Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Eskişehir - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    onlyyou26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SL150
    Alıntı toronaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende meraklardayım hala geldiklerine dair bir emare yok.
    Acaba çok ıslandılarda kurumaya mı çalışıyorlar.
    kürşat hocam yayla davetini sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Hocam nasıldı bu gün o taraflarda hava bana hep çocuklar ıslandı gibi geldi ama inşallah boşa endişelenmişimdir.
    b uarada imzanada bayıldım.
    Burada bugün sağlam yağmur vardı. 3-4 saat aralıksız yağdı. Lafımız burda motorla gitmedim. Çünkü yayla yolunun bi 6-7 kmsi toprak yol. İyi ki de gitmemişim. Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.
    Eğer arkadaşların yolunda da böyle yağmur varsa bugün, vay onların haline. Birini tut iki yumurta kır ye...Bence onlar gidemedi. Söyleyemiyorlar...
    İyi geceler...

İmza için de teşekkür abi. Memuruz neticede. Halden anlarız. Üç buçuk, üç buçuk,üç buçuk...................

İmza için de teşekkür abi. Memur adamız. Halden anlarız.Üç buçuk atar kalbimiz. Üç buçuk, üç buçuk,üç buçuk,............
    Hayat
    Üç buçukla dört arasındadır.
    Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı onlyyou26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yayla yolunun bi 6-7 kmsi toprak yol. İyi ki de gitmemişim. Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.
    50 km'lik toprak yollarda varmış...

Alıntı onlyyou26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.
    Bence motorla da rahatça gidilebilir...

Evden Çıkış : Sabah 06.20

Eve Giriş : 00.10

Yolculuk 1 gün sürmüş...

Toplam 400 km!!!

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    oyyy nihayet eve geldim
    400 km yol 16 saat süren gezimiz tamamlandı
    ben geberiyom yorgunluktan yatacam şimdi
    ayrıntıları alırsınız sonra
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    ohh be sonunda bi ses geldiabi içim bihoş oldu yaa gittiniz bi daha ses yok ama neyse ki burdasınızumarım iyi bigün geçirmişsinizdir

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    bugun herseye ragmen superdı...
    yaklasık 40 km bataklık bı yoldan gıttık.. 2 bucuk saat yagmur altında camurla bogustuk..bı noktadan sonra dusenlerı gayet normal karsılamaya basladık
    yerde yatan bı motor gorunce gecen muhabbet soyleydı ;
    -warmı bısı??
    -yok yok sız dewam edın motoru kaldırıp gelıyoz

yagmurdan kacarken sıgınılan bı ınsaat we bıze cay getıren muhterem abı...
    sekiören koyu kahwesındekı sıcak karsılama
    gokhanların ewınde ustumuzu kurutmak ıcın cayır cayır yakılan 3 soba + soba basındakı super muhabbetler..
    sonrasında afıyetle yenılen kuzu
    donus yolunda mayıslarda ıcılen cay..
    muttalıp yolunda gırdıgımız cevırme..
    benım motorun anahtarını gokhanların koyunde bırakmam

hepsının ayrı bı tadı wardı..
    bugunu yasatan herkese sonsuz tesekkurler..
    en kotu gunumuz boyle olsun ısallah

super resımler ve vıdyolar war..bıkac resım koyup yatcam gerısını yarın falan koyarız..

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeslerim ben bile meraklandım ses soluk çıkmayınca foresterle önceki gün görüşmüştük geziden bahsetmişti herkesin sağ salim dönmesine sevindim

Motosikleti
    cıbır125r
    Burada bugün sağlam yağmur vardı. 3-4 saat aralıksız yağdı. Lafımız burda motorla gitmedim. Çünkü yayla yolunun bi 6-7 kmsi toprak yol. İyi ki de gitmemişim. Yol dönüşte sakız gibi oldu. Arabayla zor geldik.
    bi öyle bi yolda 26 km gittik.hatta gitmeye çalıştık hatta gidemiyorduk
    saatte 20 km/h yi bulamadı hızımız valla.garanti 2 saat ole gittik ama fazlası var

bi yandan yağmur,bi yandan önde gidenlerin yaptığı teker izleri,bi yandan benim kabak lastiklerim daha neler neler....

eve girip soba başında muhabbet ederkene bizim kuzuyu asmışlar bile kancaya.
    sonradan haberimiz oldu.ama ii de oldu fazla vakit kaybetmeden...
    biraz zor kuruduk ama sobalarda maşallah bi yandı bi yandı....
    toplanışımız çok zordu herkes aynı marka şeyleri kullandığı için biraz karışıklık çıktı(hatta aynı içlikleri )

dönüş yolumuz baya güzel geçti.biz 30 liralık benzin yakarken 115 liralık benzin yakanlar(motor içio herhal )oldu
    biraz karanlığa kaldık ama geceleyin grup sürüşüde yapmış olduk

bugünü anlatmakla olmaz yaşamanız lazım.ama tavsiye etmiorum zuhahaha
    (yağmur bakımından)

bora abi teşekkür ederiz....
    benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    hoş geldinizzzzzz Eskişehir mt
    gönlünüzce gezmenize çok ama çok sevindim
    dört gözle fotoğrafları ve videoları bekliyoruz

toronaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150 t-1 ( siyah) 2006
    sağ salim döndünüz ya rahat bir nefes aldım hadi hepinize geçmiş olsun.
    Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    teşekkür bora abi!

