vay be adamlar yaşamışlar harbiden de
vay be adamlar yaşamışlar harbiden de
vallahi hee iyi gezmişler gs kimin pardon ? :D
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
KARDEŞ KULÜP ARKADAŞLARIMIZA VE BAŞKANIMIZ TUNCAYA MİSAFİRLERİ ÇOK İYİ GEZDİRDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ SAĞOLSUNLAR..AYRICA FOTOĞRAFLAR VE ANLATIM TEK KELİME İLE MÜKEMMEL..TŞK..
komşu şehre merhabalar.Arkadaşlar yarın eskişehre kütahya_mt den bir kaç motor giriş yapacağız.Olur ya yolda görürseniz bizi önümüze atlayın veya hoş sohbet için adalarda bir yerde oturabiliriz.PM den ulaşabilirsiniz tellerimizi verip yarın tanışabiliriz. sizde bi gün iadeyi ziyaret yapın ama Herkeze kazasız sürüşler.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Yaz geldi dimi mangal falan.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Herkese iyi akşamlar,aktif olarak aranıza katılmaya bir adım daha yaklaştım esk.mt milletinin insanları,b ehliyet sınavını geçmişim çok şükür,artık 4 temmuz 'u beklemek kalıyor,sevincimi paylaşmak istedim
If you want peace, prepare for war
Motor servisten çıkarsa , kütahyalı arkadaşlarla buluşmak isterim sinan abi buluşursanız haber ver .
ahmet bende 2007 yılında teskere gıbı saymıstım o gunlerı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
selamlar eskişehir mt.
allahın izniyle bu seneki uzun yol gezimi 28 mayısta amasyaya yapacağım. kesin. bu tarihten önce kısa geziler yapmak istiyorım. motosikleti alıştırmak için. eğer yaparsanız böyle kısa geziler bende burdayım. eğer sizde amasyaya gitmek isterseniz buyurun gelin. Gidiş-dönüş 1150km.
bu arada salim usta amasyaya gitmeden önce yardımcı olursun sanırım bana hazırlık konusunda. geçen seneki gezimden önce olduğu gibi.
güzergah kabaca böyle.
aha Ali başladı yine gezmelere :qoeen: tekerin süz bassın şimdiden dostum
motorumun bi stop sorunu vardı da o halloldu, şu an motorun bir sorunu yok çok şükür, sezonla alakalı sorunum ise ehliyet ,ben 2 ehiyeti aynı anda alıyoruz sanmıştım , ama bi "b" yi hakedip almayıp sonra 4 temmuz da a2 ye girip hakedip , 2 ehliyeti birden alıyormuşuz o yüzden sanırım ağustos un sonunda anca ehliyeti elime alabileceğim...korka korka sınırlı yerlerde motor sürmekten bıktım artık
If you want peace, prepare for war
Interceptor
biraz suça teşvik gibi olucak ama kask kullanıyosan sorun yok yola devam.aksi bi durum olmadıkça hiç bir şey olmaz...
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Selam arkadaşlar,Gerçi sitenin Bitpazarı bölümüne de ilan verdim ama ,bir de toprağımıza yazalım.
Arkadaşlar,bakımlı temiz Kymco Movie Xl 125 cc lik motorumu satıyorum.10.000km de.
Bakımları muntazaman Eskişehir Özmert'te yapılmıştır.
İstediğim fiyat 2.550TL dir.
Teoman İNCE
tel:05052509841
hteomanince@hotmail.com
Güzel gezi olmuş dolu dolu tebrikler
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)