aleyküm selam motorum olmasada henüz
aleyküm selam motorum olmasada henüz
Merhaba hemşehrilerim...Ben motor almayı düşünüyorum,mondial,popcorn,mobylete türü..Bu konuda bana yardım edebilecek varmı...
2000 liran varsa sana güzel motor bulurum sinan
Valla o kadar pahalı birşeye bütçem yok:( 300-350 liraya kadar binip götürecek sorunsuz mobylete,peugeot tarzı motorlar arıyorum...Bunlar hakkında yardımcı olursanız cok güzel olur
Selam herkese,
Kymco Movie XL 125 cc,2006 model,12.000 km.Temiz servis bakımlı,kaza ,boya,değişen yok.Daha önce 2.550 istediğim motoruma şu anda 2.150 istiyorum.Kredi kartına taksitte yapabilirim.(Komisyon olur mecburen,ben almıyorum banka alıyor.)
Selam Eskişehirliler.Ben komşunuz Bilecik Söğütden.
Hafta sonları söğüt e doğru geziye gelmiyormusunuz.
Selam Eskişehir liler.Ben yarın Eskişehir e geliyorum.Espark a atakılacam.Oradanda doktorlar caddesinde dolaşacam.Akşama kadar oralardayım...
İnşaallah bi tanıdık çıkar.
Arkadaşlar dün Eskişehir e geldim.Yeni yapılan deniz sahilini çok beğendim.Gerçekden çok güzel yapılmış.
Ben asya motorsiklet bayisi baktım.Bulamadım.Şu an bayisi varmı bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.asya skoter ime parca bakacam.Bulamadım.
Çok teşekkür ederim komşu.Eskişehir e geldiğimde ara bulurum.
Duymazay eskişehire geldiğinde biz pazartesi akşamları bağlar caddesi ala parkta saat 19,30 gibi toplanıyoruz gelirsen tanışırız sohbet ederiz.iyi günler
Teşekkür ederim farukyayla. İnşaallah fırsat bulursam gelirim.
bu buğranın da ne çok hayranı var kıskanıyorum valla
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
arkadaşlar bi bakarmısınız
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1719987
Sayın Eskişehir MT ahalisi hayat varmı hala buralarda?
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)