yahu eren sana bisey soracam
sen geziye motorunla gelmedin. peki ne akla hizmet motorun anahtarını yanında götürdün de orda kaybettin
yahu eren sana bisey soracam
sen geziye motorunla gelmedin. peki ne akla hizmet motorun anahtarını yanında götürdün de orda kaybettin
[COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu
yakınlarda gezi planınız var mı arkadaşlar..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
tüm arkadaşlara selamlar. arkadaşlar sizlere acı tecrübelerimle edinmiş olduğum bi konu hakkında tavsiyede bulunacam!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar lütfen tramvay yoluna paralel giderken raylara çok dikkat edin. özellikle lastiklerinin kalınlığı , rayların içine girebilecek seviyede olan arkadaşlar daha çok dikkat etsin. dün gece 9:30 sıralarında 1. vitesle(20km/h falan) giderken İki Eylül Caddesindeki Stüdyo Alyansın önünde bi anlık dalgınlığımdan dolayı ön lastiğim rayların arasına sıkıştı. nası olduğunu anlamadan motoru tepemde buldum. aksilik buya ,2 yıl önce kırdığım ayağımın üstüne düştü motor. korumalarım vardı ama dizlik olmadığı için diz kapağım darbe aldı, baya bi acıyo, birazda derisi yüzüldü tabi.daha önce kırılan ayak bileiğmde baya bi incinmiş,üstüne basarken epey zorlanıyorum ama inşallah 15 güne kadar falan bişey kalmaz. motorda fazla bişey yok. domuzlık olduğu için pek bişey olmadı. sadece kafa grenajında küçük 2 çizik var. oralarada sticker tarzı bişeyler bulup kamufle ederim nasılsa. aman arkadaşlar nolur dikkatli sürün ve hız yapmayın. eğer hızlı olsaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.ama durumım pek fena değil en azından yürüyebiliyorum. sadece biraz sekiyorum o kadar,bide aşırı yüklenemiyorum ayağıma.bundan sonrada iyileşince mutlaka motora binerken bot giyecem.havalar ne kadar sıcak olursa oılsun umrumda değil valla. işin kötü yanı evdekilere düştüğümü bile söyleyemedim. evde zayıflamak için ip atlıyodum ayağımı burktum dedim. tabi daha annemin hiç bişeyden haberi yok. köye gitmişti. bakalım gelince bu yalanı yermi bilmem. babam yedi ama, annem daha kurnazdır. kandırması biraz zor olacak. eğer motordan düştüğümü bi anlarlarsa ,ilk söyleyecekleri kelime ''MOTORU SATIYORUZ YADA BİDAHA BİNMEK YOK!ÇÜRÜSÜN GARAJDA, BİZ SENİ SOKAKTA BULMADIK, ZATEN HİÇ İSTEMEMİŞTİM MOTOR ALMANI AMA BABAN ALDI İŞTE'' olacağından eminim. nolur arkadaşlar dikkat edin, düşünce çok fena sızlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Volkan;
acaba motordan nasıl tedbirli düşüleceğini gösteren bi video falan varmı.yada sen bu konunun eğitimini aldınmı. benibilgilendirebilirmisin. ben bu gidişle bu düşme işine alışacağım gibi gözüküyo. en azından biliçli bi şekilde nası düşülür onu öğreneyim.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
ben faruk eren abılerde kofte patates makarna var taze taze yeni pişmiş isteyen gelsin...
sade gazoz bira ve rakımız var...
Eren anahtarının şerefine mi veriyor bu ziyafeti
Önder geçmiş olsun ya Allah beterinden saklasın
Aramıza yeni buyuran arkadaşlar gezi planlarımızı buradan şey edebilirsiniz
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin, torento_1987, YTN, ondeer
hadi torantonun sesi çıkıyor arada ama YTN sen okuyup kaçıyorsun
Önder abi geçmiş olsun...........
saygılarla.......
önder sana geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
farukçuğum öyle yerken değil daha oraya giderken haber edecen ki bizde damlayalım.Anlaşılan eren mutfaktan bira almaya gidince girdin onun adresten millete yarım ağız buyrun diyosun şimdi geliyoz desek biz gelesiye silip süpürürsünüz.yakın biyerde değilki zınk diye gelelim.
hadi afiyet olsun.
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
önder geçmiş olsun.. ybr nin tekerlekleri o kadar ince mi ya .. bende tramvay yolundan giderken hep aklıma geliyor.. allahtan şimdiye kadar bişey olmadı. kimseyede olmasın zaten..
siyahlimuzin :anladığım kadarıyla şu anda gezi planı yok ama .. fikirlerimizi burada paylaşabiliriz.. öyle mi doğtu mu anlamışım.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
gezi planı her an çıkabilir torento
ama ben temmuzu bekliyorum o ayrı
fikirlerimizi de burada paylaşabiliriz. doğru anlamışsın arkadaşım
veee Eskişehir mt olarak yeni fikirlere açığız
abicim gecmıs olsun yaaa vala cok uzuldum yardım edebılcegımızbır konu varsa cekınme sole ben eray ayakkabıcı abı dedım ben sana bu makınenın lastıklerı ıyı deıl dıe metzeller tavsıye ederım yan komsumv fzr ye bınıyo metzellerle neyse abı tel numaram var bı sey olursa ararsın herkese slm lar ayrıca
tamam . burayı sık sık takip ederim gezi planınız olursa. bende katılmaya çalışırım... yada bende bişeyler ayarlarım hiç olmazsa bi fikirimiz olur. yani.
slm herkese..
ewe yenı gırdm..farukla super bı off road macerası yasadık
karacasehır yolunun ust tarafındakı askerı alanın yanından gıdem bı yoldan taaa tepeye cıktık..super bı eskısehır eskısehır manzarasına karsı oturduk bırazzz..
asıl macera donuste basladı..yoldan cıkıp tepenın ustune dogru geldıgımızden yolun nerde oldugunu kestıremedık..farlarımızdan baskada ısık yoktu...dag tepe yol aradık ama sonunda bulduk yolu..
kayaların ustunden atlarken ufak tefek hasar aldık
benım cantanın baglı oldugu bagaj koptu yerınden farukta esgozu carpmıs ama bellı bıle degıl..
heyecan oldu gece gece sonra fıdanlıgın onundekı park alanına gıttık..racing ci kardesler geldıler..onlarlada bıraz muhabbetten sonra ewe donduk..
faruk gıtmıstır sımdı ewıne..
az oncede wolkan aradı oda gelıyo bıze..davetı duymus gelıyom ayır banada dedı
daha yenı geldım şahin tepesine gitdim ordan yeni, kent tıp fakültesi osmangazi ordan kızılcıklı yapdım geldim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bizde umut kardeşimle kokoreç yemeye gittik
ordan sonrada motorumuzu doktorların kenarına çekip karşılarına oturup dondurma yedik
eskişehir mt olarak ne çok et yiyoruz ya.. bende donas yedim..
Selam millet. Eve yeni girdim. Saolsun Eren ikramda bulundu...
muhabbetinizede hiç doyum olmuyor hadi iyi geceler
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.dediğim gibi sakın hızlı ve dalgın olarak motor sürmeyin. korumalarınızı takmayıda sakın ihmal etmeyin
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
geçmiş olsun önder abim.en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...
öss salonuma bakmaktan geldim salonu biraz zor buldum ama bulduk sonuçta...
ve bir kamyon bişi gördük.turuncu turuncu kasalar.mühürlüler bu arada ve ösym damgaları var üstlerinde.yani sorularım gelmiş.bu akşam o binaya girecez planları alalım
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)