Arkadaşlar Volkan'ın telefonu festival alanında çekmiyormuş ...
O yüzden Eskişehir Mt ye ulaşmak isteyenler için telefon numaraları :
Umut : 0535 427 95 01
Faruk : 0537 718 76 70
Arkadaşlar merhaba. Emok programına baktığımda durum cuma akşam üzeri gidip cumartesi gece dönmeyi gerektiriyor. Cumartesi akşam üzeri gitmek pek anlamlı olmayacak. Bu nedenle özellikle Süleyman kardeşim olmak üzere tüm 1 gecelik gelebilecek arkadaşlara tavsiyem bu yönde. Lütfen ona göre ayarlayın.
Benim işler de birbirini belliyor. Bi şekilde cuma akşam gelip cumartesi geceye kadar orada olmalıyım. Görüşmek üzere...
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
Ben gidemicemm
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
herkes nerde yaww. emok'a mı gitti.herkes. esk.mt. sessiz kaldı böyle.. ben bari bi kaç bişey yazayım.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
millet gezmeye gitmiş biz en iyisi bi 2 hafta fln yazmayalım
az kaldı azzzz motor yolda bi motor bulamadıkya nereye ilan versek boş
festival alanından az önce geldim yeşil cross motosiklette büyük hasar var allahtan kullanan arkadaş ballı olduğu için hiç bitarafına birşey olmadı tahminimce o yeşil cross eskişehire geri gelmez !!
abartma bı zahmet.. yarıs pıstınde olmus bı kaza ve bızımkılere gore emrede de motordada hıc bısı yok..ufak tefek cızıkler kırıklar..soyledıklerıne gore o yesıl cross hala dag tepe gezıyo orda...
aylarca yazmıyosun slm vermıyosun mılletı telaslandırmak ıcınmı gırdınde yazdın bunu sımdı
eren ya sen olmasan paniklemiş sağı solu aramaya başlamıştım.
offf bizimkiler emoktan güzelce gelseler bari
çok fazla umudum yok ama her an ben de gidebilirim Kırka'ya
malum bu zamana kadar gidemedim gerçi de
arkadaşlarında dediği gibi sessiz sedasız kaldı buralar.
meydanı boş buldum yazayım bir şeyler dedim
neyse herkese hepinize iyi sürüşler
aytac bana msj la suleymanın cep numarasını yollarmısın bı zahmet..
yarın oglen gıbı burda olcak bızım emok tayfası...
yollarım tabi eren
açık adresini de yazayım istersen
yarın gelsinler de en kısa zamanda havadisleri alalım.
ama ben yarın günübirlik ankara'ya gidip geleceğim.
haberiniz ola. didem'e selamlar
Kardeş 1. olarak sen benim keyfimin kahyasımısın gelmiş mesajıma karışıyorsun buraya ister yazarım ister yazmam seni ilgilendirmez sen kimsinki bana karışma hakkını kendinde görüyorsun varsa bir proglemin özel mesaj at çözelim...
2. olarak emre yarışdan sonra kendi isteği ile yarışın yapıldığı alanda cross yaparken tepeden atladıkdan sonra düştü ön far aynalar ve grenajlar kırıldı gidondada büyük eğrlik oluştu
3. olarakda emre benim kardeşim ben yukardaki mesajı yazarken işin şaka kısmını ön plana çıkarmak istedim ve bu şakada ona yapılan bir şakaydı milleti telaşlandırmakdan bahsetmişsin dikkatli oku orada sürücüde birşey olmadığından sadece motosiklette hasar olduğundan bahsettim
geçenlerdede bozdağdada karşılaştığımızda yazdığın mesajda bana karşı alaycı bi tavır sezinlemiştim fakat üzerinde durmadım yazdığım gibi benimle sorunların varsa özel mesaj yaz
hişşşttt noluyor bakayım burada kızdırmayın beni dağılın çabuk
sizin gibi kocaman insanlara yakışıyor mu hiç
Bugün ne oldu bilin bakalım
Özge'nin beni aramasıyla polatkanda bisiklet festivali olduğunu öğrendim.
Özge'nin yanına, dükkana gittiğimde ne göreyim : Tek teker Arif
Eee durur muyum hemen yapıştım makinaya
Buyrun fotoğraflar
Özge, Tek teker Arif ve ben
Tek teker Arif ve Tek teker Özgür
Tek teker Arif'in tek tekeri
keşke bide tek teker yaparken resmini çekseydin.olmadı motora binip sen tek teker yapıp,resmini özge ye çektirseydin.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
ben o abinin Arif abi olduğunu fark edene kadar tek tekerini park etmişti
aklıma tek tekeri alıp tek teker yapmak geldi ama Arif abiye ayıp olmasın diye şey etmedim
Aytaç ; şansa bak yaw... Arif abi ayağınıza kadar gelmiş.
--- --- ---
Selam Millet.
Şu anda eve yeni girdim. Ayağımın tozuyla MT 'ye girip birkaç satır yazmak istedim. Güzel bir 4 gün geçti. Cep telefonunun kamp bölgesinde çekmemesi ; sizler ile olan irtibatımı kesti. Saolsun Aytac'a bu durumu bildirmem ile yönlendirmeyi yaptık ama yine de aklım sizdeydi. Gelemeyen arkadaşlar için üzüldüm. Artık başka kampta beraber oluruz...
Kamp alanında ateş yakma inadımız ve bu konudaki jandarma ile mücadelemiz.
CBF 150 ile yapılan dengesizlik yarışması.
Büyük motorları gördükçe Faruğun kapıldığı aşağılık kompleksi.
Akşam karanlıkta yenilen kömürleşmiş ; Sucuk ve Sosis.
Kırka Esnafının reklam kokan hareketleri.
Süper geçen Kurtalan Ekspres konseri.
Detayları daha sonra yazarım.
Açıklama :
Yeşil krosçu yarış parkurunda ; çıkıştaki (start düzlüğü) virajı alamayınca ufak bir kaza atlattı. Motorda çok önemli bir sorun yoktu. Yarışa devam etti... Ama daha sonra ; Yarış bitiminde boş kalan pistte gaza gelince , atlama parkurunda inerken yere çakıldı. Kendisine hiçbirşey olmadı. Fakat 2 ayna ve arka kuyrukta zedelenme oldu. Gidondaki eğiklik de pek önemli değildi...
Motorize26 mühendisliği ile motoru tekrar işler hale getirdik. Gelirken de beraber geldik.
vayyy be çok şanslısınız. valla. tek teker arif ..le tanışmışsınız.. bana böyle fırsat gelse sayısal dan 6 tutturmuş gibi sevinirim yaaa...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
merhaba arkadaslar hersey ıcın sag olun motor hasar5lı ama ben ıyıyım sorun yok kotuye bısey olmazya cektıgım resımler nerde
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
hoş geldiniz sefa getirdiniz arkadaşlar
havadisleri ve fotoğrafları dört gözle bekliyoruz
evet yaw ben de karşımda görünce çok şaşırdım.
hiç beklemediğimiz bir anda Arif abi karşımızdaydı
arkadaşım o kadar sevineceğini bilseydim hemen seni de çağırırdım
iyi olmana sevindim Emre. geçmiş olsun
bırakmamış bırakmamış merak etme.
anladığım kadarıyla motorize26 olaya el atmış
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)