dün 1 de burdan çıktım abi Kütahya'ya geçtim, Kütahya kalesinde bi çay içip Eskişehir'e geldim.
yolda kısa ve uzun farlar söndü.sislerin ikisininde lambaları patlakdı.üşengeçlikten değiştirtmemiştim.sanayi nerede yada en yakın motosikletçi nerede diye sormak için seni aradım saat 18.00 gibiydi.ulaşamadım.
bi kamyonun arkasına takıldım park farı ile tın tın geri döndüm.
iki şehirde de çooook gezdim.toplam 460 km yaptım.motorum 100 km de 3 lt benzin yaktı.sıcaktan piştim.tam montumu çıkartmaya niyetlenirken yanımdam geçen bir kamyon koluma taş fırlattı.mont olmasına rağmen epey cnm yandı.mont olmasaydı büyük ihtimalle taş yaralardı kolumu belki düşebilirdim.bozüyük-küyahya arasında yol kenarındaki küçük bi gölete bakmak için tali yola girmemle köpekler tarafından ablukaya alındım.nerden çıktığı belli olmayan bi adam heyt höyt diyerek kovaladı köpekleri.adama hızır muamelesi yaptım oradan hemencecik ayrıldım.kütahya kalesine çıkarken motor birinci vitesten boşa geçti bi anda geri geri gitmeye başlayınca çarşıya kadar yuvaralanacağım sandım(yapıda müsait hani).bi ara cüzdanımı kaybettim sandım ama sağı solu yanık çantamın içinde buldum.sıcaktan litrelerce sıvı kaybetmişken Bozüyük'te yağmura yakalandım.yaz yağmurudur geçer dedim ama Bilecik'e kadar dinmedi yağmur. herşeye rağmen gayet güzel bi gezi oldu.
bugün bi hareket olursa gelebilirim yine.bana belli olmaz.
telefon numaramı verdim.bi sms atarsanız memnun olurum.
sevgilerle..