a.s güzel kardeşim , tahsilli makinistim . Gel artık özlettin kendini
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
iyi geceler [MT]Eskişehir öncelikle bn manisadan Orçun eskişehire yerleşeceğim için sizlerle tanışmak istedim...
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
selamlar arkadaşlar cüneytin sayesinde üye oldum ve giriş yaptım zaten çoğunuzu tanıyorum görüşmek üzere....hoşçakalın..
mterayes26 kardşm ben 2mayısta orada olucam gecesi dönücem ev bakmak için gelicem ogün görüşelim istersen...
selamlar. iyi günler eskişehir MT. ben viravira26. şifremi unuttuğum ve sıfırlayamadığım için bu adla giriş yapıcam artık.
bide sorum olacak siz eskişehirli motosiklet tutkunlarına.
ailevi durumlar yoluna girdi çok şükür. (bi kız çocuğumuz oldu ) hanım ve çocuk evde bulunacakları için motosikletimi kış uykusundan uyandırmak istiyorum bu haftasonu. zavalla eski oturduğum evin bahçesinde yapayalnız duruyor ekim 2008 den bu yana.
250 cc motosiklete nekadar ve hangi yağ koymalıyım. saygılar.
buda kızımız idil' imiz.
allah ananlı babalı büyüsün..
Abicim allah analı babalı büyütsün .
orçun gelmeden önce özelden yaz kardeşim
salcano26 abicim 1.3 - 1.5 lt alıyor onlar . 10-40 veya 15- 40 iyi olur sanırım .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Allah analı babalı büyütsün sancak kardeş...bebişe nazar değmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evetttt beklenen an geldi ve İstanbul dan Eskişehir e kannber geldi.Neo alışveriş merkezi önündeki buluşmamız saat 14:00 gibi gerçekleşti ve arkasından avcı nın yanına geçtik kurt gibi aç olan karnımızı doyurduktan sonra,hadi dedik şöyle kısa bir şehir turu yapalım ve başladık Eskişehir kazan biz kepçe dolaşmaya, amma lakin fotoğraf makinasını almayı unuttuğum için akşam abim makinayı getirene kadar foto çekemedim ve arkasından çekilen fotolar…
Akşam yemek hazırlıkları
Eee kannber olurda cura olmadan olurmu
Gecenin ilerliyen saatlerinde işten çıkan avcı da geliyor ve yemek yedikten sonra bize eğlenceye katılıyor
Sabah kalkıp kahvaltıyı yaptıktan sonra bizi bir sürpriz bekliyordu kannber buji piposu bozulmuş ve F650 inatlaşmaya başlamıştı neyse biraz arayarak arıza bulmuş ve avcının piposunu takarak sorunu geçiçi olarak çözdük avcı nemi yaptı inşaat telinden pipo
Fatih ustanın yanına giderek yeni bir pipo ve bakım için kannberin motoru bırakıp hadi park ve şehir turu
Kent park giriş
Birazda oyun zamanı
Ve arkasından park içerisinde bulununan atlar ve midillileri ziyaretimiz
Bunlar kesin kararlı bizim atları buna koşacaklar :D
Gez gez nereye kadar acıkan midelerimizide doyurmak lazım
Yemeğin arkasından hadi bi Odunpazarı evlerine çıkalım diyoruz ve ilk durak Atlıhan
Ve işte Eskişehir e özgü bir sanat Lületaşı işlemeçiliği
Şimdi ise sırada cam sanatları müzesi var
Cam sanatları müzesi bünyesinde 8 mart dünya kadınlar günü anısına sergilenen Cumhuriyet kadını giysileri sergisi
Akşam saatlerinde hadi diyoruz kısa bir çevre gezisi yapalım
Akşam eve dönüşle birlikte tatlı bir yorgunluk ve geceye hazırlık bu gece bize paşaerdal da katılıyor ve eğlenceye tam gaz devam
arada bi Gökhan uğruyor ateş almaya gelmiş hemen gidiyor :D
Gece birde ziyaretcimiz vardı hayran kaldık baharın müjdecisi
Üçüncü gün İstanbul dan Tolgakarala da bize katılacak ve kendisini karşılıyoruz arkasından çay kahve sefası için adalara geçiyoruz
4.gün sabahı kahvaltıdan sonra daha belirlemiş olduğumuz rotaya doğru teker çevirmeye başlıyoruz
Seyitgazi ilçesinde çay molası
Kannber içinse süzme yoğurt molası :D
Seyitbattal gazi külliyesi
Seyitbattal gazi ve kral kızı Elenor un mezarları
Ziyerete kapalı kısım
Türbe görevlisi
Şimdi sırada Yazılıkaya ve diğer yerler var ilk durak doğankaya kalesi ama önce kannberi kurtarmak lazım
Doğankaya kalesi
Sırada Yazılıkaya var ama yağmur tehlikesi yüzünden fazla gezemiyoruz
Yağmur dan kaçarak rotamızı Han ilçesine yer altı evlerine çeviriyoruz.
ŞİDDETLE tavsiye ederim
Yer altı aile mezarı
Tek kişilik ölülerin oturmuş şekilde gömüldüğü mezarlar
Çifteler ilçesine geçiyoruz eee Sakarya başı mesire alanını ziyaret etmeden olmaz Sakarya başı aynı zamanda Sakarya nehrinin doğduğu yerdir.
Daha sonra 22.30 gibi Eskişehir e kaldığımız eve dönüş son gece ve 5. fotolarını maalesef çekemedim ama umarım diğer arkadaşlar ekler…
QUOTE=mete_han;1539493]Allah analı babalı büyütsün sancak kardeş...bebişe nazar değmesin...[/QUOTE]
allah analı babalı büyütsün Ali. EE'ye de bekleriz [/QUOTE]
tüm arkadaşlardan Allah razı olsun. hayırlısıyla motosikletin yağ işini hallettik artık bende yollarda olacam. ama havalar tekrar azdı. şans.
Allah muhabbetinizi artırsın. güzel vakit geçirmişsiniz haftasonu. yazlı kışlı herzaman yollarda mototayfa26.
Güle güle büyütün İDİL i allah uzun ömür versin.Kutlarım tebrikler...
abi kaç bastın mavi ybr yle?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)