Akşam yokmu gazlamaya çıkan haberleselim beraber cikalim
Akşam yokmu gazlamaya çıkan haberleselim beraber cikalim
Arkadaşlar yıllardır bir custom motor hayalim vardı tabi öncelikle bu bir harley di ama olmadı kısmet shadow 600 vt c oldu. Eskişehir de olup bu motoru seven haftasonları gezip sohbet etmek isteyen bütün shadowcu arkadaşları beklerim. yeni bir sürücüyüm amacım sadece keyifle sürmek hız yada ego tatmini değil. ve bu motor hakkında olabildiğince bilgi sahibi olmak isterim. bu başlık altında ki herkesi beklerim.
Benim Virago 535 i bakima goturmeyi dusunuyorum Eskisehir'e. Ozmert'i tavsiye ettiler. Nasildir servisleri?
google map den bakınız gaffar okkan caddesinde teknik motor murat usta vardır . Sıfırdan virago topladı geçen ay tamir bakım konusunda iyidir
merhaba,custom motor hayalinizden bahsetmişsiniz.ben de eskişehir e yerleştim ve airbrush işiyle uğraşıyorum.profilimde fotoğraflarımda yaptığım işleri görebilirsiniz yada daha detaylısını Facebook sayfamdan inceleyebilirsiniz( Facebook sayfam: Eskişehir Airbrush Mehmet Çırpan )
Arkadaşlar selamlar.başlık çok pasif kalmış.havalar soğudu diye kendinizi gostermemezlik yapmayın. :D aslında bi etkinlik duzenlesek iyi olucak.
Valla ben vn 800 ü satılığa çıkardım crossla it gibi geziyorum , mobil tamir hattı diye :D
kırmızı depolu çinli cross görürseniz o benim
https://www.facebook.com/groups/1490729484566555/
Buyursunlar, satılık eşya gruplarından motosiklet ayıklamaya son.
akrep twin ;)
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Merhabalar arkadaşlar ne kadar eskişehir de oturmasamda ve kısa bi mesafe olduğu için size yazmak istedim.Vn 900 sahibiyim motoruma uygun sissybar arıyorum.Çoğu yere sordum 800 e göre var cevabını alıyorum.Eskişehir de yanlış hatırlamıyorsam irfan yada ilhan diye bi ustanın adını duymuştum bu gidon/egzoz/koruma/sissy vs gibi şeyleri imal eden doğru mudur varsa adres veya telefonuna nasıl ulaşabilirim.Paylaşırsanız sevinirim
kesinlikle ayhan abi
Merhaba arkadaslar. Eskisehire iki ay once tasindim. Kış bitince bir motosiklet alacağim. O zamana kadar diğer gereklilikleri yerine getireceğim. Öncelik eğitim. Eskisehirde motosiklet eğitimi alabileceğim yerler var midir? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
merhaba aranızda yeniyim, yaklaşık 2 ay önce gv250 aldım, mümkün olduğunca etkinliklere katılırım.
Arkadaşlar hoşgeldiniz , ben kendi eğitimini verenlerdenim açıkçası düşe kalka .
Burda pek etkinlik olmuyor , türk chopper eskişehir grubu olarak kendi aramızda takılıyoruz sadece
arkadaşlar motoruma (inazuma) led sis farı taktırmak istiyorum, led farım ve gidona takılan switch bende mevcut, diğer gerekli malzemeleri (regülatör, röle, kablo vs.) temin edip aynı zamanda profesyonel şekilde montajlatabileceğim bir yer varmı?
Arkadaşlar merhaba, aramızda gv250 kullanıcıları varsa, benzin göstergesi arızasını nasıl çözebileceğim konusunda fikir verebilecek varmı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)