Telefonlarida alabilirim tesekkurler ilginize..
Telefonlarida alabilirim tesekkurler ilginize..
Tabakhane de mobilyacı sokaklarının arasında yetiş usta var,genelde kuryelerin motorlarına bakıyor ama, tavsiye ederim raptoid ;)
If you want peace, prepare for war
Ahmet usta ve özmert kaliteli servislerdir ama ahmet ustayı daha çok tavsiye ederler genelde bana özelden ulaş bilgi vereyim sana servisler hakkında
var tabi selçuk'um gözüm burda hep
evet alaattin ustam da iyidir işçilik konusunda Cihat abi'm
özelden ulaş kardeşim ybr'leri 3leyelim
selaum ustammm hayrlı işler olsun
sıhhıye kavsagı : vakıfbank köprübaşı şubesi ( aöf , ve örgün okul harçlarının yatırıldığı banka ) ' nden işbankasına doğru giderken ışıklardan sola dönüyorsun geçidi geçiyorsun 500 mt sonra karşına gelen yuvarlak kavşak , kanal 26 nın binası fln da orda
ahmet yener : sıhhıye kavsagında kı petrolun solunda kı degıl onun bır solunda kı caddeye girip cevre yoluna cıkan caddeye giriyorsun . Solda ilk gördüğün motorcu rafi yener ( ahmet yenerin abisi ) 2. motorcu ahmet yener
alattin bakırdöken : gar dan yukarı çıkarken ilk sapaktan sağ dakı caddeye giriyorsun tülomsaş yazan bir köprü-tabela gibi bir şey var onu görürsün kütahya caddesıne cıkar o yoldan kutahya caddesıne cıktıgın anda karsına cıkacak merdıvenli bir dükkan kapıdakı motorları gorursun
salim uzun ( üstte numarasını vermiş ) : sıhhıye kavşağının orda ki petrol istasyonunun sağında ki caddeye giriyorsun ( eski muttalıp mezarlıgına gider ) tümseği geçtikten sonra soldan 2 . sokaga gırıyorsun 300 mt sonra dukkanın onunde olacaksın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Arkadaşlar bir sey daha sorucam 12 sinde fethiyeye gidiyorum 6 ayligina motoruda goturmeyi dusunuyorum aciba nasil goturebilirim tasimacilik ile motoru fikirlerinizi paylasabilirseniz sevinirim keyifli surusler..
Sagolun arkadaslar yarin ahmet ustaya bi goturelim bakalim ilginize tesekkurler keyifli surusler
hocam keşke bir bilet parası alsalar ,ben antalya'ya eski motorumu gönderdim ,sattığım amcayla birlikte ,30 lira 1 kişilik bilet ,50 lira motor için verdiydim :D
Arkadaşlar selam honda nx 250 motorumu eskişehirden fethiyeye nasıl gotururum (ehliyetim yok yol yapamam) gecen seferde otobus ile getirmistim ancak bu sefer yaz sezonu baslamadigi icin hic bir firmanın fethiyeye direk otobus olmadigi icin sorun yasiyorum ne tavsiye edersiniz ?
Maalasef bulamadım
Eskişehir Fethiye arası bir kamyon buldum ambardan adamla 100 YTL ye anlastım fiyat yuksek olsada baska yol yok gibi gozukuyor.
ehliyetin varsa bin git , gezmiş olursun
mtrayesin bu yazısını okuyunca recep ivedik in kerem'le, partiye çağrılma muhabbeti geldi aklıma bi uyarlama yaptım buna...
K-tamamda sen yinede binerek git
R-olum benim ehliyetim yok
K-olsun abi sen yinede bin git
R-NİYE ARTİSTİK YAPIYOSUN LAN,NİYE ARTİSTİK YAPIYON,SENİN EHLİYETİN VARDA BENİM YOK DİYE
Merhaba arkadaşlar. Forumda Eskişehir deki motosiklet servisleri hakkında yazışmalar olmuş. Bende Kütahya dan yazıyorum ve benimde bu ustaların telefon nolarına ihtiyacım var. Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursunuz umarım. herkese iyi günler
salim abi yazmış , sinan abi sen ahmet ustanın ki ni yaz , sadettin abiyi de bilen yazsın
KAWASAKI HONDA YAMAHA SUZUKI TAMİR VE BAKIM SERVİSİ
ASYA YEDEK PARÇA YETKİLİ SERVİS
YENER MOTOR-AHMET YENER
BAHÇELİEVLER MH. ORHAN OĞUZ CD. (SAKARYA-2 CD) NO:93. yanan kahveler çevre yolu kavşağına gelmeden. giderken solda 322 23 70
MONDİAL KANUNİ YETKİLİ SERVİSİ
KERDEŞLER MOTOR
ORHAN İRFAN VERGİLİ
DERMAN CD.NO:79
322 07 96
iyi seyirler. bu cumartesi akşam 8de bowlingde olucaz görüşmek üzere
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlar diyorum çünkü ben Eskişehir grubu gibi samimi içten yardımcı olan bir grup görmedim. Yazdığım her sıkıntıda yardımlarınızı esirgemediniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanız inşaallah devam eder. Kalın sağlıcakla.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)