faruk abicim çok teşekkür ederim birdahaki yıllarda inş. olması temennisi ile
faruk abicim çok teşekkür ederim birdahaki yıllarda inş. olması temennisi ile
HATALI SOLLAMAM KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEM RADARA GİRMEM KASK'SIZ GEZMEM...
Merabalar arkadaşlar yeni katıldım aranıza ve bugun motorumu teslim alıyorum lifan 100-A marka motoru satın aldım bugun motor hakkında çok araştırma yaptım motoru diğer çinli cuplara göre çok iyi ve çok daha güçlüymüş yakıt sarfiyatıda oldukça iyimiş diğerlerine göre 1900e aldım plaka ruhsat hariç sezon sonu indirimindeymiş taşbaşındaki dengeden aldım eskişehirden abilerimle arkadaşlarımla gezmek motor gezilerine çıkmak isterim bende yaşım 18 ama artık küçüğüz çoğunuza göre
Eskişehirden kimse yokmu yaaa hiç yazan yok
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
Eskişehir Demiratlar motosiklet Kulubü burada. MT Adına eskişehir organizasyonlarına biz önderlik ediyoruz iletişime geçin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
http://www.demiratlar.biz/
Eskişehirde güvenli sürüş eğitimi alabileceğimiz bir yermi varmı acaba
Eskişehirde dönem dönem sürüş eğitimleri olmaktadır . Demiratlar motosiklet kulübü facebook gurubunda size yardımcı olup bilgi verebiliriz .Tarih ve yer hakkında guruba bekleriz.
hoş geldin basaranmotor .... :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
https://www.facebook.com/#!/groups/d...lar.eskisehir/
Batıkent ve çevresinde oturan varmı varsa tanışa biliriz
vay be bir zamanlar ne hareketliydi burası yeler oluşumlar başlayınca güzelliği gitti haliyle tüm eskişehirdeki oluşumların merkezi bu forum konusu aslında
Motoru yıkata bileceğim bir yer varmı Eskişehirde biliyormusunuz acaba ?
Kütahya caddesinde Köprü üzerinde Keçeci oto yıkama var orada Ömer abi çok güzel motor yıkar
aklımda bulunacak teşekkürler
Selamlar ben motor alicam eskisehirli abilerim yardim edebilirmi ilk motorum olucak honda ps150i veya pcx mi aliyim
Pcx daha cok tutuldu diye biliyorum ama 2 side guzel motor arastir, sorustur bayisine git dene, aklina yatani al. Veya gonlunden geceni al.
Ben olsam pcx alırdım
Selam arkadaşlar, ben ve kuzenim havalar ısınınca atvlerimize binip gezecek yerler arıyoruz. Eskişehir sınırlarına yakın nereleri önerirsiniz?
İyi akşamlar arkadaşlar. Eskişehirde scooter bakımı için nereyi tavsiye edersiniz. Kymco agilty 125. Her zaman gittiğim yerden memnun değilim motoru ikinci el yeni aldım servis arayışı içindeyim işi çırağına değil kendisi yapacak bi yer arıyorum saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)