Masallah Eskisehir uyuyor ;)
bırak eskişehir uyusun , uykusuz gunlerını gorseydın hakettiğini anlardın .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------
herkes aynı ustadan memnun kalmak zorunda degıldır , yasanan her acı bır tecrubedır . Eskişehire gelen herkese elımızden geldıgınce yardımcı oluruz . Özel mesajım calısmıyor burdan yazınız
Eskişehir deki etkinliklerden toplantılardan nasıl haberdar olabiliriz, facebook kullanmıyorum
Facebook kullanmıyorsan işin zor ,chopper a bınsen gel tanısalım derım ama bizim türk chopper bıraz farklı bir grup , eskişehir motosıklet tutkunları sana uyar
Selamun aleykum kardeşler. izmirde bildiginiz motor no yazabilen var mi
varsa ister burdan ister özelden lütfen yardımcı olunuz.
ve de blok değiştirip muayene ye giden var mi yakın zamanda ne oldu?
o is zor servisinle görüş
Eskişehirde onlarca grup var, faceden onlara ulaşabilirsin,
ben Odunpazarı festivalinde tanıştıklarım la faceden hala görüşüyorum,
birinede üyeyim, oldukca aktifler.
burdan o güzel insanlara selam olsun..
eskişehirlilere selamlar;
aranıza yeni katıldım.
400 sayfayı okursanız anlarsınız tam 7 yıllık bir geçmiş var burda , gördükçe ben yazarım size
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde seyreden 46 yaşındaki Remzi Çakır idaresindeki 16 PN 190 plakalı özel otomobil, Doğu Garajı mevkiiinde U dönüşü yaptığı sırada, 24 yaşındaki İlhan Çimen yönetimindeki 16 KLY 25 plakalı motosikletle çarpıştı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi 112 görevlileri yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı sürücü kurtulamadı. Motosiklet sürücüsünün kask takmadığı ve boynunun kırıldığı öğrenilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor. - BURSA
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
İlhan Çimen Bozüyük lü Buğün ögle namazında Bilecik Bozüyük Kozpınar Köyü mezarlığına defnedildi.Allah geride kalanlara sabır kendisinede Rahmet ihsan eylesin Amin..
allah rahmet eylesin
Burdayızda az sessiz takılıyoruz vak vak lar ürkmesin diye .S.a bu arada hobidaşlar
Bahar gelsede satoya yemeğe felan gitsek yaw, 2 aydır motosikler yatıyor garajda soğuk diye binemiyorum.Mterayes26 sıkma güzel canını baktımda her toplulukda bu sıkıntı var .Japona binmedinmi ufak dan böyle adam yerine koymuyorlar.Bizde iki arkadaş geziyoruz hep .Ne kadar gelin toplantılara bize gelin şuna gelin deselerde yok bilader en iyi kafana göre hareket etmek.Hadi gidelim bi kahve içelim hop sarar outlet ,hadi bi yemek yiyelim şatoya,gözleme yiyelim sarı mehmete kafa nereye biz oraya.Bahar gelsin seninlede tanışmak isterim dostum .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)