Nasipse akşam oradayım.
merhabalar resimlere baktım gerçekten çok güzel yarlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------
çok isterdim benim motop bildiğin gibi bi motor değil yola çıkmaya korkuyorum hep yolda kalıyorum :Dhemde yapım aşamasında ayrıca bi panterle ne kadar yol yapabilirimki en fazla 10km :(
yaşam tarzım değişmez...
mrb millett güncel uzmanı macrol geldı hey nerdesınız
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tüm İslam aleminin ve Eskişehirli kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
vay koçlarım benim..siz ne ararsınız buralarda.
Herkeze selam. sonunda motorumu aldım ( mondial 150 kn). ehliyetimide en kısa zamanda alıcam inşallah.gezi olaylarına çok meraklıyım fakat ehliyetsiz sürme riskini alamıycam cezası baya ağır napalım artık ehliyetten sonra gezeriz. hepinize güvenli sürüşler iyi eğlenceler.
herkese selam arkadaslar eskişehirde hyosung gv250 si olan varmı acaba bi el atarsanız yardımcı olursanız sevinirim
bende dün yazıştım paşayla...beyler işler durumlar kötü.para yok...güvenlik kimliği almasa şimdi açlıktan nefesi kokacaktı badiyi bırakıp dilencilik yapacaktı...aç aç badi yapıyor afedersiniz .ötünde don yok ama o salona gidip kendini parçalıyor ya helal olsun...o kaslarıda spor için değil hatunlar için yapmıyorsa ne olayım...bak benden duymayın hepsi apikobal ilaç vitamin...rus hatunlara yalvarıyor bana ucuz yollu şu bu ilacları yollayın diye ağlıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Lan sen banlanmadınmı bikaç gün önce üzerin gene çızık dı ngene ne yalakalıklar yaptında açtırdın banını olum kurtuluş yokmu senden kabus gibi çöktün tepeme.... arkadaş modlar görevini yapıyo banlıyo sen hop gene dönüyon iyi yapıyon saks'ı herhalde istanbula gelince bi görelim marifetlerini
Selam eskişehir mt
Selamlar
yeni motor almayı düşünüyorum, 125zn, buralarda önerebiliceğiniz bir bayi vardır mutlaka ;)
selamın aleyküm motor milletinin insanları
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)