bugün nasıl bir gündü daha kavrayamadım hiç yaşamamış gibiyim artık çeşmeden akan suya baktıkca sudan acı fışkırdığını görüyogibiyimbomba bir gündü herkezze ve özellikle en büyük teşşekkürde gökhan abi erkan abi ve yardımları dokunan tüm köylülere teşşkür
    eren abininde dediğigibi en kötü günümüz böyle olsun!
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    bizden haber bekleyen ve kazasız belasız dönüşümüze sevinen tüm arkadaslara tesekkürler.
    motorsiklet ile ilk gece yolculugumu da yapmıs bulunmaktayım. yavas yavas heyseye tecrübe kazanıyorum.
    bahtiyar köyünde yagmurdan sıgındıgımız zaman bize cay ikram eden abimize...
    gökhanla bulustugumuz köyün (adını hatırlamıyorum) kahvesinde içtiğimiz çayları bize ikram eden abimize....
    gökhan kardeşime ve bize sıcak ilgi gösteren ev halkına...
    dönüşte önüme cıkan ve bana carpmadan geri dönen yarasaya...
    vee geziye katılan bütün arkadaslara cok tesekkürler.
    uzun,yagmurlu,ıslak ve macera dolu cok güzel bir geziydi.
    (bu arada ayakkabılarım hala ıslak) heuhueheuheu
    ybr de camurdan gözükmüyo
    [COLOR="Blue"]ENGİN[/COLOR]de yavaş yavaş, günün minesi soldu,derdim bana arkadaş,bugün de akşam oldu

Bizleri merak eden arkadaşlara teşekkürler...

Evt. Yazılanları okudum. Birkaç haber başlığı da benden...

CBF ile yapılan off-road macerası.

İsmail ile beraber (2 motor) girip de çıkamadığımız viraj öyküsü...

Odaya sinen yanmış çorap kokusu.

Yenilen kuzu, öldürülen baykuş, sinek katliamları...

ve daha neler neler....

Herşey için teşekkürler.

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    döndük te nasıl döndük dünkü gezi için ne diyebilirim ki hiç bu kadar uzun süre yağmurda kalmamıştım.mükemmel bir gezi.harika bir coğrafya.aslında baştan sona komple videoya alınsaydı manyak olurdu film gibi.donanımlı değil motorlar.off road yarışları halt yesin.ehu ehu..sanki yağmur adeta yarışıyordu ıslamak için bizi.kendimizce önlem almamıza rağmen doğaya verilen mücadelede ıslanmak konusunda yanildik.genel mücadeleyi kazandık ama.
    yağmur yağmurda o toprak yol,hele birde traktörün gecipte lastık cukurunda yol almak kaydırmama bahasına mücadele ederken yağmuran gözlerimizin kırpışması,düşenler kalkanlar.o balcık camurun lastiği sarması..depodan ve koltuktan gelen yamur suyunun altınızı ıslatması.hele yamaha xt gibi hart enduro motorunuz varsa camurun ne denli size yakın olduğunu bilemesiniz..
    yanlız değildik aslında.birimiz önde birimiz arkamızda.kendimize ve motorlarımıza güveniyorduk..artık bezdik de yani olan oldu dal çamurlara yağsın yağmur umurumuzda mı.gökhan arkadaşlıma cok teşekkür ediyorum ev halkına ve köylülerimize de.Allah razı olsun hepinizden.komiğime giden bi olay var.hani herkes çantasındakş yedek eşyalarına güveniyor ya.bi baktı herkes ulan cantalarda ıslak içindekilerde.arkadaşlarım canlarımsınız siz.cep telefonu iptal.dönüş yolculuğumuz da bir viraj entirikası yaşamış olmam sonraki virajları yavaş almam gerektirdi.ucuz yırttım az daha ucurumdan cuuuuup...
    herşey güzeldi herşey harikaydı,yolda yolculukta.yağmurda ıslanmakta.kirlenmek te temizlenmek te.geceside gündüzü de.cayıda corbasıda,.yaşanılır ancak.herkese cok cok teşekkürler,,,
    ....SEVGİLİ DOSTUM EREN.
    .....EREN BU YAĞMUR ASLA PEŞİMİZİ BIRAKMICAK.....
    aslında bu değerlendirem be yağmur bekliyen memleketlere gidelim olmassa.ehu ehu

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    kimse benim gibi akıllılık yapıp yedek giysileri önce posete sonra cantaya koymadı tabii. heuheue
    benim yedekler kupkuruydu..

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    foto bekleris..
    25 kere bekleris

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    geziden hepinizin sağsalim ve mutlu dönmenize sevindim. inanın dün burda yağmur yağarken ilk aklıma gelen sizler oldunuz. inşallah ıslanmazlar diye dua ettim ama birden yanınızda EREN olduğu aklıma geldi ve ıslanmama gibi bi ihtimaliniz olmadığını hatırladım. 115 lira benzin yakan motor galiba ismailin. siz 1 kuzuyu grup olarak yediniz , ismailin motorda 1 kuzu parası kadar benzini kendi yedi. demekki bu işten en karlı çıkan ismailin motor(ismail senin motora tüp mü taktırsak ne? böyle olacak gibi değil baksana)
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

Motosikleti
    YAMAHA XT 600E SATILMIŞTIR ARTIK MOTORU YOK
    öndercim Benim Makine 600 Cc 4 Valf(subab)=benim Motor O Kadar 115 Ytl Yarisindan Az Yakti Diyebilirim.
    O Motor Cüneytabimizin Motoruydu.ama Harika Bir Sesi Var Yaaw.topik Acilsa Da Diyer Mt Grublarida Görseler..dimi Ama..

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125

Motosikleti
    YBR 125 2005 ATEŞ GİBİ KIRMIZI
    cüneyt abinin motor gerçekten güzelmiş. ben onun motorunun bu kadar büyük olduğunu bilmiyodum. sadece 600F var sanıyodum onda. diğer motorda ayrı bi tarzmış be.bu arada ismail mont yeni galiba.maviş maviş olmuşun
    Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.

halidbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr Pgo x-hot 125

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler