Bisiklet de satiyorlar neden ilgilenmesinki bildiklerimi yazayim aklimda olanlari ama iscilikleri nasildir bilmem. sakarya caddesinde Birsen kebabin oraya gelmeden 2 tane var motorsiklet tamircisi dikkat ettigim kadariyla 2 side tecrubeli hic bos kaldiklarini gormedim , bi sormanda fayda var
Selam Arkadaşlar.Herkese İyi Forumlar.
Bisan Atlas CGR 125 Modelini Almayı Düşünüyorum.
MOTOR TİPİ DÖRT ZAMANLI , TEK SİLİNDİRLİ , BENZİNLİ
MOTOR SİLİNDİR HACMİ *124,1 CC
SİLİNDİR ÇAPI X STROK -
SIKIŞTIRMA ORANI 9,2:1
MAKSİMUM GÜÇ 9,7 hp (7,2 kw) 8500 d/d ‘da
MAKSİMUM TORK 9,0 N.m 7500 d/d ‘da
LASTİK BOYUTLARI ÖN 2,75-18” *ARKA 3,25-18”
SÜSPANSİYON SİSTEMİ *ÖN HİDROLİK MAŞA ARKA ÇİFT AMORTİSÖR
FREN TİPİ ÖN DİSK *ARKA KAMPANA
VİTES KUTUSU TİPİ 5 VİTES – MANUAL - DEBRİYAJLI
KAVRAMA TİPİ ÇOK PLAKALI ISLAK KAVRAMA
ÇALIŞTIRMA TİPİ MARŞ MOTORU VE AYAK İLE (KICK STARTER)
YAKIT SİSTEMİ KARBÜRATÖR
ATEŞLEME SİSTEMİ CDI BLOK
YAĞLAMA SİSTEMİ MEKANİK POMPA İLE
SOĞUTMA SİSTEMİ HAVA SOĞUTMALI
EGZOST SİSTEMİ KATALİTİK KONVERTÖRLÜ
YAKIT TANKI KAPASİTESİ KAPASİTESİ 13 LİTRE
YÜKSÜZ AĞIRLIK 114 KG
ARACIN BOYUTLARI(UxGxY) 2090 mm x 720 mm x 1135 mm
Genel Olarak BİSAN Marka Nasıldır ?
Ve Bu Modeli Kullanan Bilgisi Olan Varmıdır ? Kısacası Bu Motor Alınır mı ?
Arkadaşlar şu ilan ile ilgili bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250-r-122859145/detay/
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Eskişehir'de profesyonel motosiklet eğitimi veren yer var mı?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
merhaba arkadaşlar. ankaradayım ama yakın sayılırız gezi buluşma vs. olursa haberleşelim
Arkadaşlar çok acil Eskişehir'de kask, mont vs satan yerleri yazabilir misiniz?
metci anıt park şarhöyükdeki orada kardeşler motor var orada istediğin tüm ekipmanı bulabilirsin sanırım ama motorun hakkında aynı şeyi söyleyemem motorunu teslim etme işçiilik olsun kalite olsun sıfır sadece ekipman konusunda yardım alabilirsin ama ver gülüm al gülüm yap orayla sadece
Arkadaşlar 2012 model cbr 125r ile aranıza katıldım. Herkese merhabalar;))
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...14520348_n.jpg
30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL 2013 ESKİŞEHİR SEYİTGAZİ MOTOFEST
TÜM MOTOSİKLET DOSTLARINI BEKLERİZ
Güncel...
Eskişehir'de profesyonel motosiklet eğitimi veren yer var mı?
Bir başkadır benim memleketim
merhaba arkadaşlar motorcunun halinden motorcu anlar diyerek üniversite tercihimde sizinde fikrinizi almak istiyorum.Eskişehirin durumu nedir yaşam şartları gelişmişlik imkanlar öğrenciye bakış açısı ve tabi olmazsa olmazı motorcuları ne alemde? Üniversite okumak için kaliteli bir tercih midir?
takiptakip
Merhaba, günaydın arkadaşlar
Bende yeni aldığım calibre 250 ile aranıza katılmış bulunmaktayım görüşmek üzere.
Ya birde sorum var forumda da yeniyim avatar resmi yüklerken hata veriyor neden dir anlıyamadım
Otogarda 2 tane asya nostalji vardi kirmizi ve sari kimindi onlar ? :D
Öncelikle merhaba keşke bende aranıza katıldım diyebilseydim :( ama maalesef ailemde kimse motor kullanmıyor e tabi bende kullanamıyorum.Benim eğitim almam gerekiyor 1998 doğumluyum yani 16yaşındayım daha yaşım yetmiyor ehliyet için internette 17yaşına girildiğinde başvuru yapılabileceği yazıyordu bu doğru mu ve eskişehirde eğitiim alabileceğim hangi kurslar var yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)