Bende senin gibi günlerdir millet nerede diyordum az önce toplantıdan geldim millet artık diğer sitede o yüzden esk-mt bu kadar aktif değilmiş ilk defa 35-40 kişilik bir katılımlı motosiklet sitesi toplantısında bulundum herşey çok güzeldi
Bende senin gibi günlerdir millet nerede diyordum az önce toplantıdan geldim millet artık diğer sitede o yüzden esk-mt bu kadar aktif değilmiş ilk defa 35-40 kişilik bir katılımlı motosiklet sitesi toplantısında bulundum herşey çok güzeldi
gerçekten de çok güzel bi toplantıydı. artık yoğunluk oraya vercem
Eskişehir'de böylesine güzel bir oluşumun oluşması sevindirici bir gelişme umarım daimi olur Vakit bulabilirsem bir dahaki sefere aranızda olmaya çalışcağım...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ben adanadayım arkadaşlar eniştem yoğun bakima kaldirilmiş acil adanaya gittim anca wakit buldum hastaneden herkez iyi baksın kendine cok bi waktim yok zaten herkeze kazasız belasız sürüşler
hamza gördüm bayii'i hayırlı olsun motoruda yandaki boş dükyanın önüne koymussun nese herkeze iyi günler
Spor Araba : 200binYTL, yeni sevgiliyle güzel bi yemek : 500YTL, eski sevgiliyi delirtmek paha biçilemez... :bounce::bounce::bounce:
herkese slm arkdaslar ..
hamza bugün senin motoru yakından gördüm bayinin önünde resimlerden daha güzel duruyo))
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
Eskişehir MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Antalya MT
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
sağol oğuz antalya
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Eskişehir'li arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
Eskişehir Mt ailesininn Kurban bayramını kutlarım.
ESKİŞEHİR MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
Ey cemaati mt nasılsınız?Herkesin kurban bayramı kutlu ve kazasız belasız geçsin inş.
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
herkesin bayramı mübarek olsun
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)