Eskişehir de oldugum sürece neden olmasın dostum
Eskişehir de oldugum sürece neden olmasın dostum
iyi sabahlar öncelikle eskişehirde gv 250 alıcam ama motor sağlam mı biliyorum bir ustaya göstermek istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı motora bakıp alınıp alınmayacağını söylüyebilecek bursada okuduğum için eskişehirde tanıdığım usta yok yardımcı olabilecek biri varsa mesajla ulaşabilir mi bana
Selam herkese.
Eskişehirde kawasaki 250sl alan varmı?
Yarın turlamak isteyen arkadaşlar varmı? Bana ozeldende yazabilirsiniz şöyle bi sağa sola giderdik havalar guzelken
ARkadaşlar , gv 250 temiz motordur iyidir . Tamir ve bakım konusunda aydın park yolunun arkasında hizmet vermekteyiz tamir ve bakım sonrası motorlarınız yıkanmaktadır .
Eski yimpaş şimdiki peynirciden yukarı çıkın köprüden hemen sonra sola dönün cadde bitiminden sağa 50 mt ilerde sağda AK OTO YIKAMA gelmeden önce haber veriniz ben 3 ayrı işle uğraşıp mobil hizmet veriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
ARkadaşlar , gv 250 temiz motordur iyidir . Tamir ve bakım konusunda aydın park yolunun arkasında hizmet vermekteyiz tamir ve bakım sonrası motorlarınız yıkanmaktadır .
Eski yimpaş şimdiki peynirciden yukarı çıkın köprüden hemen sonra sola dönün cadde bitiminden sağa 50 mt ilerde sağda AK OTO YIKAMA gelmeden önce haber veriniz ben 3 ayrı işle uğraşıp mobil hizmet veriyorum
Eray Düzceli ( kawasaki vn 800 )
arkadaşlar eskişehirde 6 aydır ikamamet ediyorum AİRBRUSH işiyle uğraşıyorum.istediğiniz kompozisyonu motorunuzun isteiğiniz yerine yapabilirim.irtibat için e-mail adresim cirpanmehmet@hotmail.com
İyi akşamlar, eskişehirde ki motor gruplarının toplantı günleri var mı varsa hangi gün nerede ? Bir zamanlar facebook dan emt yi takip ediyordum ama facebookum kapalı şuanda.Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
arkadaşlar selamlar;
Eskişehir SriderS motosiklet klübümüzün sitesi açılmıştır.
http://www.sriders.net/forum
bilginize...
Nedir bu yağışlı havalar ardı arkası kesilmedi, adım attirmaz oldu iyiki Bursa yapip gelmişiz yoksa pas tutacaktik
Eskişehir grubu çok pasif kalmış arkadaşlar , Nerde bu motor tutkunları ! Yok mu gezmek turlamak yeni yerler keşfetmek isteyenler :D
Arkadaşlar, Şuan Eskişehirde ikamet adiyorum motor ağitimi almak istiyorum Eskişehirde pek adam gibi bir yer bulamadım. Ankara'ya da gidebilirim ( Soner Hoca, Kaan Tuna veya Ulusan Motor dan birisine ) ancak senelik izinimi harcamak istemiyorum. Bana Eskişehirde belgeli, adam gibi, kendi motoru ve ekipmanları ile ( aldığım eğitim sonrası motor alıcam - kapasiteme göre - ) eğitim verebilecek bir hoca Eskişehirde varmı ben ulaşamadım. Bana yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
Serdar Döner SAD eğitim akademisi eskişehirde ;) Eray Düzceliden aldım bilgiyi dersin
Abi ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ancak verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yapmış olduğum araştırmalar bu eğitmen ve kurumun Konya'da olduğunu gösterdi ( veya ben ulaşamadım) Eskişehir ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. İletisim bilgilerini verir iseniz ben kendisine ulaşmaya çalışırım.
Eskisehir den nc750x kullanicisi varmi?
Bu motoru dusunuyorum en cok cezbeden ozelligi yuksek tork ve dusuk yakit, varsa motoru trafigin musait oldugu yerde birlikte uc bes km kullanmak isterim ucreti karsiliginda... hic kullanmadigim motoru kulaktan dolma bilgilerle satin almak istemiyorum
Arkadaslar,Eskişehir'de Dainese mont satan mağaza varmi?bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)