Bu Eskişehir'e de gruplaşma dayanmıyor herkez bir grup kuracak yakında kalakalacak.
Bu Eskişehir'e de gruplaşma dayanmıyor herkez bir grup kuracak yakında kalakalacak.
Tüm Eskişehir Mt'nin yeni yılını kutlar yeni yılda sağlık mutluluk dilerim.
Eskişehirde motorculuk kültürü olmadığı için guruplaşma cok oluyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bence gruplaşmakta bir beis yok.
Sanaldaki muhabbeti reele indirgiyor ki bu da güzel birşey.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ardenduro.html
Eskişehirimizin en gözde Endurocuları
Sizleri kutluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------
Çok Teşekkürler doğru tespit
herkese vandan sevgiler safak 11
HIZ VE KIZ HASTASI
hade bakalım , gel artık yaa bak ben geleli 200 gün olacak
arkadaşlar merhaba konuyla alakası yok biliyorum ama ben ilk defa arkadaşlarımla eskişehir'e gelicem perşembe günü nereleri gezmemi önerirsiniz sizce ?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir.. :cat:
Güzel Eskişehir'ime, motosiklet sevdalısı tüm kardeşlerime, arkadaşlarıma, büyüklerime ve özelliklede ESKİŞEHİR ENDURO Aileme, Batman'dan selamlar...
[B]Airwolf[/B]:bounce:
Tarihi olarak odunpazarı evlerini gezebilirsin çeşitli müzeler var,kalabalık ortam olarak hamamyolu,kızıcıklı,adalar bu bölgeleri yürüyerek (araç girmiyor) gezebilirsin zaten bağlantılı hepsi.Haller gençlik merkezi,espark ve kütah yolu üzerindeki sazova kültür parkını gezmeni öneririm.
Özet olarak buralar...
EMAT ( ESKİŞEHİR MOTORİZE AFET TİMİ DERNEĞİ )
Derneğimizin kuruluş amacı,afet ve toplumsal olaylara hızlı müdahale etmek.olarak genel tanımlanmıştır,bu tanımlama başvuruda zorunlu istenmesi üzerine 01 kasımda kurucu arkadaşlarca birlikte kararlaştırılmış ve ilgiliye verilmiştir.Toplumsal olaylar dendiği zaman sınırlarımızın çok genişlediği ortada ve onaylanmıştır.
VE ve ve özellikle belirtmek isterimki bu dernek Eskişehir deki hiç bir klübün ve sitenin yada şahsın değil tamamı ile ESKİŞEHİRİNDİR...
Kısacası gönlünüzü hangi motosiklet klübüne verirseniz verin bu bir ESKİŞEHİR MOTORİZE AFET TİMİ DERNEĞİDİR kapımız ve gönlümüz herkese açıktır yani bir diğer deyişle "HER ŞEYDEN ÖNCE İNSAN".
Bu vizyon ile siz Eskişehirli motosiklet sevdalılarını aramızda görmek bizleri sevindirecektir...
İrtibat tel: 0 530 310 25 83
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------
Arkadaşlar özellikle yazmak ve belirtmek istediğim bir şey daha var, bunuda özellikle belirtmek istiyorum bu bir Motorize afet derneğidir,paylaşım yada forum sitesi değildir derneğe üye olmak isteyen arkadaşların şu an bulunmuş oldukları sitelerden yada klüblerden kopmalarına gerek yoktur,gezilerini ve toplantılarını istedikleri gibi istedikleri yerde gerçekleştirirler buna kimse karışmaz karışamaz...
Belli aralıklarla yapılan toplantılara,eğitimlere ve yılda bir kez yapılacak olan tatbikatlara gelmeniz yeterlidir...
teşekkürler nuri abi
1-2-3 Nisanda Sarıcakayadaki Bahar Şenliğine Eskişehirdeki veya çevre illerden dostları bekliyoruz
http://www.facebook.com/profile.php?...24413&comments
arkadaşlar merabalar bende eskişehirdenim sizlerle tanışmak isterim.. daha demin üye oldum...eskişehirde motorcu pek yok sanırdım sanırım varmışş..
meraba arkadaslar ben üye olalı bir kaç gün oldu.daha önce vitesli motor kullanmadım.acaba baslangıç motoru olarak eskı modellerden (91 model minsk) alsam benim için uygun olur mu?
(Bu arada yas 17 Eskisehir`liyim)
Selamlar arkadaslar. Izmir`den eskisehir`e transfer oldum. Ne kadar kalabaligiz eskisehirde merak ediyorum.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)