Kütahya Caddesi Aladdin Usta 0 532 2276790
Kütahya Caddesi Aladdin Usta 0 532 2276790
Eskişehirli beni tanıyan tanımayan kardeşlerime selam sevgiler...
beni tanımayanlar Mokoko Bora Bbadaya sorabilir...o mokokonun ekürisiyim...
artık burdayım ben yokken bişeyler okudum burdaykende yazılırsa sevinirim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla bu dünyada misafirim...sitede değil ama...
abisinin gülü deli gızzz...nettin...mamur oldu didiler doğrumudur...eskişehirdemi Ankaradamı nerdesin canısı balısı...
kardeş bugüne kadar sana bir yanlışımız oldu mu hatırlamıyorum olmadı diye biliyorum...inan hafızam zayıftır...ama kolay kolay birini kırmam kırdıysamda özür dilerim...geçen eftelyanın topiğinde hakkımda bişeyler yazdın...ha buyur işte burdayım şimdi ne diyeceksen buyur yaz...sanal alem yalan dünyadır ama emin ol...önemli olan gerçek hayatın içindeki dostluklar kardeşlikler...
kanka taktım bu ara mokoko lafına...dilime dolandı bi kere...
vay kardeşim sağlam koptuk be ...ama üçkaatcılık bende...çevrimdışında seni görüyorum ses etmiyorum...heyvan olan benim yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abi mkoko benim bir arkadasımın soyadı abi :D ahahahahahaha
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
[QUOTE=mete_han;1526922]valla bu dünyada misafirim...sitede değil ama...
Yanlış anladın misafir geldin ya Eskişehir'e onu soruyorum yatılayacak mısın diye
hayırlı işler ustam
cümleten iyi akşamlar herkese
If you want peace, prepare for war
iyi akşamlar keyifli pazarlar herkese
selam olsun bütün Eskişehirli motosikletçi ruhuna sahip olan aile fertlerime uzun bi süredir yokum buralarda bi arada foruma yazamıyordum bi sorun vardı yani öyle böyle biraz zaman geçmiş olsa da yine burdayım. Konya'dan çok çok selam olsun, iyi akşamlar herkese
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)