arkdaşlar mondial 125 mx grumble için bilgisi olan varmı almayı düşünüyorumda
arkdaşlar mondial 125 mx grumble için bilgisi olan varmı almayı düşünüyorumda
Tüm hemşerilerimin bayramını kutlar sağlıklı günler dilerim
Arkadaşlar merhabalar...Ben Eskişehir'e Balıkesir'den yeni geldim, artık burada yaşayacağım. Balıkesir'de sizleri bilen arkadaşlar, Eskişehir'de motosiklet kullanıcılarının çok olduğunu vede bol bol faaliyetlerde bulunduğunuzu söylediler. Eğer toplandığınız, sohbet ettiğiniz bir mekan varsa sizlerle tanışmayı isterim. Saygılar...
Bu akşam Leman Cafeye gelirsen bizim gurubun toplantısı var gelirsen tanışırız.
Merhaba arkadaşlar 23-25 eylülde yapılacak olan Festivale eşimle beraber katılmayı düşünüyoruz eğer ki çadırda kalmayı istemezsek kalabileceğimiz tercihan festival yerine yakın uygun fiyatlı otel varmıdır? Şimdiden teşekkürler...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
anatoliariders olarak eskişehirde etkinlikler ve toplantılarımızı düzenliyoruz..Şunu da belirteyim aslolan motosiklet kardeşliğimiz...gruplar birbirimizi bulmakta,bilgiye ulaşmakta aracılık yapar..Şahsen benim için grupların isminden çok içindeki İNSAN varlığıdır..İNSANIN OLMADIĞI BİR YERDE HİÇ BİR ŞEY YAPAMASSINIZ...
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
arkadaşlar herkese merhabalar..eskişehirdeyim.sym fiddle marka scooterim var.iyi forumlar..
02-11-2011 ÇARŞAMBA ESKİŞEHİR HAFTALIK TOPLANTIMIZ
Odunpazarında SARI KONAK ta Saat:20:00 de yapılacaktır.
Yeri Trafik şubenin 30 mt yukarısında bahçeli kahvenin bitişiğidir.
Önünde motosiklet parketmek için çok müsait bir alan vardır...
İyi akşamlar arkadaşlar Mondial 250 MCT kullanıcısıyım Eskişehirde.
Nasip olursa aranızda müsait olduğum sürece boy göstermeyi düşünüyorum elbette sakıncası yoksa.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.
Herkeze slm arkadaşlar Kanuni Racer200 kullanmaktayım ve skişehirde yaşıyorum böyle bir sitenin varouşundan yeni haberim oldu.Bundan sonra yapcağınız bulusma ve etkiniklere bende katılmak isterim tabi benide aranızda göremek isterseniz...
Merhabalar ekibe yeni katıldım. Aktiviteleri duyurulari takipte olacagim.. Saygilar bizden...
meraba eskişehirliyim motosiklet grubuna katılmak istiyorum nerde toplanırsınız neler yapıyosunuz motosikletim biraz ufak honda cbr 125 hepinize kazasız belasız sürüşler
merhabalar bende eskişehirden murat ve bende cbr 125 ile aranızda olmak isterim iyi forumlar.
Facebook sayfamız hizmette
http://www.facebook.com/groups/eskisehirenduro/
http://www.eskisehirenduro.com/news.php
yeni sezonda tüm motor seven eskişehirli abilerimle tanışmak ıstıyorumm yeni motorumla etkinliklerinizdeyimm
Merhaba bende yeni üye oldum eskişehirliyim
Tüm Motor Sever Eskişehirli Arkadaşlarımla Tanışmak İstiyorum Motorumla Etkinliklerinize Katılacağım.
Saygılar.
ESKİŞHİR UYUMAAAAAA :D
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selam arkadaşlar,
Kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu Eskişehir'e motor almaya gelicem,müsait arkadaşlar olursa tanışmak isterim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)