gerçekten mi ?
bence yazık olmus .... barı polatkanda felan yakalansaydın
aşk biter yol bitmez
@Baelmoth Hayırlısı olsun..Bir ara toplaşalım insipre ile falan görüştük bir kaç arkadaşla daha.Hep birlikte görüşelim
Sağol rif ehliyetim çıksın direk katılacağım size
ooo gençler aramıza bir cruisercı daha geliyo çete kuralım
4teker bedenimi, 2teker ruhumu taşır:bounce:
Yapıcaz artık bişeyler ;)
Oğuzhan sen nerede oturuyorsun Yeni Bağlarda Aslan Spotun orada bi keeway superlight duruyor. Acaba dedim?
Çok sogudu ve çok çabuk sogudu montu tek kat kullanırken 4 kattan bile rüzgar girip beni üşütüyo olmasi yahut daha 2 gün oncesinde ellerim sicaktan terlerken şmdi Eldiven takmama ragmen eve geldigimde ellerimin uclari kıpkırmızı ve kan dolaşımı yavaşlamiş bir şekilde giriyorum Lakin karda yağsa yağmurda yağsa biz havaya inat gezeceğiz
En iyisi yol yakınken gidip bi yün içlik almak
Rifat senin sorun bu linkteki gibiydi bi oku istersen http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-gelmiyor.html
Serkan seni dinlemedik diyemi boyle oldu anlamadım bende aslında 2-3 hafta oncesine kadar sadece geceleri soguktu şimdi iice kafayi yedi bu gidişle yataklara düşecem
alısırsınız zaman lazım kocum bak bana sabahın 8 inde bi cıkıyorum tokiden 17 km sonra okuldayım yollarda ısınıyorum
Gerek Ağrıda, gerek Erzurum da bulundum, ayıptır söylemesi adamın burnundaki sümüğün donduğuna şahit oldum buranın soğuğu da fena değil, ama motor üstünde nasıl olur bilemem. Gerçi bu gün denedim korumalı montun üstüne deri montumu giydim, dar olmuyo, yani giyilebilir. Bana vız gelir gibi
Dün akşam üniversiteden çıktıktan sonra (22.45) ataturk caddesinden geçiyordum bi baktım radarı kurmuşlar ceza yediğim yerde yavaşladım geçtim ve az ilerde çevirme allahtan bu sefer farkettım onumde arkamda ne kadar motosiklet varsa hepsini çevirdiler ataturk caddesine akşam dikkat edin her gün radar kuruyorlar galiba
Varmı hafta sonuna plan program Eskişehir MT yi canlandıralım biraz
Face profilim isteyen eklesin ;) daha rahat irtibata geçeriz
http://www.facebook.com/profile.php?id=686666144
(kendimi her paylaşımın altına ekleyin tanışalım yazan kaşarlar gibi hisettim )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)