arkadaşlar eskeşehirde honda bayisi varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar eskeşehirde honda bayisi varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
::offtp:: GÜZELİ GÜZEL YAPAN EDEPTİR;EDEP İSE GÜZELİ SEVMEYE SEBEPTİR ::offtp::
Sitenin baya eski kullanıcalarından ama bu ara motor almayı planlıyorum biraz ara vermiştim bu hayallere Geri dönüş oldu hem maddi olanaklarda biraz daha elverişli olduğu için.. Eskişehirde ki Honda Bayisini bulabilceğin adres olarak şöyle tarif ediyim işçi bulma kurumu var hemen onun karşısında kalıyor umarım yardımcı olabilirim.
eskişehirdeki motorcu arkadaşlarım geziler falan düzenlemiyormusunuz hiç birde katılabileceğim bildiğiniz gruplara nereden nasıl ulaşabilirim tek başıma dolaşmaktan sıkıldım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar eskişehirliyim bursadan bi sym alsam eskişhirde bakımını nerde yaptırıcam servisi yok malesef :( bi sorun çıksa nolcucak
Neolmuş bu siteye ya dağılıdınızmı eskişehir
İyi pazarlar Eskişehir MT...Bugün yolculuk yapacak herkese kazasız belasız sürüşler:D Bursa yada Kütahya ya gelmek isteyen olursa bekleriz 544 740 98 87 buradan ulaşabilirsiniz.
GSX-R 600 - K6 GSX-R 750 K7 - Yamaha R1 2005 - Kawasaki ZX6 2010 - Kawasaki ZX10 2011 Sıradaki Canavar :cherry:
Herkese İyi Bayramlar Eskişehir
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Selam [Eskişehir Mt] 2 hafta sonra eskişehirdeyim ybr alacağım gelince inşallah,
umarım sezon kapanmadan birkaç geziye katılma fırsatım olur da tanışırız birileriyle
şimdilik kalın sağlıcakla
Merhaba Eskişehir MT, Üniversiteyi kazanmam sebebi ile en az 2 yıl orada yaşayacağım.25 veya 26'sında motorumla İzmir'den Eskişehir'e geleceğim.Tüm Motorcu arkadaşlara selamlarımı yolluyorum.Artık bende Eskişehit MT'deyim.Sevgiler
arkadaşlar en yakın zamanda görüşelm es es imizi tanıtayım size
4teker bedenimi, 2teker ruhumu taşır:bounce:
@Rif
@insipre
Hayırlı olsun arkadaşlar Eskişehir öğrenci olarak memnun kalacağınız bir şehirdir.
Hangi bölümleri kazandınız acaba?
Tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar ben 2 senedir Eskişehirdeyim ama Oğuzhan size Eskişehiri katılmak isterim gidip şu ehliyetle motoru alayım gerisi kolay
@insipre
valla 2007, 2009 arası, 10000 km altı, temiz bi ybr istiyorum bakınıyorum sahibinden.com da hayırlısı artık.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)