hayırdır trafik müdürünün kızını mı isteyeceksiniz? heuheue
dostlarım
zonguldak taki arkadasıın daveti üzerine perşembe sabahı ben(forester) ve yol arkadasım (ybr 125) yollara cıkıyoruz.
istikamet:
eskişehir
sarıcakaya
nallıhan
seben
bolu
yığılca
alaplı
ereğli
zonguldak
uzun zor ve tehlikeli bir yolculuk olacak. sağsalim gidip sağsalim dönmeyi düşünüyorum.
pazar günü burada olurum büyük ihtimalle
şimdilik hoşçalakın.
hepinizi seviyorum...
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
tabiki de sağ salim döneceksin ve bize bol bol fotoğraf ve az birazda kömür getireceksin
şimdiden sana ve yol arkadaşına iyi yolculuklar. birbirinizi sakın üzmeyin. güzel güzel gezin , güzel güzel tozun
Dün akşamda söylediğim gibi , güzelliklere dalıp unutmazsan eğer ara sıra telefon et bizlere
özletme kendini. malum en azından 3 gün
neyse majestem lafı uzatmayayım iyi sürüşler. biz de seni seviyoruz
tekrar iyi yolculuklar canım arkadaşım
siyahlimuzin ben umutu almaya direk gittim muratla telefonlaşmıştık onun için migrosun onune hiç gitmedim neyse artık başkazaman bol bol konusuruz
anladım eser abicim. benim de zaten 5-10 dakika fırsatım vardı.
ayak üstü görüşürüz diye düşünmüştüm
en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın
hayırlı yolculuklar forester
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
slmlar hepınıze..nassınız bakalım guzel ınsanlar..
su gece pizza ısı olmasa walla kafayı yermısım ben..acaıp sıkılıyom..
bak yıne sıkıldım :(
yatıyom ben ..
ıyı geceler hepınıze MTN cemaatı
offffff offffffffffffbende sıkıldım artık...gitmek isdiyorum buralardan...ormana yerleşicem abi ben böyle olmuyo ekiceksin bağını bahçeni 2 göz klubeni yapıcaksın orda yaşyıcaksın it enik inek fln bakıcaksın yaoff bu şehir beni sıkıyor boğuluyorum
engib abi sanada iyi yolculuklar gereksiz taramalara girme altındaki ybr unutma
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Saat 15.00 'de işe girdim. Dükkandan çıktığımda saat 00.45'ti.
Sabah 07.30'da dükkanda olmam lazım! Yarın da 22.00 da dükkandan çıkacam...
Sıkılmak bende yok artık. Çalışmaya devam...
2. el bi mondıal rs 151 alabılırım rk lar fıkrınızı yazarmısınız honda ıle aynı oranda yakıyo ve daha guclu imiş honda nın yanı beat 2. eli yok mecburı doncez mondıale
Dostum ; verebileceğin maksimum fiyat nedir ?
selam millet nasıl gidio hayatınız
ben bugün biraz soyutlandım valla
yeni girdim eve
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
son zamanlarda başladığım ve engin abimide bulaştırdığım travian browser oyununa sizlerde davetlimizsiniz (: günde 10 dk ayırarak bir köy geliştirebilceğiniz, birlik kurup rakip köylerle mücadele edebileceğiniz basit bir strateji oyunu yapmanız gereken tek şey üyelik almak
biz server10da ve 9 da oynuyoruz
[B]dirty bike[/B]
bugün motorumun muayenesini yaptırdım.birde süreyi 1 yıllık yapmışlar hani 3 sene oldu diolar dı.benim 2005 model ama . ondaqn olabilir mi ki... ya hiç bir şeye yanmıyorum da seneye yine bu sıcak havalara denk gelcek muayene süresi..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
sayın MT Eskişehir sakinleri bu güzel kentimizde motosiklet kullananlar için güzel kıyafetler(crusier-chopper için) satan bir yer yokmu??
dericilere mi gitmek lazımdır yoksa
eren, geçen gün şapka ve t-shirt bastırmaktan bahsetmiştin ne oldu o iş aydınlatır mısın bizi (:
[B]dirty bike[/B]
cruiser kullanıcılarına hitaben malesef eskısehırde pek bı aksesuar bulamazsın...ınternetten almanı yada ıstanbula motorunla ufak bı gezı yapıp ordan aksesuarlarını taamlamanı onerebılırım
derıcılere gıtme astronomık fıyatlar soluyolar (tecrubeyle sabıttır )
ugurcum kardesım we dıger MTN sakınlerı
hafta basında bı ınsaat ısı almak suretıylen calısmaya baslamam , insaatı takıben aksam 18:00 - 24:00 saatlerı arasında pızzacılık yapmam nedenıyle sapka , t-shirt ısıne wakıt ayıramadım...ısallah onumuzdekı hafta hepsını halledıcem..
ben kactım pizzalar benı beklıyo
Arkadaşlar ben de t-shirt için limon bazaar'a danıştım. En az 20 tane olacak dedim.
Site adı yazılacağını ve motosiklet resmi konulacağını söyledim.
Görevli bayan siyah olacaksa eğer kişi başı 10 YTL hesap çıkardı
Eren sen de bak. duruma göre uygun olanını yaptıralım
Aslında bizim kendimiz yapalım gibi bir düşüncemiz var. kabul ederseniz çok hoş olacağını düşünüyorum
Gerekli malzemeler : t-shirt , renkli kumaş boyaları , uygun bir mekan , eli böle şeylere yatkın bir kaç eleman
Şu acil durum kartı işini de halledelim. bi de şapka bi de anahtarlık
bi de emniyet müdürlüğü bi de toplantı bi de gezi bi de bi de bi de bi de
Şimdilik yeter mi ???
30 Haziranda da KPSS sınavımız var Temmuz gel artık yaaaa
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)