hoşbulduk viper_1 inş. tanışırız en yakın zamanda. da. gezeriz bol bol.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
volkan abi link ölmüş yeniliyorum
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REPSO...QQcmdZViewItem
en kısa zmnd sipariş verirsen sevinirim
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
mterayes26
torento_1987
maZ
hoşgeldiniz arkadaşlar
bende ağustosta ehliyetimi alıcam inşallah siz hangi kurslara gidiyorsunuz ?
yarın öss ile haşırneşir olacak tüm arkadaşlarada başarılar diliyorum allah yardımcınız olsun... umut faruk ;; ve benim bilmediklerim
flash haber: son aldığım duyuma göre faruk össye girmiyormuş (: olsun yinede allah yardımcın olsun kardeşim
[B]dirty bike[/B]
yarın öss ye girecek olan arkadaşlar başarılar diliorum sizlere.sizde bana dileyin
arkadaşlar yarın 12:00 de miğrosun onunde buluşalım umutu sınavdan almaya gidelim yarın saat 12:00 migrostayım 12:15 hareket ederim herkese duyurulur
saol eser abim süpersin
herşey umut için kampayasına sizde yardım edin
ben yatıom ii geceler
sınava girecek mt üyelerine çok başarılar heyecan yapmayın amannn!!!
her zaman derim öss=%50-->bilgi ise,%50'si--->stress..
amannn çocuklar dikkat hadi görelim sizi...
viper bende tanıstıgımıza memnun oldum en kısa surede gorusmek dılegıyle yarın öss ye giriyom yada tam tersi agustosun 15 ınde falan b-a2 alıyorum ve motorum da olacak bız pazar gunude mesaı yaptıgımız ıcın ancak gecelerı takılabılırız ztn torento ( ersin ) , umut_utu ,önder , eren le tanısıklıgımz var hepınızle tanısmak dılegıyle
selammmm millet
biz geldik biz
hehehe özge ve ben
ÖSS ye girecek herkese başarılar diliyoruz
İyi sohbetler , iyi sürüşler
hoş geldiniz . siyahlimuzin. bende öss ye girecek arkadaşlara başarılar . bol şans lar . diliyorum ..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
offf ne adrenalin salgıladım bea.yatağın içinde fır oyana fır buyana....
uyuyamadım gitti yaa
herkese iyi geceler yarın görüşürüz
umutttt hadi yatağa bakiim
( Aytaç & Özge )
yarın sınava girecek arkadaşlar!!!
Allah yardımcınız olsun.
sınavda yanınıza seker çukulata falan almayın erir sonra
aytaç özge ye de selam sole benden..
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
Slm millet. Yaw bu nasıl iştir telefon bozuldu...
Herşey açılıyo ama ; Simkart tanımıyo.
Bana ulaşma sorununuz olabilir.
Hamit ; Eskişehir'e geldin mi? Aslında seni arayıp Pizza'ya davet edecektim. Ama malum telefonun durumu.
Diğer telefonda numaralar da olmayınca... Artık başka sefere...
aleyküm selam engin. özgeye selamını ileteceğim
volkan geçmiş olsun çok alıştık şu teknolojiye
selam millet iyi gecenin körleri sınava gireceklere son uyarı kaçın kurtarın kendinizi sınav mınav hikaye kandırıyolar sizi kazandınız diyelim elinizde diplomadan başka ne olacak bence direk KPSS ye hazırlanın...
herşeye rağmen sınava gircez diye ısrar edenlere başarılar dilerim....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
BeYfa, umut_utu
kardeşim nabıysn sen burda hala delimanyak 9 oldu saat mt bağımlılık yaparda bu kadarda değil lem
öss ye girmeyip ekmek ve z750 parası biriktiren arkadaşlarada başarılar
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)