güzel paylaşım tekerinize sağlık
güzel paylaşım tekerinize sağlık
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
geziye çıkmadan görmüştüm nuri abimleri güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık..
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
öyle tekerinize sağlık demek yok durmuş hazırlanda biraz yol yapalım..!
GS6626 Herkeze kazasız belasız güzel sürüş keyifleri diler
Amaç bu sene her zaman gezdiğimizden daha fazla gezmekti ama bu yaz hesaplar pek tutmayacak gibi beyin ameliyatı yada beyine gama knife(gama bıçağı) denilen ışın tedavisi uygulanması mecburiyeti doğdu hayırlısı bundan sonra sizleri burdan takip edip teselli bulmaya çalışaçağım...
Hepinize teşekkür ederim sağolun...
nuri abi her türlü yardıma hazırız abi , hiç çekinme
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
nuri abi büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda aramızdasın yazın gezilerde görmek isterim seni...
ayıp ediyon hakanım her zaman hazırım ben motoru elden çıkardım ama nasipse yaza lazım gene düşünüyorum ii bişey görüşelim senin makinede duruyor aynı yerde görüyorum
aaa eray yazları burdayım dostum -1 felan yok tamam yozgatta olucazda tatilimiz çok eksikliği hissettirmem size...
hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...
Arkadaşlar merhaba. Foruma Kütahya'dan yazıyorum. Sizlere sormak istediğim bi kaç konu var. Pazar günleri motosiklet aksesuarı satan işyerleri ve motosiklet servisleri açık oluyor mu ? Eğer ki açık oluyorsa sizin tavsiye edebileceğiniz firma var mı ? Motosikletim Masai FYM Grand Eagle 250 cc ( Aksesuar dam kastım ayna, sis farı, v.s ) Yardımcı olursanız sevinirim. Keyifli sürüşler
Arkadaslar selam bende eskisehirdeyim bu sene tasındım buraya honda nx 250 motorum var motoru bi elden gecirtmek istiyorum egzantrik zinciri yagi vs vs.. tavsiye edebiliceginiz eskisehirde bi usta varmidir yada servisi varmis galiba ÖZMERT diye eskisehirde orayami goturiyim pahaliya kacmazmi yardimci olursaniz cok sevinirim
ben burası bitmiştir,dedim hala biraz hayat varmış selam olsun esk.mt ye
Selam arkadaslar yeniden yokmu yardimci olucak arkadaslar? keyifli sürüsler bu arada..
Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.
Cihat hocam bu Ahmet Usta ve Alaaddin Usta çin menşeili motorlara da bakıyor mu ?
Bu arada Mt'ye üye Başaran Motorda var, sitedeki arkadaşlar adresini biliyordur, ben diğer yerleri az çok tarif ettim eğer istersen tefonlarını daha sonra yazarım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)