Olabilir hocam inşallah kimseye birşey olmamıştır, gerisi boş zaten.
Yanlış anlamayın ama kaza anında arkadaşı uzaktan mı gördünüz,yoksa yanına gidip yardımcı falan mı oldunuz?
askerlik bitti eski choppercı , caracalcı geri geldi motorun bakımlarını yaptıktan sonra yollardayım kalın saglıcakla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Gözün aydın, eski sayfaları gezerken görüyordum şafak saymalarını sonunda bitti demek.
Bir an bitmicek sanmıştım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bayram için memlekete gittiydim, naptınız bu Eskişehire buz gibi olmuş
Mecbur gittik termal içlik aldık bakalım ne kadar işe yarıyo.
Afyon'dan bir arkadaşın motosikleti çalındı bi göz atar mısınız başlığa?
http://www.motosiklet.net/forum/cali...008-model.html
KANUNİ WINDYS -2008- -KIRMIZI- 03 EF 407
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Bu gün ilk kazamızı yaptık.
Işıkta beklerken arkadan gelen araba bana çarptı ben de haliyle öndeki arabaya çarptım, motor arada sıkıştı indiğimde kendi kendine ayakta durabiliyordu
Neyse ki önümde araba vardı da arkadaki arabanın hızını kesti ve benim düşmemi engelledi eğer arada falan bekliyo olsam hem ben hem motor düşecekti. Çamurluk kırıldı biraz masraf varmış. Onun dışında bişey yok.
Buradan çıkaracağımız ders eğer ışıkta iki arabanın arasında kalacaksan öndeki arabayı tam ortala
Eyvallah Serkan bi çamurlukla, birazda kaynağını bulamadığım yeni bi zırıltıyla kurtulduk işte.
Yarın gidip bana çarpan arabanın resmini çekeceğim onu da tuttuğum tutanağa ekleyip motoru servise bırakacağım, çarpanın sigorta eksperi gelip inceleyecek, masrafa onay verecek, parayı bana verecekler, ben ustaya vereceğim usta tamir edecek falan filan bi ton iş işte, ben şase yada maşanın eğilmesinden korkmuştum sıkıştığı için, neyse ki öyle bi durum yokmuş. Yine şanslıyız işte.
Arkadaşlar sizden bi ricam olacak 2 hafta kadar önce önemsiz bi kaza geçirmiştim. Işıkta beklerken ardakan gelen araba bana çarptı ben de öndeki arabaya çarpmıştım. Öndeki arabada herhangi bi hasar yoktu, onu ilgilendiren bi durum da yoktu, haliyle ben bana çarpan ile kaza raporu tuttum, evrakları tamamladım v.s. Bu gün eksper gelmiş öndeki arabaylada rapor tutmanız gerekiyor, yoksa ödemeniz gerçekleşmez falan demiş. Bende kaza sonrasında büyük bir hata yaparak öndeki arabanın şöförünün numarasını falan almamıştım. Haliyle şimdi ona ulaşmam gerekiyor, araba beyaz bir opel 96-97 civarda modeldi sanırım. Plakası 26 RT 335 sizden ricam bu arabayı tanıyormusunuz yada e-devlet şifresi olan varsa plakanın kime ait olduğunu öğrenebilir mi?
Arkadaşlar arabayı buldum sorunu hallettim, yine de teşekkürler. İyi günler.
selamlar...
A.s Eskişehir mt çok sessiz bu aralar. Soğuktan herhalde.
Merhaba Eskişehir Mt, sevgiler-saygılar.
kimse yokmu eskişehirdenn bu günde ben kalayım bari nöbetçi
Kawasaki z750s O Bir Aşk
safak 55 az kaldi.
HIZ VE KIZ HASTASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)