bayramınız mübarek olsun eskişrhirli, arkadaşlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar, başlangıç motoru olarak s&t RT 125 D almak istiyorum. fakat ikinci el almayı düşüyorum, bu motordan eskişehirde kullanan varmı biliyormusunuz. birde satılık olarak eskişehirde bu motordan varmıdır. hyosung rt 125 olarakda düşünülebilir. ş.dışından alıpta eskişehire getirecek tecrübem olmadığı için soruyorum bunu.
insecta dostum başlangıç için 125ccye gerek yok. paran varsa keşke cbf250 alabilsen en az 3-4 sene binerdin benim ilk vitesli motorum ybr125. bazen yetersiz kalıyor ama yakıt açısından az yakan motorlar arasında. msn eklersen görüşürüz ;)
digiboy aslında ekledim seni msn'ye, sende kabul ettin mineral diş ilke yazar isimde. yani bu motoru düşünmem aslında 125 cc olduğu için değil. şekli ve incelediğim özelliklerinden dolayı, cbf 250 yi çok düşündüm, fiyatı bununla çok farklı değil 1-2 bin lira oynuyor, Lakin cbf 250 ile ilgili çok spekülatif yorumlar yapılmış forumda. bir ark. cbf 250 kullanıyor satmayıda düşünüyormuş onunla konuşacağım fırsat bulursam. aslında rt 125 , 200 lük olsa çok güzel olurdu, bundan bulamassam esk.te enduro 200 (kanuni) almayı düşünüyorum. kafamda karışık farketmişsindir. hiç karar veremessem sahibinden.com da satılık bi cbf 150 var esk.te onu alıp geçicem.
ilgin için teşekkürler
gördüm ismini tamam. müsait oldugum zaman denkgelirsek görüşürüz
büyük cc ile başlaman senin açından iyi olur dostum istediğin zaman uzun yol yaparsın. ama seçtiğin motor cross motor enduro olsa yine asfalt lastiği takar uzun yola çıkardın yine de tercih senin. bildiklerimi paylaşırım kararını verirsin
Arkadaşlar istanbuldan motor aldım eskişehire nasıl getirebilirim hiç getirdiniz mi sürerek getiremiyorum çünkü plakası olmayacak
Sex Speed Money...
sıfır aldım hocam istanbuldan sanırım ismail ayazla getircem daha önce hiç getireniniz varmı
Sex Speed Money...
gende binerek getiriyorlar
Eskişehirde çok motor kullanıcısı yok sanırım nerede buluşuyorlar nerede tanışıyorlar hadi bakalım bizde aldık... tanışalım kaynaşalım
Sex Speed Money...
Eskişehir'de motosiklet kullanıcısı oldukça iyi seviyelerde diyebilirim.
genel bir organizasyon vs oluyor mu nasıl haberdar olabiliriz? gezi vs
Sex Speed Money...
Valla ne olursa olsun ben o motoru binerek getirirdim. Ki askerlık yaptıgımm yere getırıp motorla gerı tezkereye gelmeyı planlıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
17 OCAK MANGAL ...
Arkadaşlar önümüzde yapacağımız etkinlikler (2009 motosiklet fuarları vs.)hakkında bilgi alışverişi yapmak ve olağan yaptığımız fakat son günlerde sekteye uğrayan mangal organizasyonumuzu yapmak amacıyla toplanıyoruz.
Tarih belli fakat yer ve zaman genel istek üzerine belirginleşecektir..
Bir köpeğin dostLuğu daha iyidir; Bir dostun KöpekLiğinden!..
ST kullanıyorum eski adıyla hyosung evet yeni 0 aldım 8000 TL ye oldukça iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum isteyenlere telefon verebilirim. istanbuldan kargo ambar kargo ile getirdim hiç kusursuz şekilde geldi ne bir çizik ne bir ezik oluştu çok pimpirikli olduğum için birçok yolu araştırdım trenden otobüse kadar ama hafta içi birgün olursa otobüslede getirebilirsin travego yada 403 ise altına koyabilirsin digerlerine sığmıyor haberin olsun. Ben oldukça da hesaplı fiyatada getirdim 100 TL ye getirdim üstünede binsem herhalde aynı fiyata gelirdim servis konusunda bişey diyemiyorum çünkü henüz hiç götürmedim ama sorun olacağını sanmıyorum zaten bende az çok motordan (araba nedeniyle) anlıyorum
Sex Speed Money...
beyler mototayfa oluşumu var 7-70 herkese açık grubun siteside var çoğu üyesinide tanırım hallerde her çarşamba akşamı buluşuyoruz haberiniz ola :D
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)