Özmert gereksiz pahalı sana dediğim yere bak emiroğlu motor var vatan caddesinde
Özmert gereksiz pahalı sana dediğim yere bak emiroğlu motor var vatan caddesinde
orasıda çok uzak ama boş bi vakitte gidip bakayım bari.Eyvallah sağolasın.
Merhabalar, eskişehirden bir motor bakıyorum. Acaba bu makineyi tanıyan, hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-cok-temiz-ve-bakimli-153890834/detay
Hoooorrrttt !!! Merhaba arkadaşlar moyosikletimi aldım bende geldim eses mt ye.Ne aldı geldi bu böyle konusuyo derseniz ufak bişey 150 cc tvs apache en siyahindan.Herkese kazasız belasız surusler.
Dostum özmert'in ne pahalılığını gördün ki . Sağ taraftakı ruhan özmerte gir alacagın en yuksek fıyat piyasa fıyatıdır .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
herkese selamlar!!! Eskişehir'de bulunan arkadaşlardan bilgi ricasında bulunacağım. Eskişehir plakalı 250 cc motosikletlerin sigorta ücreti ne kadardır? Acil cevap yazarsanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
ve de devir ücreti ne kadar? ayrıca muayene istasyonu motosiklette nelere dikkat ediyor?
Kuryelik yaparken motorların bakımını orada yapıyorduk bende motoru götürüp getirirken korumalıklara kasklara montlara falan bakıyorum sorduklarımın tamamı diğer yerlerden daha pahalıydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
kardeşim çok geç yazıyorum kusura bakma benimki 140 tl axa sigorta yaşım 21
Bu arada 20 haziranda çanakkaleye sabit 100-110km hızla gidicem ayak uydurabiliceğim arkadaşlar varsa mesaj atsın
kırım caddesi ile eskı atalar şimdi hasanpolatkan oldu galıba onun kesıtıgı yerde lıva bayrak var onun karsı kösesi un uygun fıyatı verecektır
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
bütün ulkeyı arastırmadan mal almam , KTM bayii ruhan özmert ucuzdur veya piyasa ıle aynıdır
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Merhaba eskişehirli arkadaşlar sizden bir yardım istiyorum.
Eskişehirde Shark marka kaskı hangi bayiilerde bulabilirim?
İşimden dolayı bayiilerin açık saatlerine yetişemiyorum ve dolaşma imkanım olmuyor Shark marka kask arıyorum nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim
Arai'yi sorduğumda biz bayiisiyiz demişlerdi, Ls2 falan gibi markalar da vardı. Shark satıp satmadıklarını da bir sorun isterseniz:
(Volkan) Özmert Motor
0 222 231 73 76
Şimdi arayıp sordum sadece AGV, Nolan ve Schuberth sattıklarını söylediler, başka bulabileceğim yer var mıdır sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Bu ara Es-Moto yu da aradım onlarda yok maalesef:/
Tam emin değilim ama zübeyde hanım caddesi ile gazi yakup satar (muttalip) caddesinin kesişimindeki mağaza satıyordu galiba
Yılmaz motosiklet var orda orasını mı diyorsun kawasaki bayiisi?
Evet oraya baktınız mı?
Şimdi telefon edip sordum ama maalesef ordada yok:s
Atatürk caddesindeki tvs mağazasına sordun mu hocam
Es-moto yu diyorsun sanırım yamaha bayiisi ile yanyana aslında aynı yer orayada sordum orda da yok.
Hocam benden bu kadar :D
Bu arada neden internetten almıyorsunuz ?
YArdımların için teşekkürler internetten almıyorum çünkü daha önce hiç kask kullanmadım ve bedenimi bilmiyorum ayrıca modelden model bedende farklılık olduğunu duymuştum oyüzden denemeden almak istemedim ki almayı düşündüğüm model "shark raw" modeli.
Motosiklet ile ilgili satış yapan sitelerde kafanızın ölçüsünü nasıl alacağınız ve hangi ölçü aralıklarının hangi boya denk geldiği yazar. Mesela şu adres:
http://www.motosikletaksesuarlari.com/resman/uploads/beden_olculeri.html
Ayrıca kask seçerken sharp testlerine de bakmanızı tavsiye ederim. 5 yıldız almış kasklar:
http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=All&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=5
Sonuç olarak diyebileceğim markadan çok, testlerde kafanın tüm bölgelerini çok iyi koruyup korumadığı önemli bence.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)