Günaydın Eskişehir mt...
Günaydın Eskişehir mt...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
uzun zamandır ölüm sessizliği var. bu sayfada. onun için şaşırdım bugün. burdaki herkese selamlar. eskişehirli motosikletçiler çok boşladılar burayı. yeni yerlerinde çok mutlular demekki.
Arkadaşlar satılık Kymco var.Kymco Movie XL 125.2006 model,10.000km.de,ilk sahibiyim.
2.550 fiyat yazdım.Sıfırı 3.880YTL.Hadi alım satımın yarısı da benden olsun.Neden mi satıyorum?Tarz değişikliği,enduro almak istiyorum .Ama her türlü takas tekliflerine de açığım.
http://www.sahibinden.com/kymco_movi...XQQdisplayitem
iyi akşamlar arkadaşlar;yine yorgun fakat,mutlu bir tatil akşamı.Bugün yine iyi gezdik.not:aman yollar da çok dikkatli olunuz.iyi sürücü olabilirsiniz fakat karşınızda ki?
SeLamLar Eskişehir MT es esLi olarak Saygılar sunarım kısmetse önümüzdeki ay ordayım
hayır.orada arkadaşımın bürosu var.Genellikle o sokağa takılırım.
27 mayıs 2009 saat 17:26 uzun zaman sonra eski yerimiz motosiklet net e uğradım burada hala bir yasam belirtisi olduğunu düşünüyorum merhaba SESİMİ DUYAN VARMI
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
var var Sesini duyuyorum, bu tarafa gel...
12,13,14 haziran eskişehirdeyiz...görüşmek ümidiyle ;)
:bounce:
selam eskişehir mt. bahsettiğim eskişehir amasya arasındaki gezimi yaptım. toplamda 1200 km. fırsatını bulursam inşallah fotolarında birkısmını burda paylaşacam.
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
DEMİRATLAR BULUŞUYOR...
YER : ESKİŞEHİR ORMAN FİDANLIĞI
ZAMAN : 13 - 14 HAZİRAN 13.00'dan itibaren.
ESSTAR organizsyonun oluşumu ile Eskişehir Enduro, Eskişehir Vosbağa ve Eskişehir Tuning katılımları ile Eskişehir'de yılın benzin kokan, tork'un en yükseği ile bir kamp ve parti düzenlenmektedir...
Etkinlikler ;
Cumartesi gündüz, tüm gün çeşitli yarışmalar, eğlenceler ile başlayacak..
Cumartesi Akşam, canlı müzik ve ateş başı muhabbetleri..
Cumartesi gecesi isteyenler çadır kampı yapacak ve..
Pazar sabahı ; Nezih bir kahvaltı ile son bulacaktır..
Yarışmalar :
- Halat Çekme
- Dart
- Kalas Yürüşü
- Yavaş gitme
Yarışmalara giren katılımcıları ödüller ve süpriz hediyeler bekliyor...
Katlım olarak ister ailece, ister bir akşamlık çadırlı kamp olacaktır.Kamp yapacak arkadaşlar sadece cadır ve kamp malzemelerini getirmeleri yeterlidir.Her türlü yiyecek ve içecek festival alanında makul fiyatlara katılımcılara sunulacaktır.Festival tüm halkımıza açık olacaktır.
Yarışma ve aktiviteler saat 15.00'dan itibaren, saat 20.00'a kadar devam etmekte olup hemen arkasından canlı müzik başlayacaktır.Ayrıca tüm gün boyunca RadyoKolik'den güne özel radyo programı ve müzikleri devam edecektir.
Giriş araç için Orman Fidanlığının belirlediği ücret :
- Motosiklet : 2 TL.
- Otomobil : 5 TL.
Festivale Katılım ücreti :
- 7,5 TL ( Kişi başı Ekmek arası Köfte + İçecek = 1 Bira veya 2 adet alkolsüz içecek)
Festival alanında yiyecek ve içecek fiyatları :
Bira : Sifon= 2,5 TL. Şişe= 3 TL
Rakı : Duble = 5 TL. Tek = 3 TL
Votka : Duble = 5 TL Tek = 3 TL
Votka Enerji : 5TL
Meze Çeşitleri : 2,5 TL
Çerez : 1 TL
Köfte/Sucuk Ekmek : 4 TL
Sabah Kahvaltısı : Bal, Terayağ, Reçel, Peynir, Yumurta, Domates, Salatalık ve sınırsız çay = 5 TL
Eskişehir sınırları içerisinde ilk defa yapılan bu organizasyonda katılımı yüksek tutup tüm ESKİŞEHİR ENDURO üyelerini ve tüm halkımızı organizasyona davet etmekteyiz.....
Volkan süpersin
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
ben katılacagım cumartesi saat aksam 9 da nevalem ve çadırımla orda olacağım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
merhaba arkadaşlar resimlerinize baktım çok güzel yerler gerçekten
yaşam tarzım değişmez...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)