tüm eskişehir mt. ailesinin yeni yılı bi önceki yıldan daha iyi geçmesi dileğiyle mutlu yıllar. buarada sucuklu gezi güzel olmuş.
tüm eskişehir mt. ailesinin yeni yılı bi önceki yıldan daha iyi geçmesi dileğiyle mutlu yıllar. buarada sucuklu gezi güzel olmuş.
yeni yılın;
kellere saç,
hastasına maç,
züğürde para,
işsize iş,
dişsize diş,
olmayana çocuk,
üşüyene gocuk,
rakıya buz,
yemeğe tuz,
nazar değmişe hoca,
evde kalmışa koca,
dırdırcıya akıl,
onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......
YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN
Erhan Karaibrahim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
nice mutlu yıllara arkadaşlar
kahraman maraş mt
yeni yılın ilk mesajını ben atayım bari
İkinci mesajda benden olsun.
Yeni Yılınızın sağlıklı, mutlu ve dilediğiniz gibi geçmesini temenni ederim.
Mutlu yıllar.
Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur.
3. mesajda benden yeni yılın kutlu olsun eskişehir
bu arada . ilk haftanın yarısı bıtti
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
pek yazasım yok ama yazayım bari 4 te benden olsun hoca vardı burda ne oldu o kozukmuyor pek artık
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
5. benden olsun az da beklesem ay bitçek galibam miilet bugun ve her pazartesi haller kafeteryasında toplanıyoruz eskişehirenduro olarak benim motorum yok benim endurom yok demeyeyin herkezi bekleriz biz eskişehire yonelik bi site olarak herkezi bekleriz ordaki her üyede eskişehir mt aylesindendir saygılarımla ....
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
6. mesaj
öz akrdeşlerime kavuştum nasıl olsa
Merhabalar ben daha yeni üyeyimde ben nasıl kaydolacgm bu motosikletlilr grubuna yazın bi yerere fln gidermyz bide bende ehlyt daha yok bi sorun olurmuki yha
hosgeldin kardesim ehliyetsiz hic bir grup sürüsüne katılamazsın almayz önce ehliyet sonra kask ve korumaların tabi bide motorunun olması lazım sanırım nova lardan var ehliyetini aldıktan sonra neden olmasın
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
mutlaka katılacağım.
arkadaşlar selam nasılsın ben izmire taşındım anıden oldu beni yeniler bilmez ama eskliler hatırlar yolunuz düşerse beklerim vedalaşamadım kusura bakmayın olaylar hızlı gelişti ama eskişehir gelince mutlaka ugrayacağım yanınıza görüşürüz
mutlaka orda olacağım .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)