Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Eskişehir - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    güzel paylaşım tekerinize sağlık
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    keeway sl 150
    geziye çıkmadan görmüştüm nuri abimleri güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık..
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Stewkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Chopper (artık yok)
    öyle tekerinize sağlık demek yok durmuş hazırlanda biraz yol yapalım..!
    GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ramzey QM200GY
    Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...

Alıntı gripi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...
    Geçmiş olsun, umarım ciddi bir ameliyat değildir.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

abicim geçmiş olsun acil şifalar

durmuş abimde çakma motorcu oldu artık , birde gidiyor yozgata tmm artık choppercılar -1 oldu

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Çok geçmiş olsun kardeşim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ramzey QM200GY
    Hepinize teşekkür ederim sağolun...

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    nuri abi her türlü yardıma hazırız abi , hiç çekinme

Motosikleti
    keeway sl 150
    nuri abi büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda aramızdasın yazın gezilerde görmek isterim seni...

Alıntı Stewkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle tekerinize sağlık demek yok durmuş hazırlanda biraz yol yapalım..!
    ayıp ediyon hakanım her zaman hazırım ben motoru elden çıkardım ama nasipse yaza lazım gene düşünüyorum ii bişey görüşelim senin makinede duruyor aynı yerde görüyorum

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim geçmiş olsun acil şifalar

durmuş abimde çakma motorcu oldu artık , birde gidiyor yozgata tmm artık choppercılar -1 oldu
    aaa eray yazları burdayım dostum -1 felan yok tamam yozgatta olucazda tatilimiz çok eksikliği hissettirmem size...
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

Motosikleti
    Masai FYM Grand Eagle
    Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler

Motosikleti
    Alıntı merdogan43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler
    Bildiğim kadarıyla kapalı, ama sezonda bazı firmalar mağazalarını pazar günleride açıyor şimdi değil.

raptoid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NX250 Dominator
    Arkadaslar selam bende eskisehirdeyim bu sene tasındım buraya honda nx 250 motorum var motoru bi elden gecirtmek istiyorum egzantrik zinciri yagi vs vs.. tavsiye edebiliceginiz eskisehirde bi usta varmidir yada servisi varmis galiba ÖZMERT diye eskisehirde orayami goturiyim pahaliya kacmazmi yardimci olursaniz cok sevinirim

Motosikleti
    hONDA CBF-150 (YAKINDA) :)
    ben burası bitmiştir,dedim hala biraz hayat varmış selam olsun esk.mt ye

Motosikleti
    Honda NX250 Dominator
    Selam arkadaslar yeniden yokmu yardimci olucak arkadaslar? keyifli sürüsler bu arada..

Motosikleti
    Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.

Motosikleti
    Masai FYM Grand Eagle
    Cihat hocam bu Ahmet Usta ve Alaaddin Usta çin menşeili motorlara da bakıyor mu ?

Motosikleti
    Alıntı merdogan43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cihat hocam bu Ahmet Usta ve Alaaddin Usta çin menşeili motorlara da bakıyor mu ?
    Ahmet usta büyük cc. motorlara bakıyor, Alladdin usta genelde küçük cc. motorlara bakıyor, küçük cc.li ise Alladdin ustayı tercih edebilirsiniz, benim adımı verebilirsiniz.

Motosikleti
    Honda NX250 Dominator

eskisehir servisler

Alıntı Cihat Taygut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.
    Oncelikle tesekkurler dukkanlarinin isimlerini verebilirmisiniz aciba yada tarif edebilirmisiniz eskisehire yeni tasindigim icin cogu yeri tam manasiyla bilemiyorum

Birde Honda nx 250 domanitor icin sizce ahmet ustayami gidiyim alaaddin ustayami ?

Motosikleti
    Bu arada Mt'ye üye Başaran Motorda var, sitedeki arkadaşlar adresini biliyordur, ben diğer yerleri az çok tarif ettim eğer istersen tefonlarını daha sonra yazarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler