az kaldı abi patlat bombayı
http://www.motordelisi.com/modules.p...t=48796#902853
okuyunda görün konyadaki trafik uygulamasını
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
1 aydır mt de yazı yazan yok nede slm mımıza cvp yazan saolsun bı kac arkadas var ama bız eskısehırlıyız unutmayın herzaman bulusabılırız sehır kucuk bye herkese grşmek uzere
ya ben burayı hıc gormedım ıyı oldu buraya bı gırememıstım umut_utu tanıdınmı benı hani yunusemre caddesınde tezıscılerın onunde konusmustuk sende repsol vardı bend e leopart dostum sen benı ekle ben denı ekledım heralde yanlıs yazıdm ondan kemk_87@hotmail.com sadece umut deil herkes ekleyebılır bız unutmayalım bır aıleyız
evet yaw yahya abiyle ben sustuk. sessizliğe gömüldü burası
gezi yazıları motosiklet muhabbeti süpersiniz ama
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CBR-1...QQcmdZViewItem
biraz gerçek angel eye görün bakam.benim motoradamı taksam
umut bir önceki linkteki haberde çok iyi bir uygulamaydı.
bu foto da süper gözüküyor. gece düşünsenize harika
Bu sadece duyum. Yani söylenti...Az önce aldığım duyumu aynen aktarıyorum.
Konya Trafik bölge müdürlüğünden;
Ehliyet o kadar da önemli değilmiş. Mühim olan özellikle Racing motorlarda Plaka sorunuymuş. Plaka yı eğenler, Plakasını takmayanlar, Caddelerde motorlarını bağırtanlar ve bunu adet haline getirmiş belirli yerlerde gaz açanlar, Kask takmayanlar hakkında anında cezai işlem uygulanacakmış ve isterse Tüm evrakları tam olsun motorlar bağlanmak suretiyle Parka çekilecekmiş.
Yanlız yukarıdaki kurallara uyan arkadaşlar sebepsiz yere durdurulmayacaklar ve asayiş, trafik kontrolleri esnasında ehliyet sorgulaması ikinci planda olacakmış.
Ehliyetleri olmayan arkadaşlar, bir seferlik uyarı alacak ve Ehliyet kurslarından alacakları Kursiyer belgesiyle Trafik şube müdürlüğüne gittiği takdirde rahat bi şekilde gezebileceklermiş....
Valla bu uygulama çok güzel. Konya Trafik Şube Müdürümüz Süper bi insan. Allah razı olsun kendisinden. Bu değerli açıklaması bizleri çok çok memnun etti. Allah bütün illere böyle anlayışlı harika Trafik Şube Müdürleri versin
Motorda eğer aksi bir durum yoksa. Bağlanamaz...isterse Tüm evrakları tam olsun motorlar bağlanmak suretiyle Parka çekilecekmiş.
Bak bu çok güzel birşey. Aslında yapılması gereken de budur!!!Ehliyetleri olmayan arkadaşlar, bir seferlik uyarı alacak
Böyle birşey asla olmaz....Ehliyet kurslarından alacakları Kursiyer belgesiyle Trafik şube müdürlüğüne gittiği takdirde rahat bi şekilde gezebileceklermiş....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REPSO...QQcmdZViewItem
eser abim okuyunca yaz buraya linktekilerden alacam istersen beraber alalım
burası sessız kaldı yaa ama su varkı türkiyeni en aktif mt lerınden bırıyız
umut ilgimi cektı ehlıyetı olmayanı uyarıyolar falan ben cogu trafık polısını tanıyom ama bızım burdakıler gaddar yaa bı kere ehlıyetsız bınem dedık polıs amcalar kovaladı benı agustosa kadar bnmıycem küstüm amcalara agustosta ehlıyet alıyomda
Görüldüğü yerde araçların takibi, sürücülerle tanışılması, gruba davet edilmesi...Pembe Honda Today , (Bayan Sürücü)
Kırmızı Çin Kros , (Bay Sürücü)
Daha çok önlü , arkalı ilerliyorlar. Hasan Polatkan civarında sürekli görülüyorlar...
Tüm MT26 üyelerine duyurulur...
evet arkadaşlar. tatlı dille arkadaşları aramıza davet ederseniz seviniriz
MT üyelerinden forester ve viper_1 , bir motosikletliyi siteye davet ederken yakalandı....
Siyahlimuzin tarafından siteye davet edilen yeni üye..
Süpersiniz ya. Hamitin de dediği gibi koptum
Gece gece bir laf etmişim. İyi geyik çıkarmışsınız valla
Elinize yüreğinize esprilerinize sağlık
Selamlar.
Eren, Anahtarını Yurtiçi kargo ile 2 Eylül şubesinden alınmak üzere 2 gün önce gönderdim. Şu an kargoda bulunuyordur. Telefon ile ulaşamadığım için forma yazıyorum. Umarım bir sakıncası yoktur.
slm arkadaşlar ,, eray.. ne oldu ya (polis amcalar) mı kovaladı..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)