İyi geceler EsEs huzurla uyuyun.
İyi geceler EsEs huzurla uyuyun.
Hayırlısı olsun Hamza sakın ola veresiye verme.
HAYIRLI OLSUN HAMZA bugun geçtim yuzufun ordaydı EEEE YARIN NAPIYOZ YA HAVA KÖTÜ OLURSA GENE gidilçekmi buyuk ustat sinan aga napıyon senin iş durumun nedir ?
ben hazırım vede gelecem!! allahtan bişey olmassa çok yagmur yagarsa genede gidilçekmi ?
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Sağolun arkadaşlar evet oğuzhan abi ciddiyim
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
slm arkadaşlar. saat 12 de hasan polatkan shell de buluşuyoruz değilmi????
100 oktan benzin nerde buluruz esk de . ogü shell hariç
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Tüm Eskişehir MT'ye günaydınlar bugün belkide çoğunuzdan önce kalkıp dükkanımı açmış bulunuyorum Erken kalkmaya bir an önce alışmam gerek Herkese hayırlı işler bol kazançlar
[QUOTE=digi_boy26;1350515]ben bugun çalıştım taha. aradım seni. cevap vermeyince ben de kendi köyümze gittim o da çamurmuş yol. elma yediğimiz yer varya ? oranın devamı çamurmuş zor anlar yaşadım.
abi zati donuşu 3 gibi yaptık sen bizi buyuk bi ihtimalle donuş yolunda aramişin abim ama gezi çok güzeldi hakkaten yedik içtik muhabbet ettik gezdik köyluler çok mişafirperber diler çok şey kaçırdın çok neyse ben senin iki hattınıda aradım fakat kapalıyada çekmiyodu .
herkeze hayırlı işler...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Amin abi cümlemize teşekkür ederim...
Hamza abi hayırlı uğurlu olsun dükkanın.Allah bol kazanç nasip etsin.Sabah tramvayla giderken gördüm senin motoru.Sonra dank etti dükkan işi.
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Teşekkür ederim kardeşim Amin cümlemize...
arkadaşlar resimlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla
[COLOR="Black"][/COLOR][COLOR="DarkOrchid"][B]
[/B][/COLOR]
EĞİL DE KULAK VER CEDDİNE...TÜRK'E KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE!!!
abi . 2. gurup yanlış yere gitmeseydi çok daha kalabalık ve zevkli olacaktı . başa motorcularla tanışmak büyük zevk oldu . inşallah daha kapsamlıları yapılır önümüzdeki zamanlarda ... hele gökhan abinin xt 600 tadından yenmedi demi taha
caner resim koyar gelince yada sinan abi
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
nerde millet ya
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)