Eskişehir MT sesim geliyor muuu
Eskişehir MT sesim geliyor muuu
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
selam arkadaşlar ben yeni aldım motosikletde kask daha almadım ls2 carton kasklar nerden bulabilirim üzerinde resim olanlar varya onlardan eskişehirde öz mert diye bi yere sordum orda yokmuş
kardeşim aman özmerte bulaşma çok pahalı orası,BURDAKİ SİTEDE HEM UCUZ HEM EVE KARGO.
S.a Ehliyeti Aldıkdan Sonra Bende Sizlerleyim.. Eskişehir/Bağlar
selam dostlar nasılsınız... bu sene geçti ama önümüzdeki sene sezon açılışı es es es yapcaz...ybr team......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
salın bakam geyikleri topige
herkeze slm bizi soran olursa eskişehirenduro.com dayız herkezi bekleriz kask takmak koşuluyla
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Arkadaşlar merhaba, adım burak. öğretmenim...
Yazın başında cbf 150 aldım fakat buraya yazmak bugüne kısmetmiş...
diyorum ki; şöyle 10 Kasımda motorlara atlayıp Anıtkabir'e bir gezi düzenlesek eskişehir motorcuları olarak anlamlı olmaz mı?
ARKADAŞLAR önümüzdeki ay eskişehir yapacağız... soğuk karkış bize bişey yapamaz.... ybr 125 yolu seviyor.... sedat la bana kalacak bir yer lazım... es mt yardımcı olun bize....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
>Selam millet bende eskişehirdenim ve yeni üye oldum motor yok ama almak için uğraş içindeyim ne önerirsiniz... yeniyim her konuda... önerilerinizi bekliyorum...
özelden görüşelim abi.
s.a arkadaşlar iyi akşamlar
bende eskişehir/eskibağlar'dan şuan bir scooter ım var inşallah yazın bir motor alıcam o zaman görüşlerinizi alıcam.
ehliyetimiz kaskımız montumuz hepsi var ama ii bir motorumuz yok :(
merhaba arkadaşlar ben yeni motor almayı düşünüyorum, aynı zamanda motor kullanmayada yeni başlıyorum, başlangıç olarak cbf 150, 250 veya ybr 125 arasında gidip geliyorum. sorum şu ki servis açısından değerlendirecek olursak eskişehir şartlarını gözönüne alarak hangi motoru tercih etmem benim için hem karlı hemde tatmin edici olabilir.
honda servisini biliyorum sadece oda çok pahalı diyorlar, bende kendileriyle tanıştım pek sevemedim kendilerini. tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)