Arkadaşlar eskişehir de gaz yağı satan yer bilen duyan var mı?
Arkadaşlar eskişehir de gaz yağı satan yer bilen duyan var mı?
Mhb arkadaslar yarin aksam kismetse 13 yil sonra askerlik arkadasimi gorme vesilesi ile ilk defa Eskisehir de olucam
merhaba arkadaşlar bu ilandaki motoru tanıyan bilen var mıdır ? İstanbuldan eskişehire gelmeyi düşünüyorum. Sizce değer mi ? Geldiğimde baktırabileceğim yakın çevrede bir yamaha servisi veya iyi bir usta var mıdır ? Fiyatı biraz pahalı geldi. Sizce ederi nedir ?? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68196606/detay
Eskişehir de ki ilçelere veya komşu illere günlük gezi etkinlik yapan bir veya birkaç arkadaş varsa mesaj atabilirler.. Aranıza katılabilirim. Motorum Kanuni GT170
Cuma Çanakkale'ye gidiyorum komşu sayılır mı
İyiki gelmemişsin yağmura yakalandım bozüyük ve bursa da
Bursadan sonra yollar çok kötüydü birde gidiş yönü bakıma alınmış yolun ciddi bölümü tek şeritti
Hafta sonu kaçışı olabilir tabiki müsait olduğumuz bir zaman
@emresk,
kazasız belasız gidip gelmişsin sevindim Buradan haberleşiriz ne zaman olursa.
"Nothing Else Matters"
Yok henüz dönmedim nasipse haftaya cuma dönücem
Eskişehirden hatasız motor aldım diye sevinirken istanbula geldiğimde boyalı ve kurcalanmış bir motor aldığımı öğrenince resmen yıkıldım. Üstelik satıcıda hatasız nokta hata yok demiş ve bana motora her türlü kefil olduğunu söylemişti. Ramazan ramazan kalkıp binbir cefayla Eskişehire gittim. Şehri bilmediğim için tam yer belirtemeyeceğim ancak merkeze yakın bir yerlerde Ertuğrul usta diye bir ustaya gittik. Tabelasında kawasakininde olduğu bir motor servisiydi. Özellikle de ustaya sormama rağmen boyasız , sorunsuz makine gönül rahatlığıyla binersin dedi. Allah böyle ustaları tez zamanda başımızdan eksik etsin ve şu ramazan ayı yüzü suyu hürmetine gün yüzü göstermesin. Meğer motorda boya varmış. İstanbula geldiğimde yetkili serviste motorun boyalı olduğunu öğrendim ve o an zaten yıkıldım. Demem o ki Eskişehirli arkadaşlar veya ben gibi oraya gidecek arkadaşlar sakın bu sahtekar insana (sözde usta ) güvenip motorunu teslim edip , iş yapmasın. Sonra ben gibi üzülmeyin. Hatta oraya giden olursa da benim için bir beddua etsin. Satıcıda ben de bilmiyordum gibi şeyler söyledi ancak onlarında samimiyetine inanmadım. Allahından bulurlar inşallah. Motosikletten soğudum çok üzüldüm çok ..
Sordurduğunuz yer büyük ihtimalle yılmaz motosiklet.Boşverin boya olsun başka sıkıntı olmasın o kadar eziyet çekmişsiniz.
Motosikletimi Eskişehir'de çoğu servise götürdüm. Yılmaz motosiklet bildiğim iyi bir servistir. Bu şekilde kimseyi tek taraflı suçlamamalısın. Motosikleti almadan önce ustaya bırakırsın. Servis hizmetini alırsın. Her yerine bakar olanları söyler. Bu bir emektir. Kimse kendisinin olmayan bir malı iyi bilemez. Bence sende yalancı ve riyakarsın. Kendi kabahatini başkasına yüklüyorsun. Garanti istiyorsan kendi ustanı alıp gelseydin.
Ne alakası var adam nerden bulup gelecek usta falan satan adamın yalancı ve riyakarlığı kesinlikle zaten adamın canı yanmış bide üzerine tuz biber ekiyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
sen beddua etme yinede kardeşim hayırlısı böyledir belki, sen motorun gidişine bak kaza yapmışsa bile düzgün yapıldıktan sonra ne olacak. sen bin gezmene bak keyif almaya bak kafana takma hiç
Assist o nasıl bir yorum!
Adam normal olarak ustaya baktırmış usta da sorun yok deyince satıcıya inanmış almış. Ustanın niyetini bilmiyorum ama satıcı büyük kul hakkı yemiş.
Hocam arkadaşa katılıyorum motorun yürürü iyiyse boyanın çok da önemli olmadığını düşünüyorum siz keyif almaya bakın
Eskişehirde Çadır kurabileceğimiz bi yer varmı ? Kamp alanı falan
yıllardır söyleriz ustaların biraz egosu yüksektir. yaparız buluruz ederiz derler ama onalrda insan sonuçta yanılabilir. komple boyalı motoru hadi usta farketmedi sizde hiç incelemediniz mi ? hiç anlayamadınızmı r6 ya biniyorsunuz daha önce en azından 3-4 tane motor alıp sattıgınızı farzedıyorum. aynı durum başıma gelse benimde çok moralim bozulurdu ancak sorun sadece boyaysa dert etmenize pek gerek yok. pahalı bir tecrübe olmuş oldu. önemli olan motorunda sorun olup olmamamısıdır. herşeyin hayırlısı olsun.
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)