile gelemiyom
bakıomda alkole vermişiz kendimizi iyi walla demlenin bakalım
Abacım aklıma gelmedi değil video işi,geldi ama motordan indikten sonra yani daha doğrusu eve girdikten sonra geldizaten ben o heyecandan pek bişi düşünemedim müthiş bir ses arkandan geliyo ve sen deliler gibi uçarcasına basıyosun mannyak bişi
eray bence haline şükret sen gene yazılmışın gününü bekliyon biz napalım Gelirmi bu eylül ahhhh ah ne vardı 5 ay önce doğsaydım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)